Sådan oprettes en proxyserver på Windows 10 (Native Method)

10. november 2020 Slået fra Af Mathias

Mens VPN’er utvivlsomt er avancerede og bedre til at dirigere internettrafik sikkert, er proxyservere stadig en hurtig vej til mange brugere. Det giver dig adgang til geografisk begrænset indhold og giver dig mulighed for at styre din båndbreddeforbrug med en simpel formidler kaldet proxyserver. Den bedste del er, at du ikke behøver at installere nogen VPN-applikationer, og opsætningen er næsten en leg. Så i denne artikel har jeg delt en nem måde at oprette en proxyserver på Windows 10. Du skal bare indtaste proxyserverens IP-adresse, og du er færdig. Når det er sagt, lad os komme i gang.

Opsæt en proxyserver på Windows 10

Mens du kan bruge gratis proxyservere fra internettet, vil vi råde dig til at vælge en pålidelig og sikker tjenesteudbyder, hvis du driver seriøs forretning på internettet. Under alle omstændigheder er her trinene til konfiguration af proxyservere på Windows 10.

1. Tryk en gang på Windows-tasten, og skriv “Proxy” i søgefeltet . Derefter skal du åbne “Proxyindstillinger” fra søgeresultatet. Alternativt kan du også åbne den ønskede menu ved at følge denne sti: Windows-indstillinger -> Netværk og internet -> Proxy.

Artiklen fortsætter under annoncen

How to Set Up a Proxy Server on Windows 10 1

2. Deaktiver her “Automatisk proxy-detektion” og indtast videresendelses-URL’en under scriptfeltet og tryk på knappen “Gem”. Dette er den nemmeste måde at oprette en proxyserver på Windows 10 ved hjælp af et PAC-script, der tilbydes af din tjenesteudbyder.

2

3. Hvis du er old school , kan du indtaste IP-adressen og portnummeret manuelt i separate felter lige nedenunder. Derudover kan du nævne websteder, som du ikke vil tunnelere gennem proxyserveren.

Læs også  Sådan får du iOS 14-funktioner på Android uden rod
Artiklen fortsætter under annoncen

configure proxy server

Bedste proxyservere

Der er mange gratis proxyservere tilgængelige på internettet, men ikke alle tjenester tilbyder god ydelse og forbedret sikkerhed. Imidlertid er få af de betalte og pålidelige tjenester Oxylabs, MyprivateProxy og Luminati. Hvis du leder efter gratis proxyservere, kan du få en liste herfra.

Konfigurer proxyserver på Windows 10 i en jiffy!

Så det var en kort guide til, hvordan man opsætter en proxyserver på Windows 10. Som vi kan se, er trinnene ret lette og ligetil. Derfor er Windows 10 et godt operativsystem, da det giver dig mulighed for at foretage mange netværksrelaterede ændringer, som kan være meget nyttige for it-administratorer. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om Windows 10, skal du holde øje med os.

Artiklen fortsætter under annoncen