Sådan blandes sange på iOS 13 Apple Music App

12. november 2020 Slået fra Af Mathias

Apple har tweaked adskillige ting i aktiemusik-appen, herunder placeringen af blanding og gentagelsesknapper. Selvom disse ofte anvendte knapper stadig er lette at finde, kunne jeg ikke få øje på dem hurtigt under min første interaktion med Apple Music-appen i den seneste iteration af iOS. Og jeg antager, jeg er ikke alene om at have fundet deres nye placering lidt under wraps. Hvis du heller ikke har nogen idé om, hvordan du blander eller gentager sange i Apple Music-appen i iOS 13, så lad mig vise dig, hvordan du får det gjort.

Sådan gentages eller blandes sange i Apple Music App på iPhone og iPad

For at gøre grænsefladen intuitiv fortsætter Apple med at foretage ændringer til musik-streaming-appen fra tid til anden. Og så vidt jeg kan huske, er det ikke første gang, at tech-giganten ændrer placeringen af shuffle-knappen i aktiemusik-appen. Så det er bedre at vænne sig til ændringerne end at modstå dem. Bemærk, at processen med at blande eller gentage musik er den samme i både iOS 13 og iPadOS 13. Derfor har jeg kun vist iPhones skærmbilleder. Med det sagt, lad os gå i gang!

1. For at komme i gang skal du åbne “Musik-appen” på din enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Apple Music app on iPhone

2. Start derefter med at afspille en sang eller et album som normalt. Når musikken begynder at afspilles, vises en “ Now Playing” -indstilling nederst på skærmen. Tryk på det.

Tap on Now Playing Music

3. Tryk derefter på den lille knap (med små vandrette linjer) i nederste højre hjørne. På den næste skærm skal du trykke på shuffle-knappen , der er placeret nær etiketten Up Next. Det er også værd at bemærke, at knappen Gentag også er placeret lige deroppe.

Læs også  Sådan stopper du apps fra at spore dig i iOS 14.5
Artiklen fortsætter under annoncen

Shuffle or repeat songs on Apple Music

Værsgo! Nu er det tid til at nyde musikken fuldt ud.

SE OGSÅ: 15 bedste gratis musikapps til Android og iPhone

Gentag eller bland musik Let i Apple Music App

Så det er sådan, du kan blande sange, afspilningslister eller album i din Apple Music-app. Selvom det tog mig et par dage at vænne mig til ændringerne, har jeg nu langsomt men støt slået mig ned med dem. Med hensyn til intuitivitet finder jeg stadig Spotify langt bedre end Apples musikapp. Jeg må dog sige, at teknologigiganten har forbedret appen kraftigt ved at slippe af med næsten alt det rod, der plejede at gøre grænsefladen rodet. Under alle omstændigheder, lad mig vide dine yndlingsfunktioner i Apple Music og den musikapp, som du synes er langt bedst på tværs af platforme.

Artiklen fortsætter under annoncen