Sådan komprimeres fotos på iPhone og iPad

25. december 2020 Slået fra Af Mathias

Af og til kommer du muligvis over en situation, hvor du bliver nødt til at reducere størrelsen på dine fotos, hvad enten det er praktisk at dele på sociale medier eller uploade til et websted, der har en filstørrelsesgrænse. Det er her, et effektivt værktøj, der kan skære filstørrelsen ned uden at ødelægge kvaliteten, bliver timens behov. Selvom det er relativt let at reducere billedstørrelsen på skrivebordet, er processen ikke så ligetil på iOS på grund af manglen på et oprindeligt værktøj. Men bliv ikke modløs, da der er en hel del tredjepartsapps, der kan lade dig komprimere fotos på din iPhone eller iPad uden besvær.

Sådan reduceres filstørrelsen på fotos på iPhone og iPad

Efter at have prøvet et antal fotokomprimeringsapps , Jeg har fundet tre apps op til mærket – både med hensyn til at reducere filstørrelsen på billeder hurtigere og få arbejdet udført med den nødvendige effektivitet.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Bedste fotokomprimeringsapps til iOS

Fotokomprimering: Meget få apps er i stand til at komprimere billeder så dygtigt som Photo Compress. Desuden har den en simpel grænseflade og reducerer filstørrelsen ret hurtigt. Bortset fra at håndtere billeder er det også ret godt med hensyn til at reducere størrelsen på videoer. Du kan bruge den på din iPhone, iPad og iPod touch, der kører iOS 10.3 eller en nyere version.

Installer: Gratis (tilbyder køb i app)

Komprimer fotos og billeder: Det har længe været en pålidelig mulighed for at reducere størrelsen på fotos. 4,5 stjerner ud af 5,7K ratings viser også, at det i høj grad har levet op til forventningen. Den er tilgængelig gratis og understøtter iPhone, iPad og iPod touch, der kører iOS 10.3 eller en nyere version.

Læs også  Sådan deles filer ved hjælp af iCloud fildeling på Mac

Installer: Gratis (tilbyder køb i app)

Artiklen fortsætter under annoncen

Billedkomprimering og ændring af størrelse let: Uanset om du vil komprimere dine billeder eller ændre størrelsen på dem, denne kan få arbejdet gjort med fuldkommen lethed. Afhængigt af dine behov kan du komprimere dine billeder med en bestemt størrelse eller procent. Gør ikke, at dens gratis version er begrænset, så du bliver nødt til at opgradere til pro-versionen for at forbedre funktionaliteten.

Installer: Gratis (tilbyder køb i app)

Komprimer fotos på iOS ved hjælp af Photo Compress

I denne vejledning skal jeg bruge Fotokomprimering. Da trin er stort set de samme for alle de tre ovennævnte apps, kan du bruge enhver app til at formindske dine fotos.

Artiklen fortsætter under annoncen

 1. Enkelt gang du har downloadet Photos Compress på din iOS / iPadOS-enhed, start den. Tryk derefter på “+” -knappen øverst i midten.

Tap on the plus button

2. Tryk nu på OK for at give appen adgang til alle dine fotos for at hjælpe den med at fungere korrekt.

Tap on the plus button

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk:

I iOS 14 eller nyere får du muligvis en popup beder om din godkendelse til at få adgang til dine fotos.

 • Hvis du ikke ønsker, at appen skal have adgang til hele dit fotobibliotek, skal du trykke på Vælg fotos . Og hvis du ønsker at lade det få adgang til alle dine fotos, skal du vælge Tillad adgang til alle fotos.
  • 3. Dernæst vælger billederne og tryk derefter på Udført

  øverst i midten.

  Tap on Done at the top right corner of the screen

  Bemærk: Tap on OK

 • I iOS 14 eller nyere , skal du vælge billederne igen, og tryk på Udført , hvis du kun tillod appen at få adgang til bestemte billeder.

 • Tap on Done at the top right corner of the screen

  Artiklen fortsætter under annoncen

  4. På den næste skærm skal du se billedernes originale filstørrelse og reduktion af filstørrelsen i procent. Tryk derefter på Fortsæt at fortsætte.

  Tap on Continue

  5 . Når den har komprimeret billederne, skal du trykke på Finish . Nu kan du gå over til appen Fotos for at kontrollere dine komprimerede billeder.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Tap on Continue

  Komprimer fotos med lethed på din iPhone eller iPad

  Så det er sådan, du kan formindske filstørrelsen på billeder på din iOS-enhed. Som beskrevet ovenfor er disse apps fuldt udstyret til mere end bare at udfylde tomrummet. Bortset fra at komprimere billederne hurtigt ødelægger de heller ikke kvaliteten. Således vil dine fotos fortsat se godt ud, selv efter komprimeringen.

  Selvom lagerfotos-appen har fået flere pæne forbedringer som at sortere billeder, filtrere fotos og endda redigere videoer, mangler det et nyttigt komprimeringsværktøj. Forhåbentlig tilføjer Apple det hurtigere end senere.

  Hvilken af disse apps har du forresten valgt til at skære ned filstørrelsen på billederne på din enhed. Fortæl os også om, hvorvidt appen har levet op til din forventning. Tap on Finish

  Artiklen fortsætter under annoncen
  ) / brugerdefineret css / .tdi_2_176.td-a- rec {text-align: center; } .tdi_2_176 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_176.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_176.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_176.td-a-rec-img {text-align: center; }}