Omplacer eller “remap” dine app-knapper på Fire TV-fjernbetjeninger

26. maj 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Selv om Android TV- og Amazon Fire TV-fjernbetjeninger er blevet ret minimale, er det også rigtigt, at de nu er fyldt med dedikerede knapper til streamingtjenester som Netflix, HBO og meget mere. Nogle mennesker finder ikke nytteværdien af disse knapper, så vi har skrevet en guide til, hvordan du omprogrammerer Android TV-fjernbetjeningen. På samme linje bringer vi dig denne guide, hvor vi forklarer, hvordan du remapper app-knapper på Fire TV-fjernbetjeninger. Så hvis du er interesseret, kan du gå i gang og omkonfigurere knapperne på Fire TV-fjernbetjeningen.

Remap App-knapper på Fire TV-fjernbetjeninger (2021)

1. Først og fremmest skal du downloade button remapper APK til specifikke apps. AFTV har oprettet knapspecifikke APK’er til Netflix, HBO, PS Vue og Hulu. Du kan klikke her og downloade APK’en baseret på den knap, du har på din fjernbetjening.

2. Tryk nu på knappen “Alexa” på fjernbetjeningen og hold den nede, og sig “Total Commander app“. Det fører dig til installationssiden. Klik på “Get” for at installere den.

3. Tryk derefter på og hold “Alexa”-knappen nede, og sig “send filer til TV-app“. Klik på “Get” for at installere appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Installer på samme måde SFTV-appen (Gratis, tilbyder køb i appen) på din smartphone.

5. Åbn nu SFTV-appen på begge dine enheder. På din smartphone skal du trykke på “Send” og vælge APK-filen. Den vil straks blive sendt til din Fire TV Stick. Husk på, at for at SFTV kan fungere, skal begge dine enheder være forbundet til et fælles WiFi-netværk.

Læs også  Sådan hentes Android 11 & # 8217; s midlertidige tilladelsesfunktion på enhver Android-telefon

6. Når du har overført APK’en, skal du åbne Total Commander og finde APK’en. Jeg har f.eks. overført Netflix button remapper APK’en, så den er tilgængelig i mappen Download.

7. Klik nu på den, og installer appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

8. På den næste side skal du tillade Total Commander at “Install Unknown Apps“.

9. Endelig skal du åbne den og vælge den app, som du vil åbne, når du trykker på Netflix-knappen. Voila, så er du færdig. Fra nu af vil Netflix-knappen åbne den brugerdefinerede app, som du har indstillet på fjernbetjeningen til din Fire TV Stick. Så sådan kan du omkonfigurere app-knapperne på Fire TV Stick.

Ændring af Netflix-, Hulu- og HBO-knapper på Fire TV-fjernbetjeninger

Dette er en nem måde at omkoncentrere app-knapper på Fire TV-fjernbetjeninger på. I modsætning til Android TV-knapomdanneren skal du her indstille knapperne individuelt via deres APK’er. Til din information prøvede jeg at sideloade Button Remapper-appen fra Play Store på Fire TV Stick, men det virkede ikke.