Sådan planlægger du e-mails i Apple Mail med Automator på Mac

2. november 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Apple Mail har dækket baserne til at være en pålidelig e-mail-app, mangler den mange pro-funktioner. En af de vigtige funktioner, som den mangler, er “Planlægning”. I betragtning af, hvor vigtig denne funktion er, har jeg ventet på at blive inkluderet i lang tid. Og jeg antager, at jeg ikke er alene, der beder om det. Heldigvis er der en løsning til at planlægge e-mails i Apple Mail-appen på Mac. I denne praktiske vejledning skal jeg vise, hvordan du kan planlægge en e-mail i Mac Mail-appen.

Planlæg e-mails i Apple Mail med Automator på macOS

Lad os først og fremmest vide, hvordan denne løsning fungerer! Nå skal vi først oprette en Automator-applikation. Og sæt det derefter op til at sende den sammensatte e-mail til den specifikke dato og tid ved hjælp af Kalender-appen.

Ja, det indebærer en smule løsning. Når du først har indstillet applikationen perfekt, fungerer den dog pålideligt. Desuden kan du også genbruge Automator-applikationen til at planlægge e-mails, hvilket sparer dig for at gennemgå hele processen igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opsæt e-mail med Automator på macOS

  1. Start Automator-app på din Mac. (Du skal blot søge på Automator i Spotlight-søgningen og åbne den).

open Automator app

2. Klik nu på Nyt dokument og vælg Application .

Choose Application

3. Kontroller derefter, at Handlinger er valgt i venstre sidebjælke. Vælg derefter Mail under biblioteket mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Select Mail

4. Vælg derefter Ny e-mail-besked , og træk den derefter til arbejdsflowområdet. Derefter skal du skrive meddelelsen i boksen Ny mailbesked . Sørg for at indtaste modtagerens og emnets e-mail-adresse. Vælg derefter en konto, hvis det kræves.

Schdule new email using Automator

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk, at du kan gentage de samme trin for at tilføje flere meddelelser, som du vil planlægge for samme tid.

5. Vælg Send udgående meddelelser fra listen, og træk den derefter til arbejdsprocesvinduet under feltet Ny mailbesked.

Læs også  Sådan konfigureres og bruges Microsoft Power Automate Desktop på Windows 10 PC

Select Send outgoing messages

Klik derefter på Fil og vælg Gem . Sørg for at give et passende navn til din ansøgning. Vælg derefter den foretrukne destination og klik på Gem .

Artiklen fortsætter under annoncen

Make sure to save the file

Planlæg e-mail med kalender på macOS

Når du har oprettet applikationen, kan du planlægge e-mailen ved hjælp af Kalender-appen.

  1. For at komme i gang skal du starte kalenderappen på din Mac. Naviger derefter til datoen , når du vil sende den sammensatte e-mail.

Make sure to save the file

2. Derefter skal du oprette en begivenhed på den dato og vælge det foretrukne tidspunkt . Afhængigt af dine behov kan du også tilføje invitationer, noter, URL’er og endda vedhæftede filer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Head over to the date when you want to send the email

3. Klik nu på klokkeslættet .

Create an event

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Vælg derefter Custom placeret under Alert rullemenu.

Click on Time

5. I rullemenuen skal du vælge Åbn Fil .

Choose Custom

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Vælg nu den applikation, du lige har oprettet. Klik på Andet , og gå derefter over til det sted, hvor filen er gemt, og vælg derefter applikationen.

Open File Select Mail

7. Sørg for at vælge På tidspunktet for begivenheden til alarmtidspunktet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Make sure to click on Other

8. Klik til sidst på OK for at afslutte.

click on OK

Det er stort set det! Den planlagte e-mail sendes på den angivne dato og tid. Bemærk, at appen muligvis beder om din bekræftelse for første gang, den kører. Så sørg for at tillade det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk:

  • Som nævnt ovenfor kan du genbruge applikationen til at planlægge e-mails lidt hurtigere. For at gøre dette skal du starte Automator -> åbne det eksisterende dokument. Derefter skal du finde applikationen og klikke på Åbn. Foretag nu de nødvendige ændringer i feltet Ny mailbesked.
  • Når du har foretaget ændringer, klik på Filer, og vælg gemmuligheden. Føj derefter en begivenhed til din kalender.

Bedste Apple Mail-alternativer til Mac

Hvis du ikke vil gennemgå denne rigamarole, har du det bedre at bruge en tredjeparts e-mail-klient til Mac til at tage kontrol over dine e-mails. Hvis du vil have en hurtig og meget effektiv e-mail-klient med en række nyttige funktioner som planlægning, batcharkivering og pinning, foreslår jeg, at du går med Spark Mail (gratis).

Læs også  Hurtigt batteridræn i macOS Big Sur? 8 tip til forbedring af macOS Big Sur batterilevetid

Hvis dit behov berettiger en funktionsrig e-mail-klient med funktioner som læsekvitteringer, send senere og mere, skal du prøve Newton Mail ($ 49,99 / år). Bare hvis du ønsker at have en enkel, pålidelig og meget produktiv e-mail-klient, skal du ikke lede længere end Gmail.

Hvis du vil se funktionerne, fordelene og ulemperne ved de ovennævnte apps sammen med andre topklasse Apple Mail-alternativer, skal du klikke på linket for at læse artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udnyt tricket til at planlægge e-mails i Apple Mac Mail App

Så det er sådan, du kan planlægge en e-mail i Mail-appen på macOS. Selvom løsningen virker lidt kedelig, fungerer den som forventet. Især bliver processen lidt afslappet, når du har konfigureret den takket være genbrugsfunktionen.

Bare hvis du finder processen ubelejlig eller ønsker at gøre planlægningsprocessen ligetil, skal du prøve de ovennævnte tredjeparts-e-mail-klienter, da de er fuldt udstyrede til at lade dig administrere e-mails med lethed. Har du feedback? Sørg for at dele det i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen