Sådan deaktiveres Autoplay Live-fotos og videoer i Photos-appen på macOS Catalina

3. november 2020 Slået fra Af Mathias

Fotos-appen har set nogle pæne forbedringer i macOS Catalina. En af de små smarte funktioner, der har fanget mine øjne, er “automatisk afspilning af videoer og live-billeder”. De (slags) får ikke kun fotobiblioteket til at føle sig levende, men tilbyder også et snegl i, hvad dine skud har i butikken. Mens jeg virkelig kan lide denne tilføjelse, finder jeg det nogle gange lidt distraherende. Bortset fra distraherende opmærksomhed bruger den også en god mængde batteri. Så tidspunkter, hvor det er vigtigt at bevare batteriets levetid, mere end at glæde dine øjne med de automatisk kørende klip, skal du sørge for at deaktivere funktionen Autoplay Live Photos og videoer i macOS Catalina.

Deaktiver Autoplay Live-fotos og -videoer i Photos-appen på Mac

macOS tilbyder en ligetil måde at tilpasse Photos-appindstillingerne på. Derfor kan du hurtigt gå ind i indstillingerne for at aktivere / deaktivere denne funktion efter dine behov. Når det er sagt, lad mig gå igennem de nemme trin!

  1. Start Fotos app på din Mac. Du kan finde appen i Dock. Hvis den ikke er der, skal du blot søge i Spotlight og åbne den.

Launch Photos app on your Mac

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik nu på menuen Fotos øverst til venstre på skærmen, og vælg Præferencer.

Click on Photos menu and choose Preferences

3. Sørg derefter for, at fanen Generelt er valgt, hvis den ikke allerede er. Fjern derefter markeringen i afkrydsningsfeltet for “Auto-Play Live Photos and Videos”.

Læs også  Sådan bruges Mi Box 4K - få hjælp til opsætning

Make Sure General Tab is selected

Artiklen fortsætter under annoncen

Uncheck the box for Autoplay videos and live photos

Det er stort set det! Fremadrettet afspilles klipene og livebillederne ikke længere automatisk i dit fotobibliotek. Således kan du navigere gennem dine album med en lille ro i sindet.

Nå , hvis du tilfældigvis skifter mening og vil lade disse seje fotos få fat i dine øjne, er alt hvad du skal gøre, at vende tilbage til indstillingerne for fotos og derefter markere afkrydsningsfeltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

SE OGSÅ: Sådan deles Notes-appmapper på iPhone, iPad og Mac

Stop livebilleder og videoer fra at spille automatisk

Så det er en ret nem måde at forhindre, at levende billeder og klip ikke kun distraherer dig, men også spiser batteriet af din MacBook. Det er godt, at Apple har gjort det til en tilvalgsfunktion, så brugerne kan tænde / slukke for det baseret på deres behov. Har du feedback om denne nye macOS-funktion? Sørg for at fortælle os det i kommentarerne.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_d91. td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_d91 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_d91.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_d91.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_d91.td-a-rec-img {text-align: center; }}