Sådan opretter du memes på Microsoft Teams

3. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Det er 2021, og det er ikke en overdrivelse at sige, at memes officielt har overtaget det meste af vores liv. Der går ikke en dag, hvor vi ikke ser mindst en meme på internettet. For at citere Teslas teknikker Elon Musk, “Who controls the memes, controls the Universe.” I betragtning af den stigende brug af memes i vores dagligdag, havde Microsoft tilføjet muligheden for at oprette memes på Teams for et par år siden. Det er dog stadig ikke meget udbredt, og i denne artikel vil vi lære dig, hvordan du bruger meme-generatoren i Microsoft Teams.

Opret memes på Microsoft Teams

1. Åbn Microsoft Teams, og gå til en chat. Fra listen over muligheder, der findes under samtaleboksen, klikker du på knappen Sticker.

2. Du kan søge efter populære memes fra den populære sektion, devs og office drama memes, mens du sladrer, eller vælge et billede for at oprette en meme.

3. Alternativt kan du gennemse hele samlingen af memes fra afsnittet “Meme”. Her har du også mulighed for at oprette brugerdefinerede memes i Microsoft Teams ved hjælp af et billede efter eget valg.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Når du har valgt et billede, kan du tilføje top- og bundtekst og derefter klikke på “Udført” for at tilføje det til samtaleboksen.

5. Før du sender meme’et, kan du vælge at tilføje billedtekster til det. Klik på knappen ‘Send’ for at dele den, når du er færdig.

Læs også  WhatsApp Web og desktop-app får Messenger-integration

Microsoft Teams Meme Generator: Begrænsning

Funktionen fungerer godt med meme-skabeloner, der findes i Microsoft Teams, men du skal være selektiv, når det kommer til brugerdefinerede memes. For eksempel skal hele teksten i Bernie Sanders-memet vist på billedet nedenfor være nederst. Da jeg prøvede at tilføje teksten helt i den nederste halvdel, var den praktisk talt ulæselig. Derfor kan du kun oprette brugerdefinerede memes, der spiller godt sammen med det gamle tekstformat øverst og nederst.

Prøv Microsoft Teams Meme Creator

Kort sagt kan funktionen til oprettelse af memes ikke erstatte en fuldgyldig app eller et websted til oprettelse af memes. Faktisk forsøger den ikke engang at gøre det. Denne funktion er til dem, der hurtigt vil dele en meme uden at forlade platformen. Uanset om du begyndte at bruge Teams eller andre videokommunikationsværktøjer under pandemien eller har brugt det i et stykke tid, så prøv funktionen til oprettelse af meme i Teams. Lad os høre dine tanker med os i kommentarerne nedenfor. Hvis du desuden ikke er i stand til at skabe meme, kan du lade denne AI-meme-generator skabe nogle sjove memes for dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er ny med dette videokonferenceværktøj, bør du aktivere støjreduktion i Microsoft Teams for at få en bedre oplevelse, tilføje apps fra tredjeparter i Microsoft Teams og aktivere sammen-tilstand for at give dine videoopkald en klasseværelseslignende fornemmelse.