Sådan tilføjes flere profiler på Amazon Prime Video

16. august 2020 0 Af Mathias

Efter at have fået os til at vente i flere år, et par måneder tilbage, tilføjede Amazon endelig muligheden for at bruge flere profiler i Amazon Prime Video. Så nu kan du oprette profiler til flere brugere, og din overvågningshistorik og anbefalinger påvirkes ikke af nogen, der ser indhold ved hjælp af din konto. I denne artikel viser jeg dig, hvordan du kan aktivere denne funktion.

Tilføj flere profiler på Amazon Prime Video

Mens Amazon kom sent med at tilføje denne funktion, heldigvis har de ikke implementeret den halvhjertet. Du kan have op til seks brugerprofiler (en standard primær profil + fem yderligere profiler, enten voksne eller børn) inden for Prime Video på en enkelt Amazon-konto. Dette er gode nyheder, da det kan dække de fleste familiemedlemmer. Så lad os nu komme ind i tutorial:

1. Det er meget let at tilføje en profil. Klik bare på dit navn og klik derefter på “Tilføj nyt”.

Add Multiple Profiles on Prime Video 1

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Her skal du indtaste profilnavnet. Aktivér Kid’s profil til at skifte, hvis du opretter en profil til dit barn, og klik derefter på knappen “Gem ændringer”.

Add Multiple Profiles on Prime Video 2

3. For at redigere eller slette en profil skal du gå til Profilnavn -> Administrer profiler.

Add Multiple Profiles on Prime Video 3

4. Klik her på knappen “Rediger profil” og derefter på den profil, du vil redigere.

Add Multiple Profiles on Prime Video 4

5. Foretag nu de nødvendige ændringer og klik på knappen “Gem ændringer”. For at slette en profil skal du klikke på knappen “Fjern profil”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Add Multiple Profiles on Prime Video 5

Tilføj, rediger eller fjern profiler på Prime Video

Så det var de trin, du kan tage til tilføje, redigere eller slette profiler på Amazon Prime Video. Amazon Prime Video er en af ​​de bedste streamingtjenester, og jeg elsker den. Jeg er glad for, at det endelig giver mig mulighed for at holde min urhistorik og anbefalinger adskilt fra andre seere. For øvrig har vi foretaget en dybdegående sammenligning af Amazon Prime Video og Netflix. Læs det for at finde ud af, hvad der er de bedste funktioner og mangler.