Sådan bruges brugerdefinerede baggrunde på Google Meet

3. november 2020 Slået fra Af Mathias

Efter at have meddelt, at brugerdefineret baggrund kommer til Google Meet tidligere i juni, har Google endelig tilføjet support til virtuelle baggrunde inden årets udgang. Funktionen var for lang tid, og brugere, der var bundet til Google-økosystemet, manglede meget funktionen. Som vi bemærkede i vores sammenligning mellem Google Meet og Zoom, er Google Meet langt bag zoom med hensyn til funktionssæt. Heldigvis lukker kløften langsomt. Den brugerdefinerede baggrundsfunktion er tilgængelig for både gratis og betalte brugere. Så hvis du er interesseret, skal du følge vores guide og lære at bruge brugerdefinerede baggrunde på Google Meet.

Brug brugerdefinerede baggrunde på Google Meet

Inden du går til trin, skal du være opmærksom på, at brugerdefineret baggrund på Google Meet er er i øjeblikket kun tilgængelig på nettet . Google har udtalt, at funktionen kommer til Android- og iOS-apps i fremtiden. Derudover skal du huske, at den tilpassede baggrundsfunktion ikke er tilgængelig for organisationer, der har valgt G Suite for Education-planen. Med det ude af vejen, lad os gennemgå instruktionerne.

1. Processen med at bruge brugerdefinerede baggrunde på Google Meet er ret ligetil. Mens du er i et videoopkald, skal du bare klikke på 3-punkts-menuen i nederste højre hjørne og vælge “ Skift baggrund “.

Artiklen fortsætter under annoncen

use custom backgrounds on google meet

2. Herfra kan du vælge enhver virtuel baggrund efter eget valg. Du har mulighed for at sløre baggrunden sammen med en række forudindlæste billeder lige fra caféer til biblioteker, strande og meget mere.

use custom backgrounds on google meet

3. Hvis du vil uploade din egen brugerdefinerede baggrund på Google Meet, skal du blot klikke på knappen “+” og vælge et billede fra din computer. Det er det. Husk på, at det fra nu af ikke understøtter dynamiske videoer som brugerdefinerede baggrunde. Desuden skal billedet være i JPG-format og må ikke overstige størrelsesgrænsen på 16 MB.

Læs også  12 grunde til, at du bør roote din Android-enhed
Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan bruges brugerdefinerede baggrunde på Google Meet

Anvend brugerdefinerede baggrunde på Google Meet

Så det er sådan, du kan anvende brugerdefinerede baggrunde på Google Meet. Efter min erfaring var ansigtsgenkendelse og baggrundsseparation på Google Meet ikke så god som Zoom. Når det er sagt, fungerede slørbaggrunden ret godt uden problemer med at trimme ansigtet. Alligevel er det alt fra os. I tilfælde af at du vil lære at ændre baggrunde på Microsoft Teams, skal du følge vores linkede guide.

Artiklen fortsætter under annoncen