Sådan synkroniseres Google Kalender med Apple Kalender på iPhone og iPad

26. december 2020 Slået fra Af Mathias

Uanset om du bruger Android eller kører iOS dagligt, er det svært at se ud over en alsidig kalenderapp som Google Kalender. Dybt integreret med G-Suite gør det opgaven med at styre begivenheder til en problemfri oplevelse på tværs af platforme inklusive iOS. Hvad mere er, kan du endda synkronisere Google Kalender med Apple Kalender på din iPhone og iPad for at holde styr på alle dine kommende begivenheder lige fra et sted. Ja, du læste det rigtigt! Du behøver ikke at løbe fra søjle til post for at spore dine begivenheder, selvom du bruger begge kalendere. Lad mig hjælpe dig med at få denne sømløse synkronisering på rette spor!

Synkroniser Google Kalender med Apple Kalender på iOS / iPadOS

Så hvordan aktiverer du Google Calenar til at synkronisere med Apple Calenar på iOS ? Nå, Apple tilbyder en pålidelig måde at fusionere iPhone / iPad-kalenderen med Google direkte fra appen Indstillinger. Således behøver du ikke bruge tredjepartsværktøjer eller gennemgå rundkørsler for at aktivere kalendersynkronisering. Oven i alt behøver du ikke engang at køre den nyeste version af iOS for at drage fordel af denne funktion.

  1. Start Indstillinger-app på din iPhone eller iPad, og vælg Mail .

Select Mail

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på Konti .

Select Accounts

3. Tryk derefter på Tilføj Konto og vælg Google .

Select Google

4. Indtast derefter dit Google-id og din adgangskode .

Enter your Google ID

Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Du får muligvis en popup, der siger “Indstillinger vil bruge google.com til at logge på. Dette gør det muligt for appen og hjemmesiden for at dele oplysninger om dig ”. Trykke på Fortsæt i pop op for at fortsætte.

5. Næste op skal du tænde kontakten for kalendere og derefter sørge for at trykke på Gem for at aktivere synkronisering.

Choose Continue

6. Start nu Calenar-appen på din iOS-enhed, og tryk derefter på fanen Kalendere nederst i midten.

Enable Google Calendar syncing with iOS calendar

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Endelig vælg den kalender , som du vil synkronisere med iOS-kalenderen. I sidste ende skal du sørge for at trykke på Udført i øverste højre hjørne af skærmen for at afslutte.

Launch Calendar app

Det er alt der er til det!

Hurtig måde at flette Google Kalender med Apple Kalender på iOS

Så det er sådan, du kan synkronisere din Google Kalender med din iPhone- eller iPad-kalender. Uanset om du for nylig har skiftet fra Android til iOS eller bare vil flette begge kalendere for at gøre opgaven med at spore begivenheder almindelig sejlads, kan dette hack vise sig at være ret praktisk.

Hvilken af disse to kalenderapps kan du forresten lide mere, og hvorfor? Personligt finder jeg Googles tilbud bedre på grund af integrationen med G-Suite. Desuden giver tilgængeligheden på tværs af platformen det også en klar fordel i forhold til Apple Calendar, som kun er begrænset til at spille inden for Apple-økosystemet.