Google Drev-sikkerhedskopi fungerer ikke for dig? Her er løsningen

2. november 2020 Slået fra Af Mathias

Som Android-bruger er en af de funktioner, jeg er misundelig over, det sømløse iOS-backupsystem. Uanset hvilken iPhone du skifter til, importeres alle dine sikkerhedskopier – fra systemindstillinger til adgangskoder uden problemer. Så for at bringe et lignende sikkerhedskopieringssystem på Android har Google revideret sin sikkerhedskopimekanisme for at bringe problemfri overgang gennem Google Drev. Der har dog været mange svagheder – nogle gange henter det dine data og indstillinger, men importerer det ikke, og nogle gange stopper det lige op med at sikkerhedskopiere dine data. For nylig har mange rapporteret, at deres Google Drive-sikkerhedskopi ikke fungerer, og at der altid er vist “Waiting to Backup” -fejl. Så for at løse dette problem, i denne artikel, giver vi dig en trinvis vejledning med detaljerede instruktioner. Når det er sagt, lad os komme i gang uden forsinkelse.

Fix Google Drive Backup fungerer ikke

Fix Google Drive Backup Not Working 3

Her skal vi rette Google Drive-sikkerhedsproblem ved hjælp af et par ADB-kommandoer. Til det følger vi Dexer125’s guide fra XDA Forums. Hvis du undrer dig over root– nej, har du ikke brug for root-privilegium for at løse dette problem. Trinene er ret enkle, men det kræver en pc at udføre kommandoerne. Når det er sagt, lad os gennemgå trinnene.

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Fix “Waiting to Backup” -fejl i Google Drive

Før vi begynder, skal du sørge for du har aktiveret “USB-fejlretning” fra Developer Options. Hvis du ikke har gjort dette før, skal du følge disse trin. Åbn Indstillinger, og gå til “Om telefonen”. Her skal du trykke på “Build Number” kontinuerligt i syv gange for at aktivere Developer Options. Gå nu tilbage, så får du menuen aktiveret. Åbn den, rul ned og aktiver “USB-fejlretning” . Der har du det.

Læs også  Sådan kontrolleres CPU-konfiguration på din Mac

For det andet skal du sikre dig, at ADB er korrekt konfigureret på din computer. Igen, hvis du er ny på dette, skal du følge vores vejledning ved at klikke på linket. Nu hvor du har opsat det grundlæggende, lad os begynde.

Fix

1. Tilslut din enhed til computeren og åbn platformværktøjerne eller ADB-mappen . Skriv her cmd i Explorer adresselinje og tryk enter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fix Google Drive Backup Not Working

2. Et kommandopromptvindue åbnes. Skriv nu adb-enheder for at kontrollere, om computeren har registreret din Android-enhed. En prompt vises på din smartphone , der beder om tilladelse. Tillad det, og derefter viser kommandoprompt et serienummer på din enhed.

2

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Nu hvor vi har etableret forbindelsen, lad os komme til det vigtigste. Skriv nedenstående kommandoer en efter en og tryk enter. Hvis du ikke får nogen fejl under processen, er du færdig. Derefter skal du genstarte din smartphone.

 adb shell bmgr run bmgr backupnow --all 

4. Nu skal backup af Google Drive begynde at arbejde igen , og den gråtonede backup-knap skal gå i live.

Fix Waiting to Backup Error in Google Drive 2

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Imidlertid hvis du støder på nogen form for fejl, udfører nedenstående kommandoer en efter en og genstart derefter din enhed. Dette tvinger Google Drive manuelt til at starte sikkerhedskopieringsprocessen. Sørg for, at du er i adb-shell-tilstand.

 bmgr backupnow appdata bmgr backupnow - alle 

3

Fungerer din Google Drive Backup igen?

Så det var vores guide til, hvordan du løser problemet med Google Drive-sikkerhedskopi, der har plaget Android-enheder i lang tid. Mens Google prøver hårdt på at samle Android-sikkerhedskopieringssystemet, er disse slags grundlæggende problemer ikke gode for Android-økosystemet. Under alle omstændigheder, hvis artiklen hjalp dig med at løse problemet, skal du kommentere nedenunder og lade os vide. Hvis du stadig står over for nogle problemer, så lad os vide den nøjagtige fejl, du får. Vi vil helt sikkert se på det.