Sådan scannes dokumenter i Files-appen på iOS 13 og iPadOS 13

3. november 2020 Slået fra Af Mathias

Files-appen langsomt men støt (først introduceret i 2017 sammen med iOS 11) er blevet en dygtig filhåndtering. Selvom det måske endnu ikke er så alsidigt som macOS Finder, er det langt bedre end de velkendte tilbud fra tredjeparter som Documents by Readdle og FileApp. Det er mere end en praktisk app til forenkling af filhåndtering, og nu hvor iOS 13 bringer support til eksterne drev, er Files-appen blevet afgørende for mange brugere. Bortset fra at understøtte eksterne drev tilføjer den nyeste iteration af iOS også et oprindeligt dokumentscanningsværktøj til Files-appen. Så fremad kan du scanne dokumenter direkte fra Files-appen på dine iOS 13- og iPadOS-enheder.

Scan dokumenter ved hjælp af filer-appen på iPhone og iPad

Det er værd at nævne, at Apples Notes-app allerede havde fået dokumentscanningsværktøjet i iOS 11. Dens ankomst i Files-appen, der ofte udråbes som Finder til iPad og iPhone, var således på den forventede linje. Bortset fra at understøtte både automatisk og manuel scanning, giver appen flere muligheder for at finjustere farver og endda justere slutresultatet, før dokumentet gemmes som PDF. Når det er sagt, lad os finde ud af, hvordan dokumentscanning fungerer i appen Filer!

1. Åbn appen Filer på din iPhone eller iPad, og sørg for, at fanen Gennemse er valgte. Derefter skal du gå over til placeringen , hvor du vil gemme dine scanninger og derefter stryg nedad på skærmen . Tryk derefter på tre prikker (ellipseknap) øverst til venstre på skærmen, og vælg Scan dokumenter i pop op-menuen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Three Dots and Hit Scan Documents

2. Dernæst forsøger din enhedskamera-app automatisk at opdage et dokument i søgeren og snap det. Hvis du vil gå til den manuelle mulighed for lidt mere kontrol, skal du trykke på Auto øverst til højre på skærmen for at skifte til Manuel tilstand.

Læs også  Sådan bruger du Apple TV's nye iPhone-baserede farvebalancefunktion

Choose Manual

  • I manuel tilstand får du tonsvis af tilpasningsmuligheder. Du kan trykke på tre små cirkler øverst for at vælge gråtoner, foto, sort / hvid eller farve efter dit behov. Som standard er farveindstillingen valgt.

Tap on the circles icon and choose the preferred filter

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Til juster flashindstillingen , tryk på flashikonet. Som standard er den automatiske indstilling valgt. Husk, at Auto-indstillingen tænder blitzen, hvis du er i et svagt oplyst miljø. Når du har justeret alt perfekt, skal du trykke på lukker-knappen .

Adjust flash

3. Derefter skal du justere det scannede dokument perfekt ved hjælp af håndtaget. Tryk derefter på Fortsæt scanning , og vælg Gem . Nu gemmes dit scannede dokument som en PDF. Adjust flash

Save the scanned doc in Files app on iPhone and iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: I tilfælde af at slutresultatet ikke er i tråd med din forventning, skal du trykke på Genoptag og derefter scanne dokumentet igen.

SE OGSÅ: Sådan løses Bluetooth-problemer i iOS 13 på iPhone og iPad

Brug filer Dokumentscanner effektivt på iPhone og iPad

Dokumentscanning fungerer perfekt i appen Filer. Funktioner som evnen til at justere farver og flash giver forbedret manuel kontrol, hvilket er praktisk, når du vil have dit dokument til at se pænt ud. Selvom det vil tage et par år til for Files-appen at være på niveau med Finder, ser det ud til at være i den rigtige retning. Hvad tager du med den forbedrede filhåndtering? Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen