Sådan skifter du mellem støjreduktion og gennemsigtighedstilstande på AirPods Pro på Mac

2. november 2020 Slået fra Af Mathias

AirPods Pro, de nyeste ægte trådløse øretelefoner fra Apple, sælger som hotcakes. Det bringer ikke kun den længe ventede støjreduceringsfunktion, men har også en ny “Transparency” -tilstand, der giver brugerne mulighed for at lytte til deres miljø. Denne nye tilstand er ret nyttig i situationer, hvor du skal være opmærksom på dine omgivelser. Begge disse tilstande gør AirPods Pro til et bedre produkt end AirPods 2. Når det er sagt, er det ret nemt at skifte mellem de to tilstande på en iPhone (du enten trykker længe på “Force Sensor” på AirPods Pro’s stilk eller går til Control Center -> Force Tryk på lydstyrke -> vælg den ønskede tilstand), det er ikke så lige frem på Mac. Så i denne artikel vil vi vise dig, hvordan du nemt kan skifte mellem støjreduktion og gennemsigtighedstilstand på AirPods Pro på Mac.

Skift mellem støjreduktion og gennemsigtighedstilstand på AirPods Pro på Mac

Mens du holder længe på Force Sensor af AirPods Pro fungerer, mens du bruger ørepropperne på Mac, denne metode giver ingen visuel feedback. Hvis du vil være sikker på, at du har tændt for den rigtige indstilling, er visuel feedback altid vigtig. Selvom Force Sensor tillader dig at skifte mellem støjreduktion og gennemsigtighedstilstand, tillader det dig ikke at slukke for dem. I situationer, hvor ingen af disse tilstande er vigtige (som at arbejde på din Mac derhjemme), er det en god mulighed at slukke for dem, da det resulterer i bedre batterilevetid. Så med det ude af vejen, lad os se, hvordan du kan gøre det nødvendige, skal vi?

Skift mellem støjreduktion og gennemsigtighedstilstand ved hjælp af indfødt metode

For at skifte mellem støjreduktion og gennemsigtighedstilstand på Mac ved hjælp af den oprindelige metode, du lige har valgt skal du klikke på “Volume Control” -appen på menulinjen og derefter vælge AirPods Pro. Du får derefter tre muligheder; Fra, støjreduktion og gennemsigtighed. Vælg den, du vil bruge.

Læs også  Sådan bruger du Instagram til PC uden begrænsninger
Artiklen fortsætter under annoncen

switching between different modes of AirPods Pro on Mac

Skift mellem støjreduktion og gennemsigtighedstilstand ved hjælp af NoiseBuddy

NoiseBuddy er en app udviklet af Guilherme Rambo, der er kendt for at skabe sådanne fantastiske værktøjer. Mange af jer husker ham muligvis fra hans tidligere app AirBuddy ($ 5), som er en app, der bringer iOS-lignende AirPods-tilslutningsskærm til Mac. Nu har han bygget AirBuddy, som giver dig mulighed for at skifte mellem støjreduktion og gennemsigtighedstilstand på AirPods Pro med et enkelt klik fra din menulinje eller berøringslinje. Hvad der er endnu bedre er, at denne gang er appen gratis at downloade og bruge. Her er de trin, du har brug for for at bruge denne app.

1. Klik først på linket for at downloade appen.

1. Downloading NoiseBuddy

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Dobbeltklik nu på på zip-filen for at udtrække appen . Efter udvinding finder du appen ligesom vist på billedet nedenfor (markeret med blå firkant).

Extracting Noise Buddy

3. Træk appen til din applikationsmappe som vist.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dragging NoiseBuddy to Application

4. Start nu appen. Da appen ikke er underskrevet af Apple, skal du give den tilladelse til at starte. Bare rolig, Guilherme Rambo er en kendt Apple-udvikler, så du behøver ikke bekymre dig om ondsindet hensigt. Klik på knappen “Åbn”.

Læs også  Sådan rettes Realtek HD Audio Manager mangler fra Windows 10

clicking on the open button

5. Nu, , vil appen præsentere dig for enkle indstillinger . Uanset om du vil starte appen ved login, Aktivér knap i menulinjen og Aktivér knap i Touch Bar. Klik på afkrydsningsfeltet for de indstillinger, du vil aktivere.

Artiklen fortsætter under annoncen

setting noisebuddy

Bemærk: Som du kan se, mangler “Aktivér-knappen i Touch Bar” på vores skærmbillede. Det skyldes, at vi testede appen på en ikke-Touch Bar Mac.

6. Endelig skal du se appikonet. Det viser tilstanden for din AirPods Pro-tilstand korrekt . Du kan klikke eller trykke på ikonet for at skifte mellem tilstande.

Denne lysbilledshow kræver JavaScript.

Artiklen fortsætter under annoncen