Sådan aktiveres Chromebook Developer Mode

21. september 2020 0 Af Mathias

Chromebooks er gode maskiner, ikke kun for studerende, men også for udviklere. Det giver dig mulighed for at interagere med Chrome OS på et dybere niveau gennem Developer Mode. Dybest set er det at skifte til udviklertilstand som at rodfæste din Android-enhed. Du mister mange af de sikkerhedsfunktioner, der leveres af Google, og du træder alene. Google giver adgang til denne type miljø, så du kan flille med operativsystemet og foretage ændringer liberalt uden nogen sikkerhedsbegrænsninger. Så hvis du er en spirende udvikler eller en programmør, kan du her tænde for Chromebook Developer Mode.

Tænd Chromebook Developer Mode

Lad mig afklare nogle nøglepunkter, inden vi starter. Når du har skiftet til Chromebook Developer-tilstand, bliver din computer strømvasket. Det betyder i det væsentlige, at alle dine lokalt gemte data slettes fra alle profiler. Så det tilrådes at sikkerhedskopiere dine lokale data til Google Drev, inden du fortsætter videre.

Bemærk også, at Developer Channel ikke er den samme som Developer Mode. Førstnævnte er en måde at få de nyeste, men buggy Chrome OS-opdateringer, mens sidstnævnte er et miljø, hvor de fleste af sikkerhedsfunktionerne er afslappede, så du kan rode med operativsystemet. Efter at have fjernet tvivlen, lad os begynde vejledningen.

1. Sluk først din Chromebook helt. Derefter skal du trykke og holde nede “Esc” og “Opdater” tasterne på dit tastatur og derefter trykke på tænd / sluk-knappen. Straks starter din Chromebook i “Recovery Mode”.

Turn On Chromebook Developer Mode

2. Det viser noget i retning af “Chrome OS mangler eller er beskadiget”. Bare rolig efter at have set denne skærm, det forventes at opføre sig sådan. Nu skal du trykke på Ctrl + D genvej på dit tastatur og derefter trykke på enter .

Turn On Chromebook

3. Nu genstarter Chromebook og starter i Developer Mode. Husk, så længe Developer Mode er slået til , viser den en advarsel på 30 sekunder hver gang og afspiller en biplyd, før den normalt starter op. Gå nu videre og konfigurer din Chromebook, som du gør i normal tilstand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sluk for Chromebook Developer Mode

Hvis du vil deaktivere Chromebook Developer Mode, kan du gøre det, men vil det igen strømforsyne din enhed. Så det anbefales igen at tage backup.

1. Der er to måder at slukke for Developer Mode på Chromebook. Den første er gennem Root Shell. Åbn bare Chrome-browseren, og tryk på Ctrl + Alt + T genvej for at åbne terminalen. Her skal du skrive nedenstående kommandoer en efter en og trykke på enter.

 shell cross system disable_dev_request=1; genstart 

Turn Off Chromebook Developer Mode

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Din Chromebook genstarter, powerwasher sig selv og starter derefter i normal tilstand. Nu kan du konfigurere din enhed normalt.

3. En anden måde er at slukke din Chromebook helt og derefter tænde den. Under opstart viser den en advarselsmeddelelse i 30 sekunder, som jeg nævnte ovenfor. Der vil den bede dig om at trykke på “Mellemrum” -knappen for at genaktivere OS-bekræftelse. Så tryk på mellemrumstasten og følg instruktionerne på skærmen derefter. Inden for få minutter skifter din Chromebook fra Dev-tilstand til normal tilstand.

Læs også  Virker Windows 10 Search ikke? Sådan løser du problemet!

 Developer Mode 3

Aktivér Chromebook Developer Mode og Tinker med Chrome OS

Så det var vores korte guide til, hvordan du aktiverer Chromebook Developer Mode. Jeg må sige, hvis du ikke er ekspert på Chrome OS, skal du ikke flytte til udviklertilstand. Google fjerner mange af beskyttelserne som sikker boot, shell-adgang og mere. Som jeg sagde ovenfor, ligner det at rodfæste din Android-smartphone. Så fortsæt kun, hvis du ved, hvad du laver. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, kan du kommentere nedenunder og lade os vide. Og hvis du ønsker at købe en god Chromebook, skal du gå over til vores separate artikel.

Artiklen fortsætter under annoncen