Sådan tilføjes eller fjernes musik fra Facebook-profil

18. juli 2020 0 Af Mathias

Hvis alsidighed var den eneste parameter til at bedømme en social media-app, ville Facebook vise sig at være en løbsk vinder ved at decimere alle andre rivaler derude. Uanset om du vil se sjovelskende korte klip, spille øjeblikkelig spil, finde en dejlig person til dating, markedsføre dine produkter eller endda stille ind på dine yndlingssange, kan Facebook gøre det hele. Når vi taler om sange, giver den sociale medie-app dig mulighed for at tilføje sange til din Facebook-profil på iPhone og Android-enheder, så du kan streame dem, når du vil, mens du gennemser dit personlige feed eller chatter med dine venner. Lyder interessant? Lad mig vise dig, hvordan du kan tilføje eller fjerne musik fra din Facebook-profil.

Sådan tilføjes eller fjernes musik fra Facebook-profil på iOS og Android

Integreret med et massivt bibliotek af sange er Facebook fuldt udstyret til at imødekomme en række forskellige smag. Når du har tilføjet sange, kan du feste dem til din profil, se kunstnerens side og endda tilføje dem til din historie. Hvis du nogensinde finder nogle sange, der ikke længere er i tråd med din interesse, kan du også fjerne dem. Husk, at de sange, du tilføjer til Facebook-profilen, er offentlige, så alle kan se din samling.

Føj musik til din Facebook-profil

1. Start Facebook-appen på din mobile enhed, og tryk på profilen billede i øverste venstre hjørne.

Open Facebook on your device

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Rul lidt ned og tryk på Musik.

Tap on Music

3. Det er tid til at søge efter din yndlingssang eller artist. Når du har fundet den sang, du leder efter, skal du trykke på Tilføj knap . Du kan tilføje så mange sange til din profil, som du vil. Så rulle gennem den massive samling for at vælge alle de sange, du elsker at lytte til.

Læs også  Sådan automatiserer du opgaver i Windows 10 for at spare tid

Add song to your Facebook profile

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: På din Android-enhed skal du først trykke på knappen Tilføj øverst til højre for at få adgang til musikbiblioteket. (Se det venstre skærmbillede)

Det er stort set det! Du har tilføjet sangen til din Facebook-profil.

Lyt til sange, du har tilføjet til din Facebook-profil

Hvis du nogensinde vil lytte til de sange, du har tilføjet, alt hvad du har du skal gøre er at gå ind i den samme musikafdeling og trykke på den sang, du ønsker at lytte til.

Artiklen fortsætter under annoncen
  1. Åben Facebook-app på din mobile enhed -> profilbillede -> Musik.

Hit Music

2. Nu skal du se listen over alle de sange , du har føjet til din profil. Du skal blot trykke på den sang , du ønsker at lytte til.

Listen to song

Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Hvis du vil lytte til den fulde sang på Spotify, trykke på sangen og derefter på hit Play Full Song On øverst til venstre. Vælg nu Spotify i popup-menuen, der vises nederst.

Play full song on Spotify

Fastgør sang til din Facebook-profil eller fjern uønskede sange

Bortset fra at lade dig føje sange til din profil, giver Facebook dig også mulighed for at fastgøre sange. Og hvis du ikke længere kan lide bestemte sange, kan du nemt slette dem fra din profil.

1. Start Facebook på din enhed -> profilbillede -> Musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hit Music

2. Tryk nu på de tre vandrette prikker ved siden af ​​den pågældende sang.

Tap on the horizontal dot

3. Til sidst skal du trykke på Pin til profil eller trykke på Slet sang fra profil for at slippe af med sangen.

Læs også  Sådan får du Material You Theme i Google Chrome lige nu!
Artiklen fortsætter under annoncen

Pin a song to your profile

Bemærk: I denne meget popup-menu får du også muligheden for at tilføje sangen til din historie og se kunstnerens side.

Tilføj eller slet sange på Facebook-profil

Så det er sådan, du kan lave en solid samling af alle dine yndlingssange og indhente dem, mens du bruger appen sociale medier. Som en der elsker at lytte til musik finder jeg denne funktion en dejlig implementering. Da vi taler om Facebook, vil jeg anbefale dig at tjekke de bedste tip og tricks til at bruge Facebook Messenger og også aktivere tofaktorautentisering for at tilføje et ekstra lag af beskyttelse til kontoen. Anyway, hvad tager du af denne seje funktion? Lyd fra i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen