Sådan administreres COVID-19 eksponeringsmeddelelser på iPhone

Sådan administreres COVID-19 eksponeringsmeddelelser på iPhone

1. august 2020 0 Af Mathias

Når det bliver hårdt, bliver det hårde i gang! I hvad der kunne være et massivt show af styrke mod den frygtelige COVID-19-pandemi, har de to store tech-titaner – Apple og Google – slået sig sammen om at introducere Coronavirus-kontaktsporing på iOS og Android. Denne sundhedscentriske funktion er designet til at hjælpe regeringer og sundhedsbureauer med at reducere spredningen af ​​virussen , hvilket sikrer kontakt-sporing alias ”Exposure Notifications” forbliver sikker og privat. Hvis du vil bruge hjælp til at bekæmpe pandemien, lad os tage over for at lære, hvordan du kan håndtere COVID-19 eksponeringsmeddelelser på din iPhone!

Slå COVID-19-eksponeringsmeddelelser til iOS

til / fra )

Spekulerer på, hvordan kontaktsporingen starter? Det ville være bedre at sortere nogle få spørgsmål på forhånd.

Hvordan COVID-19-eksponeringsmeddelelser fungerer på iPhone

COVID-19-kontaktsporing er først og fremmest en del af iOS 13.5 , der i øjeblikket findes i udvikler beta. Det bruger Bluetooth og ikke GPS til at arbejde problemfrit. Som standard er eksponeringsmeddelelsen deaktiveret. Du kan dog vælge at slå Apple og Googles eksponeringsmeddelelse til / fra på din iOS-enhed, når du vil.

Hvad skal du ellers bruge for at spore kontaktpersoner? Du skal installere en app fra din lokale sundhedsmyndighed og tillade, at den kan bruge Bluetooth-data. Apple og Google har også oplyst, at de arbejder for at få kontaktsporingsfunktionen til at fungere uden behov for at installere en tredjeparts sundhedsmyndighed-app, men det vil ikke blive til virkelighed før senere på året.

En anden ting, der er værd at bemærke foran, er, at kontakt-sporing ikke vil være tilgængelig overalt under den officielle lancering. Men i betragtning af hvor afgørende denne funktion er, forventer vi, at den vil blive rullet ud i de fleste lande inden længe.

Læs også  Windows 10 Mobile Hotspot holder slukket? Her er Fix

Når du har aktiveret kontaktsporingsfunktionen på din iPhone, udveksler enheden tilfældige id’er med andre enheder via Bluetooth . Det giver en app mulighed for at advare dig, hvis du muligvis er blevet udsat for COVID-19. Hvis du nogensinde (desværre) får diagnosen Coronavirus, kan du nemt dele din enheds tilfældige id’er med den autoriserede app, så den kan underrette andre anonymt.

Hvad med privatlivets fred for dine følsomme oplysninger? Nå, Apple siger, at eksponeringsloggningen hverken har adgang til sundhedsdata eller vil være i stand til at tilføje nogen data til Apple Health-appen. Desuden gemmes de indsamlede tilfældige IDS i eksponeringsloggen i 14 dage. Men rol ikke, du kan vælge at udslette hele eksponeringsloggen, som og når du vil.

  1. Start din app med indstillinger på din iPhone, der kører iOS 13.5 eller nyere ).

Open Settings app on your iPhone

2. Rul nu ned og tryk på Privatliv.

Tap on Privacy

3. Tryk derefter på Sundhed.

Tap on Health

4. Dernæst skal du trykke på COVID-19 Exposure Logging . Tænd nu for at skifte til eksponeringslogging.

Enable COVID-19 exposure notifications

Husk , skal du have en autoriseret app for at kunne aktivere denne funktion. På denne skærm skal du se muligheden for at slette eksponeringsloggen. Bare i tilfælde af at du vil fjerne loggen af ​​en hvilken som helst personlig grund, kan du slette den.

Aktivér / deaktiver kontaktsporing på iPhone

Det er stort set det! Jeg antager, at du nu har fået et godt træk på, hvordan denne afgørende funktion vil fungere. Så få mest muligt ud af det for at tage kontrol over virussen eller i det mindste bekæmpe den på en moden måde. Da vi taler om Coronavirus, vil jeg anbefale dig at tjekke de coole app til danselæring og musiklæring, da de kan lade dig omdanne selvkarantænen til en god mulighed for at mestre dans eller forbedre din musikfærdighed. Åh ja, der er også nogle rigtig flot iPhone 11-sager, der kan lade dig desinficere din enhed.