Hvordan sikkerhedskopierer du iPhone-fotos til Google Fotos gratis?

1. august 2020 0 Af Mathias

Apple tilbyder kun 5 GB iCloud-opbevaring gratis, hvilket er for lidt til at rumme alle fotos og videoer. Bortset fra sikkerhedskopiering af hele iOS-enheden. Selvfølgelig kan du altid opgradere til en premium iCloud lagerplan (starter fra $ 0,99 / måned for 50 GB), men ikke alle ønsker at købe et abonnement. Og det er her Google Fotos bliver et levedygtigt alternativ for dem, der er villige til at opbevare hele deres fotobibliotek i skyopbevaring for bedre styring og universel tilgængelighed. Hvis det er dig, skal du følge med for at lære, hvordan du kan sikkerhedskopiere dine iPhone- og iPad-fotos til Google Fotos gratis.

Sikkerhedskopier iPhone og iPad-fotos til Google Fotos gratis

Nedenfor er de hurtige links til alle emnerne i denne artikel. Du kan klikke på linkene for direkte at gå til selvstudiet, hvis du vil.

  • Hvad sker der, når du uploader dine fotos / videoer til Google Fotos
  • Hvad hvis du vil uploade fotos / videoer af original kvalitet til Google Fotos
  • Installer Google Fotos på din iPhone eller iPad
  • Sikkerhedskopiering af iPhone- eller iPad-fotos / -videoer til Google Fotos

Hvad sker der, når du uploader dine fotos / videoer til Google Fotos

Når du uploader dine fotos / videoer til Google Fotos, komprimeres de automatisk for at spare plads . Hvis dine videoer for eksempel er højere end 1080p, ændres de til 1080p. Tilsvarende ændres størrelsen på alle billeder, der er større end 16MP, til 16MP.

Et foto med 16MP eller mindre (og en video med 1080p eller mindre) kan se tæt på den originale kvalitet ud. Bliv advaret om, at nogle oplysninger som lukkede billedtekster kan gå tabt. Så husk disse mangler, før du bruger Google Fotos funktion “ubegrænset gratis lagring”.

Læs også  Sådan sendes lyd- eller stemmemeddelelser ved hjælp af Siri på iPhone
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad hvis du vil uploade fotos / videoer af original kvalitet til Google Fotos

Du kan vælge at uploade dine fotos og videoer af original kvalitet til Google Fotos. Men vær opmærksom på, at de kommer under Googles begrænsede gratis cloud-lagringsplan. Lige nu tilbyder søgegiganten 15 GB gratis lagerplads, der deles på tværs af Gmail, Google Fotos og Google Drev.

Googles lagerplan starter på $ 1,99 / måned for 100 GB.

Installer Google Fotos på din iPhone eller iPad

For at komme i gang skal du lave sikker på, at du har installeret Google Fotos på din iOS- eller iPadOS-enhed. For at gøre det skal du gå ind i App Store og derefter søge efter Google Fotos. Installer derefter appen. Det er gratis tilgængeligt og kræver iOS 11 eller nyere.

Install Google Photos on iPhone or iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

Sikkerhedskopiering af iPhone- eller iPad-fotos / Videoer til Google Fotos

1. Start Google Fotos app på din enhed.

Launch Google Photos

2. Nu skal du logge ind ved hjælp af din Google-konto og derefter trykke på Sikkerhedskopier som (din Google-kontonavn).

Artiklen fortsætter under annoncen

Google Photos

4. Vælg derefter funktionen Høj kvalitet og tryk på Bekræfte. Nu begynder alle dine iPhone- eller iPad-fotos at tage sikkerhedskopi til Google Fotos.

Choose High Quality option

Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Som nævnt har du også muligheden for at uploade fotos i original kvalitet. Sørg for at tjekke den tilgængelige lagerplads til din Google-konto, inden du vælger denne mulighed.
  • Der er en mulighed for at “Brug mobildata, når der ikke er nogen Wi-Fi”. Hvis du har tilstrækkelig båndbredde, skal du tænde for at skifte for at uploade fotos og videoer ikke stopper, når Wi-Fi ikke fungerer eller ikke er tilgængeligt.
Læs også  Sådan stopper du apps fra at anmode om at spore i iOS 14

Få mest muligt ud af Google Fotos ubegrænsede gratis opbevaring

Så det er sådan, du kan overføre dine iPhone / iPad-fotos eller -videoer til Google Fotos. Der er selvfølgelig nogle advarsler, men muligheden for at have ubegrænset cloud-opbevaring gratis er stor. Hvad tager du af det? Skyd dine tanker i kommentarer nedenfor.