Sådan synkroniseres kontakter fra Gmail til iPhone og iPad

21. september 2020 0 Af Mathias

Borte er de tidspunkter, hvor skift fra Android til iPhone eller omvendt var en besvær. Nu kan du nemt skifte økosystem; og det også ved at importere alle vigtige data som kontakter uden at svede. Så uanset om du har besluttet at omfavne iOS for godt eller bare ønsker at synkronisere hele dine kontakter fra Gmail til iPhone og iPad for at holde kontakten med dine venner, er processen ret smidig. Men hvis du ikke er sikker på, hvordan du kommer i gang, så lad mig guide dig igennem.

Synkroniser kontakter fra Gmail til iPhone og iPad

Gad vide hvad er kravene? Nå, iOS tilbyder en naturlig måde at synkronisere Gmail-kontakter på. Så du behøver ikke installere noget tredjepartsværktøj for at få det gjort.

Desuden giver iOS dig også mulighed for at indstille Gmail som dine standardkontakter. Hvis du er mere afhængig af Gmail end iCloud, bør du drage fordel af denne nyttige funktion. Når det er sagt, er det tid til at gå videre med hurtige trin!

  • Synkronisering af kontakter fra Gmail til iOS-enhed
  • Indstil Gmail som standardkonto på iOS

Synkronisering af kontakter fra Gmail til iOS-enhed

  1. Åbn Indstillinger-appen på din iPhone eller iPad.

2. Rul nu ned, og vælg Mail .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Mail

3. Tryk derefter på Konti .

Tap on Accounts

4. Tryk derefter på Tilføj konto .

5. Tryk på Google , og vælg Fortsæt i pop op.

Tap on Add Account

6. Derefter skal du indtaste dit e-mail-id / telefonnummer og trykke på Næste. Indtast derefter din adgangskode og tryk på Næste .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Continue in the popup

7. Når du er logget ind, skal du sørge for at tænde kontakten for kontakter og trykke på Gem for at afslutte.

Tap on Save at the top right corner of the screen

Det er alt der er det! Nu synkroniseres alle dine Gmail-kontakter med din iOS-enhed. Husk, at den tid det tager at synkronisere hele dine kontakter helt afhænger af filstørrelsen. Så du bliver muligvis nødt til at vente et stykke tid, før din adressebog bliver perfekt synkroniseret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indstil Gmail som standardkonto på iPhone og iPad

Som nævnt ovenfor, du kan også indstille Gmail-kontakter som standardkonto på din iPhone eller iPad. Processen er lige så ligetil. Tap on Accounts

  1. Start Indstillinger-appen på din iOS-enhed.

Open Settings app on your iPhone

2. Tryk nu på Kontakter .

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Tryk derefter på Standardkonto .

Tap on Contacts

4. Vælg derefter indstillingen Gmail .

Set Gmail as default account

Det er det! Fra nu af fungerer Gmail som standardkonto på din iOS-enhed. Selvfølgelig, hvis du tilfældigvis skifter mening, skal du blot vende tilbage til den samme indstilling og vælge iCloud til sidst.

Set Gmail as default account Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Når som helst, vil du ikke bruge Gmail-konto, du kan nemt slette den. Gå over til Indstillinger -> Mail -> Konti -> Gmail. Tryk nu på Slet konto og bekræft.

Synkroniser Gmail-kontakter perfekt med din iOS-enhed

Så det er sådan, du kan synkronisere alle dine Gmail-kontakter med din iDevice. Da iOS også giver dig fleksibiliteten til at indstille Gmail som din standardkonto på din enhed, skal du få mest muligt ud af denne funktion for hurtigt at få adgang til dine Gmail-kontakter. Mens ingen kan benægte den problemfri oplevelse, som iCloud tilbyder, er Gmail langt mere effektiv og alsidig.

For nylig har vi dækket lige så nyttige emner som muligheden for at indstille Google Chrome / Firefox som en standardbrowser og Outlook som standardpost på iOS. Bare hvis du ikke længere vil være bundet til Apples tilbud, ville du være glad for at have friheden til at bruge din yndlingsbrowser og e-mail som standard.

Har du forresten feedback eller spørgsmål? Hvis ja, er du velkommen til at sende den over.

Artiklen fortsætter under annoncen