Sådan stoppes iPhone og iPad fra automatisk at oprette forbindelse til AirPlay-tv

11. november 2020 Slået fra Af Mathias

Med AirPlay er spejling af videoer fra iPhone til kompatible enheder som Apple TV en problemfri oplevelse. Mens der er adskillige trådløse streamingtjenester fra tredjepart på markedet, kan ingen konkurrere med repertoiret i Apples mediestreaming-teknologi. Den seneste iteration af iOS giver iPhones mulighed for automatisk at oprette forbindelse til AirPlay-tv, så brugerne kan komme i gang med binge-watching med det samme. Selvom det er en gennemtænkt funktion, tror jeg ikke, at alle vil sætte pris på denne adfærd. Helt ærligt har jeg fundet det lidt irriterende. Det er ikke sådan, hver gang jeg afspiller videoer på iPhone, vil jeg sende dem med det samme på den store skærm. Heldigvis har Apple tilbudt en måde at stoppe iPhone og iPad i automatisk at oprette forbindelse til AirPlay-tv. Lad mig tale dig igennem, hvordan det fungerer!

Undgå, at iPhone og iPad opretter automatisk forbindelse til AirPlay-tv

Du gættede det. Du kan ikke slå denne AirPlay-funktion fra uden at skulle dykke lidt dybt ned i indstillingerne – i det mindste i øjeblikket. En ting mere, der er værd at huske på, er at dine enheder skal køre iOS 13.2 og den tilsvarende version af iPadOS for at tage kontrol over det. Ellers vises den automatiske AirPlay-indstilling ikke.

1. Start appen Indstillinger på din iPhone eller iPad. Tryk derefter på Generelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Settings app and choose General

2. Tryk derefter på AirPlay & Handoff.

Læs også  Sådan deaktiveres Cortana på Windows 10

AirPlay & Handoff

3. Tryk derefter på Automatisk AirPlay til tv’er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Automatic AirPlay to TVs

4. På det næste skærmbillede har du tre muligheder:

Choose Never to stop your iOS device from connecting to AirPlay supported TVs automatically

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Aldrig: Vælg det for at forhindre, at din iOS- eller iPadOS-enhed automatisk sender videoer til AirPlay-understøttede smarte tv’er.
  • Spørg: Vælg det for at få en prompt, der beder dig om at bekræfte, før du automatisk opretter forbindelse til de nærliggende AirPlay-tv, når du afspiller videoer i de kompatible apps.
  • Automatisk: Det er valgt som standard og giver dig mulighed for automatisk at spejle videoer, der afspilles på din enhed.

Vælg Aldrig . Hvis du nogensinde har ønsket at ændre denne adfærd og ønsker at få standardfunktionen tilbage, skal du navigere til de samme indstillinger (nævnt ovenfor) og derefter vælge Automatisk til sidst .

Stop din iOS- eller iPadOS-enhed fra automatisk at oprette forbindelse til AirPlay-tv

Udvidelse af grænsen for AirPlay ud over Apples økosystem er en del af den langvarige strategi for at øge væksten i en serie af Apple-tjenester inklusive det nyligt lancerede Apple TV +. Med denne medie-streaming-protokol, der endelig går ud over Apples økosystem, er det stadig at se, om iMessage og AirDrop også får den længe ventede udvidelse. Vi håber, at Apple arbejder på at bringe disse funktioner på tværs af platforme, fordi de er rigtig gode. Og det kan være en hurtig løsning at finde iMessage-alternativer eller AirDrop-alternativer, men ikke en reel løsning. Hvad synes du om dette emne. Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.

/ brugerdefineret css /. tdi_2_656.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_656 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_656.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_656.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_656.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Læs også  Sådan køres Android på Linux ved hjælp af virtuel maskine