Linked Devices i Signal: Aktiver og deaktiver på iPhone og Android

28. marts 2021 0 Af Mathias

Hvis du bruger beskedapp’en Signal, ved du sandsynligvis allerede, at appen også er tilgængelig på Windows, Mac og Linux udover Android og iOS.

Hvis ikke, kan du følge vores detaljerede vejledning om, hvordan du bruger Signal på stationære computere. Du kan linke op til fem sekundære enheder, inklusive tablets, laptops og desktops, til din Signal-konto. Det kan dog stadig kun styres fra en primær iPhone eller Android-enhed. Her vil vi se på, hvordan du kan administrere alle sammenkædede enheder i Signal, og hvordan du deaktiverer nogle (eller alle) af dem, hvis du vil.

Administrer og deaktiver tilknyttede enheder i signal

Processen til at styre eller deaktivere sammenkædede enheder i Signal er ret ligetil. I denne artikel tager vi dig igennem processen for at sikre, at du nemt let kan styre sammenkædede enheder i Signal . Så uden yderligere forsinkelse, lad mig vise dig, hvordan du kan se og administrere sammenkædede enheder i Signal på iOS- og Android-enheder.

Administrer sammenkædede enheder i signal på Android

  • For at deaktivere sammenkædede enheder i Signal, åbn meddelelsesappen på din telefon og tryk på menuknappen (tre prikker) øverst til højre. Vælg derefter ‘Indstillinger’ i pop op-menuen.
signal app
  • På siden Indstillinger skal du trykke på Tilknyttede enheder . På den næste side kan du se en liste over bærbare computere og tablets, som du har linket til din Signal-konto. Tryk på navnet på den enhed, du vil fjerne linket for at starte processen.
Deactivate Linked Devices in Signal

Bemærk: For at tilføje / linke en anden enhed til denne konto skal du trykke på “+” -knappen i nederste højre hjørne (højre billede) og følge instruktionerne derefter .

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan stopper du for irriterende Windows 10-opdateringer
  • For at fjerne tilknytning (deaktivere) den valgte enhed skal du trykke på OK i popup-bekræftelsesmenuen.
Manage Linked Devices in Signal

Det var alt. Din linkede enhed er nu blevet deaktiveret og fjernet link fra Signal på din Androidmobil. Du kan ikke længere bruge denne enhed til at sende eller modtage meddelelser. Du bliver nødt til at linke enheden igen, næste gang du vil bruge messaging-appen på den enhed.

Administrer tilsluttede enheder i signal på iPhone

  • For at deaktivere sammenkædede enheder fra din iPhone skal du først trykke på dit profilikon i øverste venstre hjørne. Tryk derefter på Tilknyttede enheder .
signal - linked devices on iOS
  • Når de sammenkædede enheder er anført, tryk på ‘Rediger’ i øverste højre hjørne. Nu skal du trykke på det røde ‘minus’ tegn ved siden af ​​den enhed, du vil fjerne linket til. Signal-appen bekræfter derefter din handling, så tryk på ‘Fjern link’ for at deaktivere enheden.
linked devices from secure messaging app - iOS

Husk på, at deaktivering – eller frakobling – af en enhed sletter al chathistorik, fordi Signal ikke overfører ældre chats til nyligt linkede enheder af sikkerhedsmæssige årsager.

Administrer linkede enheder i Signal fra din Android- eller iOS-enhed

Signal er eksploderet i kendskab og har den seneste tid ligget solidt i toppen af mest hentede apps på BÅDE Apples Appstore og Google Play. Dels pga. mange amerikanske berømtheders flatterende kommentarer om appen, og dels pga. en meget dårligt udtænkt opdatering af fortrolighedspolitik fra den konkurrende WhatsApp.

Mens den Facebook-ejede kommunikations-app siden har forsinket udrulningen på grund af massiv offentlig tilbageslag, er skaden sket. Den kontroversielle privatlivspolitik har ført til en markant stigning i downloads af andre sikre messaging-platforme, såsom Telegram og Signal.

Læs også  Sådan filtreres billeder i dit fotobibliotek på iPhone og iPad i iOS 14
Artiklen fortsætter under annoncen