Apple har en imponerende Q4-indtjening, når omsætningen rammer $ 64 milliarder

3. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Midt i coronavirus-pandemien formåede Apple at generere 64 milliarder dollars i omsætning i september-kvartalet.
  • Apples indtjeningsrapport inkluderer ikke salg af den nyligt udgivne iPhone 12.

Da Apple bogførte sin indtjening for juni-kvartalet for et par måneder tilbage, var resultaterne mildt sagt forbløffende. På trods af en koronaviruspandemi, der efterlod millioner af mennesker arbejdsløse og nogle Apple-butikker lukket i flere måneder i træk, lykkedes det virksomheden at postere en forbløffende omsætning på 59,7 milliarder dollars og samtidig slå analytikernes skøn over indtjeningen.

Spol frem et par måneder, og Apple offentliggjorde tidligere i dag sin indtjeningsrapport for selskabets fjerde finanspolitiske kvartal. Da støvet satte sig, sendte Apple en omsætning på 64 milliarder dollars og en EPS på 0,73 dollars. Til sammenligning postede Apple i samme kvartal for et år siden en omsætning på $ 64 mia., Et kvartalsoverskud på $ 13,7 mia. Og EPS på $ 3,03. Det er værd at bemærke, at iPhone 12-salget ikke var inkluderet i den seneste indtjeningsrapport, da enheden blev frigivet senere end normalt på grund af coronavirus.

Artiklen fortsætter under annoncen
I DAG & # 039; S AMAZON-AFTALER : Disse 5 tidlige Black Friday-tilbud på Amazon er så gode, at vi ikke kan tro, at de er ægte

Er dette et blowout-kvarter? Ikke nøjagtigt. Alligevel er det imponerende, når man tager hensyn til den igangværende pandemi og den forsinkede frigivelse af iPhone 12.

Hvad analytikere på Wall St. forventede, forventede mange, at Apple skulle levere en omsætning i intervallet $ 64 mia., og EPS ville falde et sted mellem $ 0,69 og $ 0,72. Husk på, at Apple implementerede en 4-1 aktiesplit tidligere på året, hvorfor EPS-tallet ser ud til at være lavere end normalt.

Læs også  23 falske Android-apps er farlig spyware - slet dem NU

“Apple begrænsede sig et regnskabsår defineret af innovation i lyset af modgang med en rekord i septemberkvartalet, ledet af rekorder for Mac og tjenester, der er nogensinde, ”sagde Tim Cook i en pressemeddelelse. “På trods af de igangværende virkninger af COVID-19 er Apple midt i vores mest produktive produktintroduktionsperiode nogensinde, og det tidlige svar på alle vores nye produkter, ledet af vores første 5G-aktiverede iPhone-serie, har været utrolig positiv. Fra fjernundervisning til hjemmekontoret har Apple-produkter været et vindue for verden for brugere, når pandemien fortsætter, og vores teams har opfyldt behovene i dette øjeblik med kreativitet, lidenskab og de slags store ideer, som kun Apple kan levere . ”

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktmæssigt tegnede iPhone sig for 26,4 milliarder dollars i indtægter, Mac tegnede sig for 9 milliarder dollars i omsætning, iPad tegnede sig for 6,7 dollars i omsætning tegnede wearables-divisionen sig for 7,8 mia. $ i omsætning, og til sidst genererede Services-divisionen 14,5 mia. $ i omsætning.

Som sammenligningspunkt genererede Apple i det seneste juni-kvartal 26,42 mia. $ I indtægter fra iPhone, 6,58 mia. $ Fra iPad, 7,08 mia. $ Fra Mac, 6,45 $ milliarder fra sin wearables-division og 13,6 milliarder dollars fra den voksende Services-forretning.

Udvikler …

Artiklen fortsætter under annoncen