Sådan bruges Læs senere funktion i Google Chrome

Sådan bruges Læs senere funktion i Google Chrome

27. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Hvis du nogensinde har brugt Mozilla Firefox, husker du muligvis, at webbrowseren har pæn integration med en tjeneste ved navn Pocket til bogmærkning af websider til læsning senere. Google Chrome er nu ved at indhente funktionen og har forberedt en ‘Læs senere’ eller ‘Læseliste’ funktion til at hjælpe brugerne nemt at gemme websider for hurtig adgang.

Brug Læs senere funktion i Google Chrome (2021)

Som andre skjulte funktioner, vil vi aktivere læsningen senere funktion ved hjælp af et Chrome-flag. Du kan bruge ‘læs senere’ på både desktop- og mobilversioner af Google Chrome, og vi har tilføjet separate trin for begge. Du er velkommen til at springe til delen baseret på den platform, du bruger til at surfe på nettet.

Indholdsfortegnelse +

Læs senere i Google Chrome Desktop

1. Introduceret som Læs senere, har Google siden omdøbt funktionen til ‘Reading List’ i de seneste Canary builds. Uanset navnet kan du søge ‘læse senere’ i krom: // flag for at aktivere flag. Vælg ‘Aktiveret’, og genstart browseren. Alternativt kan du indsætte følgende adresse i Chromes adresselinje for direkte at få adgang til flag.

 krom: // flag / # read-later 

2. Nu hvor du har aktiveret funktionen, skal du her bruge den til. For at tilføje en webside til læselisten skal du højreklikke på fanen (ikke hvor som helst på siden) og vælge ‘Tilføj fane til læselisten.’ Du kan også bruge bogmærke-knappen for at opnå dette. Du skal blot klikke på bogmærkeikonet og vælge ‘Tilføj til læseliste.’

Læs senere i Google Chrome Mobile

1. Ligesom dets desktop-modstykke involverer processen for at aktivere læse senere-funktionen at skifte flag 'Læs senere' fra krom: // flag . Aktivér flagget, og genstart browseren.

enable read later

Bemærk: Tjek vores foretrukne Chrome-flag til Android ved at klikke på linket.

2. Når det er aktiveret, kan du begynde at tilføje sider til din læseliste. Der er to måder at gøre dette på. Den første metode indebærer, at man langvarigt trykker på et link og vælger 'Læs senere.' Du kan også trykke på ikonet Bogmærker for at tilføje sider til læselisten.

Læs også  Sådan overføres nemt filer til Android TV med Cloud Service