Sådan streamer du Netflix på Discord for at se tv-serier og film med venner

5. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

I løbet af det seneste år har Discord fået flere opdateringer for at gøre det til en almindelig kommunikationsplatform og ikke kun en platform, der er fokuseret på gamere. Et vigtigt eksempel på dette er Discord Stage Channels, virksomhedens Clubhouse-lignende funktion til at fremme åben interaktion. Med den øgede generelle brugerbase, hvis dine venner for nylig har tilsluttet sig platformen, kan du her se, hvordan du kan være vært for en Netflix-streamingfest på Discord. Vi vil lære dig, hvordan du streamer Netflix på Discord med lyd og uden problemer med sort skærm.

Stream Netflix på Discord (2021)

Før du spørger, hvordan streamer man Netflix på Discord-mobilapps? Lad mig sige det med det samme. Du kan ikke streame Netflix på Discords mobilapps, herunder iOS og Android, på grund af DRM-begrænsninger. Du kan dog nemt dele din skærm på Discord mobil. Og hvis Netflix ikke helt er det, du leder efter, kan du også være vært for en Spotify-lyttefest på Discord. Når det er sagt, kan du her se, hvordan du kan se Netflix-film og -tv-serier med dine venner på Discord.

Bemærk: Selv om denne artikel fokuserer på Netflix, kan du følge disse trin for at streame dine yndlings-tv-serier og -film på tværs af alle de populære streamingtjenester som Amazon Prime Video og Disney+ Hotstar.

1. Download Discord-appen

Hvis du som jeg har brugt Discord via webversionen, skal du først downloade Discord-appen. Du kan downloade appen fra virksomhedens officielle websted. Når du har downloadet appen, skal du logge ind ved at scanne en QR-kode fra mobilappen eller ved at bruge dine Discord-oplysninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Deaktiver hardwareacceleration:

Nu er et af de mest almindelige problemer, som folk støder på, når de forsøger at streame Netflix på Discord, en sort skærm. Så hvis du spekulerer på, hvordan du slipper af med den sorte skærm, når du streamer på Discord, eller hvordan du kan streame Netflix uden sort skærm? Nå, men vi har dækket dig.

Hvis du ikke ønsker at se en sort skærm, mens du streamer Netflix på Discord, skal du slå hardwareacceleration fra i din browser. Vi har inkluderet trin til at deaktivere hardwareacceleration på tre populære browsere: Google Chrome, Edge og Firefox. Du kan følge trinene baseret på din foretrukne browser. Hvis du bruger en browser, som vi ikke har nævnt her, skal du gå til dens indstillinger og søge efter hardwareacceleration og deaktivere toggle-knappen.

Læs også  Sådan aktiveres deling i nærheden i Chromebook

Note: Denne metode virker ikke på Safari til Mac, fordi du fra og med macOS Catalina ikke længere manuelt kan slå hardwareacceleration til eller fra manuelt. Så du vil se en sort skærm, når du forsøger at streame Netflix på Safari til Mac.

Deaktiver hardwareacceleration på Google Chrome

1. Åbn Chrome, klik på den lodrette menu med tre prikker i øverste højre hjørne, og vælg “Indstillinger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Gå til fanen “System” i venstre sidebar under “Avancerede” indstillinger og deaktiver den toggle, der hedder “Use hardware acceleration when available.” Genstart Chrome, når du har deaktiveret togglen.

Deaktiver hardwareacceleration på Microsoft Edge

1. Åbn Edge, og gå til “Indstillinger” ved at klikke på den vandrette menu med tre prikker i øverste højre hjørne.

2. Skift til fanen “System” fra venstre sidebar og deaktiver “Brug hardwareacceleration, når den er tilgængelig”-koblingen. Når det er gjort, genstarter du browseren for at streame Netflix på Discord uden problemer med sort skærm.

Deaktiver hardwareacceleration på Firefox

1. Hvis du bruger Firefox, skal du klikke på hamburgermenuen (vandrette tre linjer) øverst til højre og vælge “Indstillinger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Rul ned, indtil du finder afsnittet “Performance” under fanen “General”. Her finder du en afkrydsningsboks, hvor der står “Use recommended performance settings” (Brug anbefalede præstationsindstillinger). Fjern markeringen i den, og du vil se en anden afkrydsningsboks til at deaktivere hardwareacceleration. Fjern også markeringen i afkrydsningsfeltet “Use hardware acceleration when available”.

3. Afspil Netflix og opret Discord

Nu hvor du har deaktiveret hardwareacceleration, er du klar til at streame Netflix for venner på Discord. Følg nedenstående trin for at komme i gang:

1. Åbn Netflix, og hold din yndlings Netflix-film eller tv-serie klar til afspilning. Når du har gjort dette, skal du minimere fanen og åbne Discord-appen.

2. I Discord-appen skal du klikke på ikonet “Indstillinger” ved siden af dit brugernavn i nederste venstre hjørne.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. På siden Indstillinger skal du gå til fanen “Aktivitetsstatus” fra venstre sidebar og klikke på knappen “Tilføj det!” ved siden af “Kan du ikke se dit spil?”.

4. Du vil nu se en liste over apps, der kører i baggrunden. Vælg browservinduet med Netflix, og klik på knappen “Add Game”.

Læs også  Sådan tilføjes eller fjernes kalendere på iPhone og iPad

5. Naviger nu til den server, du gerne vil streame filmen eller tv-serien på, og klik på knappen “Stream”, der findes over dit brugernavn. Alternativt kan du tilslutte dig en stemmekanal, klikke på knappen “Share screen” nederst til venstre, og vælge den browser, du bruger til at streame Netflix.

6. Vælg den stemmekanal, du gerne vil være vært for filmen i, og indstil opløsningen. Hvis du ikke har Discord Nitro, er den maksimale opløsning, du kan streame, 720p ved 30fps. Hvis du vil streame Netflix i 1080p/ 60fps, skal du have et Discord Nitro-abonnement.

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Når du har valgt kanal og stream-kvalitet, klikker du på “Go Live”-knappen for at starte streamingen.

8. Og det var det. Servermedlemmer kan nu klikke på “Live”-tagget i stemmekanalen og deltage i dit Netflix-kiggerparty på Discord.

9. Når du vil afslutte overvågningsgruppen, skal du klikke på “Afslut opkaldet”-knappen fra venstre sidebar.

Selv om du nu ved, hvordan du kan streame Netflix på Discord uden problemer, må du have dette nagende spørgsmål i baghovedet – Er det ulovligt at streame Netflix på Discord? Og ja, svaret på det spørgsmål er ja. Det er ulovligt at streame Netflix og enhver anden streamingplatform, som Disney Plus, Hulu eller Prime Video, for venner på Discord. Hvis du vil have flere oplysninger, kan du læse punkt 4.2 og 4.6 på Netflix’ side om brugsbetingelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Netflix-serier med venner på Discord

Så sådan kan du streame Netflix på Discord. Det er en ukompliceret proces, når du først har overstået den mindre ulejlighed med at slå hardwareacceleration fra. Belønningen er dog, at du kan nyde en sjov filmaften med vennerne, og det er det hele værd. Hvis du leder efter andre muligheder for at se film sammen med venner online, kan du tjekke vores linkede guide. Vi har også en separat guide om, hvordan du opretter en Amazon Prime Video watch party, så husk at tjekke den ud, hvis Prime Video er din foretrukne streamingplatform.