Sådan parres Apple Watch med ny iPhone

16. juli 2020 0 Af Mathias

Så du har købt en splinterny Apple Watch, og du er glade for at parre den med din iPhone? Eller måske har du købt en ny iPhone og undrer dig over, hvordan du parrer din Apple Watch og derefter parrer den med en ny iPhone.

Der er et par måder, du kan parre og parre Apple Watch på med en ny iPhone, og i denne artikel er jeg skitserer dem alle. Så hvis du parrer din nye Apple Watch eller parrer en gammel, her er alle de arbejdsmetoder, du kan bruge.

Sådan parres Apple Watch

Hvis du har købt en ny iPhone og vil parre din Apple Watch med den, bliver du først parret fra den fra din gamle iPhone. Der er et par måder, du kan gøre dette på. Du kan gøre det ved hjælp af din iPhone eller direkte fra Apple Watch, hvis du vil.

Vi har en detaljeret artikel om, hvordan du parrer og nulstiller en Apple Watch, som du kan tjekke for trinvise instruktioner om dette.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan parres Apple Watch

Hvis du har købt en ny Apple Watch, og du spekulerer på, hvordan du parrer den med din iPhone, her er hvad du har brug for at gøre. Dette er også de trin, du skal følge, hvis du har parret din Apple Watch fra din gamle iPhone og parrer den med din nye iPhone.

Læs også  Sådan blokerer du sms'er på iPhone

Forberedelsesforberedelser

Bemærk: Dette er kun nødvendigt, hvis du parrer din Apple Watch fra en gammel iPhone og parrer den med en ny.

  • Sikkerhedskopi af din gamle iPhone. Dette sikkerhedskopierer også dine Apple Watch-data, så du nemt kan indstille dem på den nye iPhone.
  • Når du konfigurerer din nye iPhone, skal du gendanne din iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.

Metode 1: Automatisk parring og opsætning

Den første metode, vi vil diskutere, er den, Apple anbefaler, og den der fungerer næsten hele tiden. Dette er den letteste og mest ligefremme måde at opsætte et Apple Watch . Her er hvad du skal gøre.

  • Medbring din nye (eller uparmerede) Apple Watch tæt på din iPhone. Du skulle se en prompt som den på billedet herunder. Tryk på ‘ Fortsæt ‘.

Sådan parres Apple Watch med ny iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Dit ur viser nu en animation. Scan den med din iPhone. Tryk på ‘ Gendan fra sikkerhedskopi ‘, hvis du parrer et gammelt Apple Watch med en ny iPhone. Ellers skal du trykke på ‘Opsæt som nyt Apple Watch’.

Sådan parres Apple Watch med ny iPhone

Følg instruktionerne på skærmen, og det er det. Dit Apple Watch vil blive parret.

Metode 2: Manuel sammenkobling med ⓘ-ikonet

Nogle gange fungerer den automatiske sammenkoblingsmetode ikke, og i så fald kan du bruge den manuelle parringsmetode for at starte opsætning af din Apple Watch. De fleste af trinene forbliver stadig de samme, men begyndelsen på processen er anderledes. Her er hvad du skal gøre.

Læs også  12 tip til løsning af hurtige problemer med mobildataforbrug i iOS 14
Artiklen fortsætter under annoncen
  • Tryk på ikonet ⓘ, der vises på din Apple Watch for at se en navn til din Apple Watch. Dette vises både på uret og på din iPhone i Watch-appen.

Sådan parres Apple Watch med ny iPhone

  • Tryk på navnet, og indtast derefter den sekscifrede kode, der vises på din Apple Watch for at bekræfte, at du parrer med det rigtige ur.

Sådan parres Apple Watch med ny iPhone

Du kan nu vælge, om du vil gendanne en sikkerhedskopiere, eller indstil dit ur som helt nyt. Resten af ​​processen forbliver den samme; alt hvad du skal gøre er at følge instruktionerne på skærmen, og dit ur bliver opsat på ingen tid.

Par Apple Watch med ny iPhone ved hjælp af disse metoder

Nu hvor du kender alle de metoder, du kan bruge til både at parre og parre din Apple Watch med en iPhone , skal du være klar til at konfigurere dit ur med din splinternye iPhone. Chancerne er store, at den automatiske sammenkoblingsmetode fungerer perfekt for dig, men bare hvis den ikke gør det, er der altid den manuelle metode til at konfigurere dit ur. Hvis du har problemer med opsætningen, skal du tjekke vores artikel om Apple Watch, der ikke parres med iPhone.

Artiklen fortsætter under annoncen