Sådan forhindres apps i at få adgang til din nøjagtige placering i iOS 14

16. august 2020 0 Af Mathias

Selvom en række nye sikkerheds- og privatlivsfunktioner i den seneste iteration af iOS virker mere eller mindre en ordre af dagen, ser iOS 14 ud til at være i en helt anden horisont. Funktioner som muligheden for at forhindre apps i at få adgang til dit lokale netværk, tillader annoncer at spore dig på tværs af websteder og apps, samt tillade apps kun at få adgang til specifikke billeder, gør iOS 14 til en løbende vinder sammenlignet med Android 11. Sammenligningen stopper ikke der, da den nyeste version af iOS også giver dig mulighed for at forhindre apps i at vælge din nøjagtige placering. Hvis privatlivets fred betyder mere for dig, lad os gå over for at forhindre apps i at få adgang til din nøjagtige placering i iOS 14!

Undgå, at apps får adgang til din nøjagtige placering på iPhone

Når du deaktiverer “Præcis placering” på din iOS-enhed, kan appen kun bestemme din omtrentlige placering. Mens du måske ønsker at bevare en nøjagtig placering til en navigationsapp eller transportapp, er det den rigtige beslutning at afvise dem for alle de andre apps. Sådan kan du gøre det.

1. Åbn appen Indstillinger på din iOS-enhed .

Open Settings app on your iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Nu skal du rulle ned og vælge den app, som du vil forhindre, i at få adgang til din nøjagtige placering.

Choose the app

3. Tryk derefter på Placering .

Læs også  Sådan downloades Instagram-hjulvideoer på iPhone og Android

Tap on Location

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Husk, du vil se placeringsindstillingen kun hvis appen kræver adgang til din placering.

4. Dernæst skal du slukke for kontakten til Præcis placering .

Disable precise location

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er det! Fremover har denne app ikke længere adgang til din nøjagtige placering. Senere, hvis du nogensinde beslutter at give appen adgang til din nøjagtige placering, skal du følge de samme trin som forklaret ovenfor og derefter tænde for kontakten til sidst.

Stop apps i at få adgang til din nøjagtige placering

Så det er den enkle måde at forhindre en app i at vælge din nøjagtige placering. På et tidspunkt, hvor sikkerhed og privatliv er blevet mere essentielt end nogensinde før, synes Apples ønske om at fordoble disse afgørende aspekter nervepirrende.

Bortset fra denne bemærkelsesværdige funktion har iOS 14 også tilbudt praktiske funktioner som Back Tap, Sleep Tracker og FaceTime Eye Contact korrektion. Hvilken af ​​disse funktioner har vundet dig over? Sørg for at dele din feedback i kommentarerne herunder.