Deaktiver Shopping-funktion i Microsoft Edge på Android og Windows 10

26. marts 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Med sin Chromium-kodebase betragtes Microsoft Edge som en af ​​de bedste webbrowsere på tværs af desktops og mobile enheder, sammen med Chrome selv.

Et irritationsmoment finder vi dog imidlertid med en opdatering der kom sidste år. Den introducerede en ‘Shopping’-funktion til browseren, der er blevet kritiseret bredt for at tilføje unødig “bloat” og skabe utilsigtede privatlivshensyn.

Så i dag ser jeg på hvordan du kan deaktivere shoppingfunktionen hos Microsoft Edge på din Windows 10-PC og Android-mobil.

Deaktiver Shopping-funktion i Microsoft Edge på Windows 10 og Android

Online shopping-funktionen i Edge Chromium giver dig mulighed for at sammenligne priserne på et produkt på tværs af forskellige websteder. Det hjælper dig også med at få kuponkoder til øjeblikkelige rabatter på adskillige websites rundt omkring på nettet. Som standard er shoppingfunktionen aktiveret både på desktops og mobile, men der er en mulighed for at slå den fra inden for indstillingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

I denne artikel kigger vi på hvordan du deaktiverer shoppingfunktionen i Microsoft Edge på Android og Windows 10.

Windows 10

  • Åbn Microsoft Edge, og klik på trepunktsmenuen øverst til højre. Vælg Indstillinger i rullemenuen.
Browser Settings
  • I venstre sidepanel skal du klikke på Privatliv, søgning og tjenester . Rul nu ned i højre rude, og slå skiftet ud for “ Spar tid og penge med Shopping i Microsoft Edge.
Disable Shopping Feature in Microsoft Edge

Det er det! Den irriterende og privatlivsinvaserende shoppingfunktion i Microsoft Edge er nu deaktiveret på din Windows 10-pc.

Læs også  Sådan indstilles alarmer og timere i Windows 10-computere (vejledning)

Android

  • Åbn Microsoft Edge på din Android-telefon og tryk på menuen med tre prikker nederst. Åbn derefter Indstillinger fra glidepanelet.
Microsoft Edge Android
  • På siden Indstillinger skal du rulle lidt ned, hvis du skal og vælge Kuponer . Sluk for skiftet ‘Aktiver kuponer’ på den næste side.
Disable Shopping Feature in Microsoft Edge

Ja, det er så let at invadere den nye shoppingfunktion. Du har nu også deaktiveret ‘Kuponer’ i Microsoft Edge på din Android-smartphone.

Bemærk: ‘Kuponer ‘på Android og iOS fungerer på samme måde som’ Shopping ‘-funktionen på desktops og tilbyder brugerne kuponer og rabatkoder på udvalgte websteder og shoppingplatforme .

Artiklen fortsætter under annoncen

Slå Shopping-funktion fra i Microsoft Edge

Vejledningen ovenfor viser dig, hvordan du kan deaktivere shoppingfunktionen i Microsoft Edge på din Windows-pc og Android-smartphone med kun et par klik (eller tryk). Hvis online privatliv er din største bekymring, så har vi også artikler der går i dybden med browsere med fokus på brugerens privatliv.