Sådan deaktiveres automatisk afspilning af beskedeffekter og videoeksempler i iOS 13

17. november 2020 Slået fra Af Mathias

For en sjov iMessaging-oplevelse har jeg altid elsket at bruge skærm- og bobleeffekter på iPhone. Beskedeffekterne tilføjer den ekstra smag til samtaler, som jeg elsker. Hvad mere er, de spiller også automatisk for at hilse på dig med farverige bobler, smukke konfetti eller det evigt yndige hjerte. Men så igen, alt har to sider: fordele og ulemper. Og sandsynligvis den største (hvis nogen) ulempe ved disse seje auto-play effekter er, at de hurtigt kan spise i masser af batteri på din enhed. Historien er den samme til automatisk afspilning af videoeksempler, der kan være meget nyttige til at lade dig tage et kig, men er også kendt for at dræne en masse strøm. I situationer, hvor forbedring af batteriets levetid på din enhed betyder mere, skal du deaktivere automatisk afspilning af beskedeffekter og videoeksempler i iOS 13 på din iPhone.

Deaktiver automatisk afspilning af beskedeffekter og videoeksempler på iPhone

Når automatisk afspilning er deaktiveret, skal du trykke på afspilningsknap for at afspille effekterne. Alt andet forbliver den samme. Når det er sagt, lad mig hjælpe dig med at komme i gang med hurtige trin!

1. Start appen Indstillinger på din iPhone og tryk på Tilgængelighed .

Artiklen fortsætter under annoncen

Open Settings and choose Accessibility

2. Under sektionen Vision skal du trykke på Bevægelse .

Choose Motion in Settings

3. På det næste skærmbillede skal du slukke for kontakterne for både Auto-Play Message Effects og Auto-Play Video Previews . Afslut nu indstillingerne.

Læs også  Sådan tilpasses sidevognindstillinger i macOS Catalina
Artiklen fortsætter under annoncen

Disable Message Effects and Video Previews in iOS 13

Fremadrettet afspilles effekter i fuld skærm og videoeksempler ikke længere automatisk i appen Beskeder på din iPhone.

Bemærk: På netop denne skærm skal du se en mulighed kaldet Reducer bevægelse. Du kan tænde skiftet for at reducere bevægelsen af brugergrænsefladen sammen med parallakseffekten af appikoner. Det kan spille en vigtig rolle i forlængelsen af batteriets levetid på din iOS-enhed. Når du aktiverer Reducer bevægelse, skifter en ny indstilling med navnet “Foretrukne krydsfadeovergange” op. Tænd den også for at reducere bevægelsen til brugergrænsefladekontrol.

Artiklen fortsætter under annoncen

turn on Reduce Motion in iOS 13

Hvis du tilfældigvis skifter mening og ønsker, at de iøjnefaldende skærmeffekter eller de konstant kørende videoeksempler skal afspilles automatisk i din iMessage, skal du blot vende tilbage til bevægelsesindstillingen og derefter tænde kontakten slutningen.

SE OGSÅ: 10 tip til at få mest muligt ud af Safari i iOS 13 og iPadOS 13

Sluk for automatisk afspilningsbeskeder og videoeksempler på iPhone med lethed …

Så det er den hurtige måde, du kan forhindre beskedeffekter og videoeksempler i at blive spillet automatisk. Selvfølgelig, når du har masser af mobildata at sprøjte, og hvis der ikke er noget batterilevetidsproblem på din iPhone, kan du holde dem på. Men når du vil gemme din begrænsede båndbredde eller ikke har råd til at lade strøm-sultne funktioner køre ukontrolleret, er det klogt at holde dem stille.

Læs også  Sådan bruges genåbnet funktion med lukket fane i Google Chrome 78
Artiklen fortsætter under annoncen
/ brugerdefineret css / .tdi_2_443.td-a- rec {text-align: center; } .tdi_2_443 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_443.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_443.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_443.td-a-rec-img {text-align: center; }}