Sådan fixer du Apex Legends-crash efter sæson 5-opdatering på PC

16. august 2020 0 Af Mathias

Siden lanceringen i februar 2019 har Apex Legends været et af de mest populære Battle Royale-spil blandt gamere.

Respawn har presset regelmæssigt nye opdateringer til spillet og frigivet Battle Pass-sæsoner siden en måned efter lanceringen. Så i dag dropper udviklerne opdateringen til sin femte sæson. Selvom denne opdatering bringer en masse nye ting i spillet sammen med den nye legende, Loba, bragte den imidlertid også en af ​​de mest irriterende fejl gennem tidene.

Nu downloadede og installerede jeg opdateringen, så snart den kom og ventede spændt på at lege med Loba. Så efter at have ventet på, at Origin skulle hente over 40 koncerter med data og installere dem, startede jeg begejstret spillet.

I begyndelsen tog spillet mere tid på at indlæse spildataene end det generelt burde. startede imidlertid det største problem, da jeg gik til min venneliste side . Så snart jeg kom ind i segmentet, styrtede spillet uden nogen fejl eller noget. Siden dette fortsatte spillet med at gå ned, hver gang jeg åbnede det, og det frustrerede helvede ud af mig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så jeg gjorde noget ved at grave og fandt, at mange spillere oplever det samme problem ret efter den seneste opdatering. Går jeg gennem Reddit, fandt jeg også nogle af spillerne, der klagede over netop denne ting. Dog gennemgik kommentarerne under ovennævnte tråd, fandt jeg løsningen på dette problem, og det virkede for mig som en charme.

Læs også  Sådan tilpasser du Apple Music med cool kunst i macOS Catalina

Sådan ordnes Apex Legend’s Crash-problem på pc

Så her er her hvordan du kan løse denne irriterende fejl på din lille pc.

  • Åben Oprindelse på dit skrivebord.
  • Gå til “ My Game Library ” fra menulinjen til venstre.
  • Højreklik på Apex Legends.

Apex legends crash 2

Find “ Reparation ” og klik på den for at starte processen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at du har klikket på “Reparation” knap, vil klienten begynde at bekræfte de spilfiler, der er på din enhed. Dette kan tage lidt tid, da programmet har brug for at verificere over 40 GB data . Efter at have verificeret spilfilerne, i mit tilfælde, begyndte klienten at downloade yderligere 16 GB data, som det tog ca. 45 minutter at afslutte.

Imidlertid efter denne download, da jeg lancerede spillet, det løb perfekt som det skulle uden tegn på styrt eller problemer med indlæsningsdata. Det ser ud til at den nyeste patch ikke installerer opdateringen korrekt, hvilket overlader over 16 GB spildata .

Så hvis du står over for dette helt samme problem, er der en stor chance for, at denne løsning fungerer for dig, som den gjorde for mig. Gå videre og prøv det, og hvis det fungerer, kan du takke mig i kommentarerne nedenunder.