GUIDE: Tilpas Google TV-startskærmen

16. marts 2021 0 Af Mathias

Google TV er efterfølgeren til Android TV og leveres med en ny brugergrænseflade (UI) med personlige anbefalinger og smarte forslag.

I nogle regioner har Google allerede udsendt Google TV brugerfladen med den nye Chromecast-dongle. Så hvis du ejer den nye Chromecast med Google TV-dongle, bør du gennemgå vores guide og se på hvordan du tilpasser Google TV-startskærmen.

Du får smarte anbefalinger fra apps som Netflix, Prime Video, YouTube osv. På startskærmen. Med det sagt, lad os se på hvordan du tilapsser startskærmen på Google TV.

Tilpas Google TV-startskærmen (2021)

Customize The Google TV Home Screen (2021)
Customize The Google TV Home Screen (2021)

1. Først og fremmest vil jeg anbefale dig at opdatere alle apps på Google TV. På min enhed var mange af de vigtigste apps, såsom Play Services og Google-appen ikke opdaterede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vigtigt at holde disse apps opdateret for at tilpasse Google TV-startskærmen. Bare hold og hold “Assistent”-knappen på fjernbetjeningen og sig “Åbn Play Store.” Du kan også navigere til den via den røde fane med “Apps” til venstre på startskærmen. Herfra vælger du at opdatere alle apps.

2. Gå derefter til profilmenuen og åbn Indstillinger .

Customize The Google TV Home Screen (2021)

3. Derefter skal du åbne “Konti og login” og derefter springe til din konto. 4. Her skal du åbne “Dine tjenester“.

5. Aktiver nu skiftet til underholdningsapps som Prime Video, Netflix og mere. Dette giver Google TV mulighed for at foreslå kort og anbefalinger fra sådanne apps på startskærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen
enable the toggle
apps only mode
rearrange apps

6. Under den samme kontoside skal du rulle ned og deaktivere skiftet til “Kun apps-tilstand“. Som navnet antyder, vises kun apps-tilstand apps og ikke personlige anbefalinger fra Google, så sørg for at slå den fra.

Læs også  Min iPhone bliver ved med at vise Apple-logoet og slukker? Få løsninger nu!

7. Endelig skal du omarrangere apps baseret på dine præferencer ved at holde appen nede og trykke på højre eller venstre for at flytte den valgte app. Det var det.

Tilpas Google TV-startskærmen med smarte anbefalinger

Sådan tilpasser du Google TV-startskærmen med personlige anbefalinger og smarte forslag. Ser man på den nuværende version, ser det i øjeblikket ud til, at der ikke er mange tilpasningsmuligheder tilgængelige på Google TV. Men med de kommende opdateringer bliver det højst sandsynligt bedre, og vi kan få flere muligheder for at tilpasse kanalerne.

Artiklen fortsætter under annoncen