Sådan redigeres billeder ved hjælp af Photos-appen på Mac (Komplet vejledning)

28. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Selvom jeg foretrækker at have de bedste fotoredigeringsapps til rådighed for at forbedre mine billeder, er de ikke altid helt i tankerne. Især når alt hvad jeg vil have, er en håndfuld pæne fotoredigeringsværktøjer, der kan lade mig pryde mine mindeværdige billeder uden at skulle håndtere kompleks software. Til tider viser en række filtre sig at være mere end praktisk til at sprede billederne. På andre tidspunkter viser brugervenlige justeringsværktøjer til eksponering, kontrast og skygger sig at være nøjagtigt hvad jeg har brug for, før jeg deler billederne på sociale medier eller med kære. Og til dette formål ser jeg ikke længere end Stock Photos-appen til macOS. Lad mig vise, hvordan du kan redigere billeder ved hjælp af Photos-appen på Mac.

Pro-tip til redigering af billeder ved hjælp af Photos-appen til Mac (2021)

Fotos-appen til macOS har næsten fået alle de grundlæggende redigeringsværktøjer. For eksempel har den en solid samling af filtre, et pænt beskæringsværktøj og giver endda fleksibilitet til at foretage de nødvendige justeringer for farve, lys, mætning, eksponering og mere. Åh ja, appen har også et super praktisk auto-forbedringsværktøj især til de tidspunkter, hvor du vil forskønne dine billeder uden at skulle gennemgå en kedelig redigeringssession.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan duplikeres et billede / en video i Photos-appen på macOS

Ver y Den første ting, du skal gøre, før du kommer i gang med redigering, er at duplikere billedet, så den originale version forbliver intakt. Da det er kendt som det første trin i redigering af fotos, bør du ikke undlade at gøre det.

 1. Start Fotos-app på din Mac.

Open Photos app on your Mac

 1. Vælg nu billede du vil kopiere. Klik derefter på menuen

   og vælg

    Dupliker 1 foto

   (eller tryk på Command-D).

  Duplicate an image

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Det er værd at påpege, at du skal vælge Duplikat for at inkludere videodelen, eller Dupliker som stillbillede for at vælge bare stillbilledet, når du prøver at

   duplikere et Live Photo

  .

  Sådan redigeres billeder ved hjælp af Photos-appen på Mac

 2. Start Fotos-appen på din Mac, og gå derefter over til det billede, du vil redigere og åbne det. Klik derefter på Rediger øverst til højre på skærmen.
 3. Click on Edit at the top right corner of the screen

  2. Der er seks hovedværktøjer placeret øverst: Click on Edit at the top right corner of the screen Zoom, juster, filtre, beskær, roter og automatisk forbedring .

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Six main editing tools inside Photos app Six main editing tools inside Photos app

  Zoom ind eller ud på et foto:

  Du kan nemt zoome ind eller ud på et foto ved hjælp af zoomskyderen. Alt du skal gøre er bare at klikke eller trække zoomskyderen til venstre / højre.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Use Zoom slider

  Hvis du vil zoom ind (for at gøre motivet større), klik enten på

   “+” -knappen

  eller træk skyderen mod højre. Og hvis du ønsker at gøre motivet mindre i rammen, skal du enten klikke på

  Artiklen fortsætter under annoncen
   “-” -knappen eller træk skyderen mod venstre.

   Juster lys, eksponering, lysstyrke, farve, sort, og hvid

   Fotos-appen har fået et imponerende sæt justeringsværktøjer, der giver dig mulighed for at finjustere flere vigtige ting som eksponering, lysstyrke, farve, sort og hvid og meget mere. For at komme i gang skal du klikke på

    Juster-knappen øverst i midten.

    Klik derefter på

    Artiklen fortsætter under annoncen
     pilen ved siden af Light, Color eller Black & White, og træk derefter skyderen for at justere alt i overensstemmelse med dine behov. Hvis du vil have, at Photos-appen automatisk korrigerer billedet, skal du klikke på

      Auto ) knap.

      Hvis du ønsker at kassere dine ændringer og vende tilbage til de oprindelige indstillinger for en bestemt justering, skal du blot dobbeltklikke på skyderen . Et blåt kryds vises lige ved siden af justeringens navn for at bekræfte, at der er foretaget en ændring. Baseret på dine behov kan du vælge eller fravælge kryds for at aktivere / deaktivere justering midlertidigt og kontrollere, hvordan det påvirker billedet.

      Hvis du vil justere lyset, skal du klikke på ved siden af Light og tryk derefter på pilen ved siden af Muligheder. Derefter kan du trække en af skyderne for at finjustere udseendet på dit billede. Six main editing tools inside Photos app

      Artiklen fortsætter under annoncen

   1. Strålende: Vælg det for at få dit billede til at se rigere og mere levende ud. Især lyser det de mørke områder og tilføjer kontrast for at afsløre detaljer.

  • Eksponering: Vælg det for at finjustere billedets lysstyrke eller mørke.
  • Højdepunkter: Vælg det for at justere det fremhævede detaljer i skuddet.
  • Skygger: Vælg det for at justere den detalje, der vises i skyggen.
  • Lysstyrke: Det giver dig mulighed for at justere lysstyrken på billedet.
  • Kontrast: Det giver dig mulighed for at justere kontrasten på billedet.
  • Sort punkt: Det giver dig mulighed for at indstille det punkt, hvor de mørkeste dele af billedet bliver sort ved at slippe af med alle detaljer. Bemærk, at indstilling af det sorte punkt kan spille en nøglerolle i forbedring af kontrasten i et udvasket billede. Du kan placere markøren over en skyder og trykke på Option-tasten og holde den nede for at øge skyderens rækkevidde. Six main editing tools inside Photos app

  Foretag farvejusteringer af dit billede

  Du kan også finjustere mætning, vibration og farvebesætning af dit foto. Klik på pileknappen for at få det gjort. ret til farve. Derefter skal du klikke på

   pil til højre ved siden af Valgmuligheder. Træk derefter en af skyderne for at ændre udseendet på dit foto.

  • Mætning: Det giver dig mulighed for at justere billedets samlede farveintensitet.
   1. Vibrance: Det giver dig mulighed for at finjustere farvekontrasten og adskillelsen mellem lignende farver i billedet.

   1. Besætninger: Det justerer farven på billedet.

  Du kan vælge at placere markøren over en skyder og trykke på og holde Option-tasten nede for at øge skyderens rækkevidde af værdier. Use Zoom slider Foretag justeringer i sort / hvid

  Fotos-appen har også fået nogle pæne værktøjer til at gøre sort- og hvide justeringer. Du kan justere intensiteten af toner og grå områder samt finjustere billedets korn.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Klik på pilen

   lige ved siden af sort / hvid. Derefter skal du trykke på pilen

    lige ved siden af Valgmuligheder . Træk derefter skyderen for at foretage de ønskede justeringer.

    Adjust color

    Artiklen fortsætter under annoncen
   1. Intensitet: Det giver dig mulighed for at øge / mindske intensiteten af et billedes toner.
    1. Neutrale: Brug den til at gøre de grå områder i et lys lysere / mørkere.

   2. Tone: Brug det til at justere billedet for et mere kontrast / lav kontrast udseende.
    1. Korn: Det giver dig mulighed for at finjustere den mængde filmkorn, der vises på billedet.

   3. Anvend filtre på dine billeder

    Fotos-appen til macOS leveres med en håndfuld filtre som

     Levende, Levende varm, Levende cool, Dramatisk, Dramatisk Varm, dramatisk cool, Mono, Silverton og Noir Six main editing tools inside Photos app, som du kan bruge til med det samme at omdanne billedets udseende. Så prøv hver enkelt af dem for at se, hvor godt de går med dit billede.

     Adjust black and white

     Hvis du vil få dit foto til at se mere attraktivt, lysere eller stødende ud, skal du bruge Vivid-filteret. Og hvis du ønsker at få dit billede til at virke retro, skal du vælge Mono-filter. Bemærk, at du også kan justere filterets intensitet. Du skal blot vælge et filter og derefter klikke på det for at finjustere dets intensitet. Six main editing tools inside Photos app

     Artiklen fortsætter under annoncen

     Beskær et billede ved hjælp af Photos-appen

     Beskæringsværktøjet er praktisk, når du vil slippe af med visse dele af billedet eller forbedre dets sammensætning. Afhængigt af dine behov kan du beskære et billede til et tilpasset billedformat, til en forudindstilling eller endda begrænse billedet til dets oprindelige billedformat. Desuden har det også en rolle at spille, når du ønsker at rette billeder ud for at få dem til at se bedre ud.

     Use filters in Photos app for macOS

     Klik blot på Beskæringsværktøj og træk derefter i håndtaget for at omslutte det område af det billede, du vil beholde. Tjek vinkeljusteringsværktøjet, der giver dig mulighed for at finjustere billedets vinkel. Derudover er der også en mulighed for automatisk at beskære eller rette billedet.

     Artiklen fortsætter under annoncen

     Sørg for at bruge

      Flip and Aspect

     værktøjer smart til at forbedre udseendet af dit billede. Da der også er et nulstillingsværktøj, der kan lade dig slippe af med alle ændringer og starte frisk, skal du ikke undlade at gå alt ud.

     Drej et foto / en video i appen App

     Rotationsværktøjet har en rolle at spille, når du vil have mere kontrol over udseendet af dit billede. Du kan klikke på

     Artiklen fortsætter under annoncen
      roter butto n i værktøjslinjen for at rotere billedet mod uret. Fortsæt med at klikke på drejeknappen, indtil du får den ønskede retning. Hvis du vil rotere billedet med uret, skal du klikke på knappen Option.

      Rotate your image Use Zoom slider Forbedre automatisk et foto eller en video

      Tidspunkter, hvor du ikke har meget tid til rediger dine billeder, skal du drage fuld fordel af

       “Auto Enhance” værktøj til at få farven og kontrasten på dit foto eller få din video justeret automatisk. Klik bare på knappen Auto-forbedring for at få dit skud til at se bedre ud med det samme.

       Artiklen fortsætter under annoncen

       Use auto enhance tool

       Når du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udført øverst til højre på skærmen eller bare tryk på Retur for at afslutte.

       Sådan sammenlignes fotos før og efter redigering i Photos App til Mac

       Artiklen fortsætter under annoncen

       Der er også en mulighed for at sammenligne dit billede før og efter redigering.

       1. Åbn appen Fotos på din computer, og dobbeltklik derefter på et foto / en video for at åbne den. Klik derefter på Rediger i værktøjslinjen.

       Click on Edit at the top right corner of the screen

       2. For at se det originale billede er alt hvad du behøver at gøre bare

        klikke og holde knappen Uden justeringer eller tryk og hold M-tasten nede. Slip derefter knappen / M-tasten for at se det redigerede emne.

        Artiklen fortsætter under annoncen

        Compare photos Compare photos Sådan kopieres og indsættes justeringer i Photos App til macOS

        En af mine foretrukne redigeringer funktionerne i appen Fotos er muligheden for at kopiere og indsætte justeringerne. Det spiller en nøglerolle i at fremskynde fotoredigering, især når du skal redigere masser af billeder.

        Når du har justeret et foto / en video, kan du kopiere de justeringer, du har foretaget, og derefter indsætte dem på andre emner. Husk, at du har lov til at indsætte justeringer på en vare ad gangen. Bemærk også, at du ikke kan kopiere og indsætte indstillingerne fra retoucheringsværktøjet, røde øjne-værktøjet, beskæringsværktøjet eller tredjepartsudvidelser.

        1. Åbn appen Fotos på din Mac og derefter dobbeltklik på et billede som du allerede har foretaget justeringer til. Klik derefter på Rediger i værktøjslinjen.

        2. Vælg nu Billedet menu, og klik på Kopijusteringer .

        Artiklen fortsætter under annoncen

        Copy adjustments

        3. Dernæst

         dobbeltklik det emne, som du vil anvende justeringerne på, og klik derefter på Redigere.

         Artiklen fortsætter under annoncen

         Sådan redigeres billeder ved hjælp af Photos-appen på Mac (Komplet vejledning)

         3. Vælg derefter menuen

          og klik på

           Indsæt indstillinger . Derudover kan du også kontrol-klikke på et element i redigeringsvisningen og vælge Kopijusteringer eller Indsæt justeringer.

           Artiklen fortsætter under annoncen

           Paste adjustments

           Sådan gendannes fotos til original i Photos App til Mac

           Hvad hvis du ikke kan lide de ændringer, du har foretaget i dit foto, og ønsker at vende det tilbage til originalen? Der er en hurtig måde at slippe af med alle justeringerne. Hvis du vil kassere alle ændringer og starte forfra, skal du vælge det pågældende emne. Klik derefter på menuen

            , og vælg

            Artiklen fortsætter under annoncen
             Vend tilbage til original .

             Revert to original

             Bemærk: Hvis du vil

              fortryde den sidste ændring du lavede, klik på Rediger menu og vælg Fortryd eller tryk på Command-Z .

             Artiklen fortsætter under annoncen

             Rediger billeder ved hjælp af Photos-appen på Mac som en professionel

             Så det er sådan, du kan låse op for alle de praktiske redigeringsværktøjer i Photos-appen til Mac. Som jeg sagde ovenfor, har stockfotos-appen alle de grundlæggende redigeringsværktøjer ligesom dens iOS-modstykke, så gør det bedst muligt at bruge dem til at forbedre udseendet på dine fotos med lethed.

             Har du fundet denne artikel nyttig? Skyd dine tanker i kommentarerne. Se også på disse lige så nyttige vejledninger som hvordan man aktiverer hurtig skift af brugerkonto, hvordan man bruger nye batteriindstillinger og hvordan man sender iMessage med teksteffekter på Mac, hvis du vil udforske flere hacks.

             / brugerdefineret css / .tdi_2_911.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_911 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_911.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_911.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_911.td-a-rec-img {text-align: center; }}

  Læs også  Opgrader Windows 10 til Windows 11 gratis nu - sådan gør du