WhatsApp Web og desktop-app får Messenger-integration

1. august 2020 0 Af Mathias

WhatsApp Web og desktop-app får Messenger-integration

Videokonferenstjenester oplevede en massiv boom under COVID-19-pandemien. Da alle samledes op og arbejdede hjemmefra, zoomede Sky skycket til toppen, og alle dens konkurrenter strømmer til scenen på et øjeblik. Facebook annoncerede Messenger Rooms i maj tidligere på året. De kan rumme op til 50 brugere ad gangen og har ingen tidsbegrænsninger eller begrænsninger.

Den gang på det sociale netværk afslørede på det tidspunkt også, at den vil integrere Messenger-rum til WhatsApp og Instagram. Vi har allerede integrationen live i WhatsApp beta- og Instagram-apps på mobilen. Men i dag ruller Facebook integrationen af ​​Messenger Rooms via WhatsApp Web- og Desktop-apps.

Du kan nu klikke på en knap i WhatsApp-webgrænsefladen for at oprette dit Messenger Room. Men i sidste ende skal du hoppe til Facebooks websted for at afslutte installationsprocessen. Det sparer dig for smerte ved et par ekstra klik, det er alt. Hvis du vil lære, hvordan man opretter et Messenger Room via WhatsApp Web, skal du læse videre:

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan opretter du Messenger Rooms via WhatsApp Web

Inden du følger trinnene nedenunder, skal du sørge for, at din WhatsApp Web er opdateret og kører den nyeste version # 2.2031.4. Du kan blot opdatere siden for at opdatere din webudgivelse. Du kan se en meddelelse om det samme, hvis du ikke har opdateret siden i lang tid. Følg nu trinnene nedenfor:

1. Åbn WhatsApp Web (eller desktop-app), og klik på ‘tre-dot’-ikonet øverst til venstre.

2. Du vil se en ny indstilling ‘Opret værelse’ , klemt mellem indstillingerne ‘Ny gruppe’ og ‘Profil’.

whatsapp web

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan får du Microsoft Edge baseret på Chromium

3. Du vil også finde et nyt ‘Rum’-ikon under vedhæftningsafsnittet i både gruppe- og individuelle chats.

whatsapp web

4. Du kan klikke på en af ​​de to indstillinger i Trin (2) eller Trin (3) for at se pop-up ‘Fortsæt i Messenger’.

Artiklen fortsætter under annoncen

WhatsApp Web og desktop-app får Messenger-integration

5. Ja, du vil blive ført til Facebook Messenger for at afslutte opsætningen af ​​rummet. Hvis du ikke allerede vidste det, tilbyder WhatsApp simpelthen brugere, der ser på video eller taleopkald til en større gruppe venner, en hurtig genvej til Messenger Rooms.

6. Du vil se en “Opret værelse som [Facebook name]” indstilling, som ved at tappe beder dig om tilladelser til kamera og mikrofon. Dit Messenger Room er nu klar, bare del invitationslinket og nyd et møde med op til 50 brugere. Vi foreslår, at du går ind i afsnittet ‘Se alle deltagere’ og ‘Låsesal’ for at forhindre, at tilfældige mennesker zoomer ind i dit opkald – hvis invitationslinket lækker.

Hvis du er en gruppe på mere end 8 venner, kan du nu nemt oprette et Messenger Room og nyde et videoopkald. Messenger-rum er integreret med in-app-spil, filtre og forskellige andre funktioner. Du kan læse mere detaljeret her.

Artiklen fortsætter under annoncen