Sådan bruges genåbnet funktion med lukket fane i Google Chrome 78

2. november 2020 Slået fra Af Mathias

Google Chrome er en kraftfuld browser, der understøtter masser af tastaturgenveje. Men ikke alle af os kan huske de let at glemme Chrome-tastaturgenveje. Derfor finder jeg højreklikmenuen i Google Chrome så nyttigt, da det sparer mig for at huske alle disse tastaturgenveje. Jeg forstår, at brugen af en mus vil være langsommere end at bruge tastaturgenveje, men sådan fungerer nogle mennesker, og du kan ikke bebrejde dem for det. Mange Chrome-brugere er afhængige af denne højreklikmenu, og når Google foretager ændringer i menuen, forårsager det kaos. Den seneste ændring, som Chrome har foretaget i højreklikmenuen, er fjernelsen af funktionen “Åbn igen lukket fane”. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan få adgang til og bruge denne funktion til at genåbne lukkede faner på Chrome.

Brug funktionen Åbn igen Lukket fane i Chrome 78

Efter den seneste opdatering af Google Chrome version 78 viser Google Chrome ikke længere “Genåbning Lukket fane ”-funktion, når du højreklikker på en fane. Heldigvis har Google ikke fjernet denne funktion. Det har flyttet det, og du skal bare vide, hvor du finder det. Igen, før vi fortsætter, skal du vide, at du kan fjerne dette ved blot at huske tastaturgenvejen “Ctrl + Shit + T” (CMD + Shift + T) . Når det er sagt, lad os se, hvordan du kan få adgang til det ved hjælp af en mus eller pegefelt, skal vi?

Missing Reopen Closed Tab Feature

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du har brugt “Genåbn lukket fane” -funktionen, før du ved, at du kan påberåbe den ved at højreklikke på en fanes overskrift, som vist på billedet over. Men hvis du ser nøje, vil du bemærke, at funktionen mangler. Nå, det er fordi du nu skal højreklikke ikke på en faneoverskrift snarere på området efter den sidste fane som vist på billedet nedenfor. Det er den eneste ændring. Jeg ved ikke, hvorfor Google har gjort dette. Det virker bare som en måde at rode med Chrome-brugere på, da jeg ikke kunne finde ud af en grund til at flytte denne funktion.

Læs også  Sådan bruges musikgenkendelse til at identificere sange i iOS 14.2

Accessing Reopen Closed Tab Feature

SE OGSÅ: Sådan tvinges mørk tilstand til websider i Google Chrome

Find den skjulte genåbnede lukkede fanefunktion

Det var vores lille tutorial om at finde den omarrangerede åbne lukkede fanefunktion. Jeg synes, at Google burde stoppe med at rode med normale funktioner, som vi bruger dagligt. Og hvis det har besluttet at temperere med en funktion, er det mindst at informere brugerne. Fortæl os dine tanker om emnerne ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen