Sådan planlægger du tekstbeskeder på Android

20. december 2020 Slået fra Af Mathias

Det er sjovt, hvordan en enkelt savnet besked kan ødelægge et kaos i ens liv. Du skal sende en vigtig besked til nogen senere på dagen, og du er så sikker på at du sender den på det rigtige tidspunkt. Kun når det rigtige tidspunkt kommer, glemmer du at sende det. Afhængigt af vigtigheden af den besked, du har glemt at sende, kan du lide alt fra ingenting til hjernerystelse. Hvis der kun var en måde at planlægge dine meddelelser på, som du kunne gøre med dine e-mails. Nå, hvis du bruger en Android-telefon, kan du det. Uanset om du vil sende denne besked senere til den specielle person, eller bare vil sende en påmindelsestekst til din ven, vil denne funktion altid være praktisk i sådanne tider. Så hvis du lider af “glemte at sende beskeden” -syndromet, kan du her planlægge tekstbeskeder på Android i 2020.

Planlæg tekstbeskeder på Android i 2020

For at planlægge en SMS på Android kan du bruge to metoder. Den første involverer brugen af tredjeparts sms-apps, der kan bruges til at planlægge tekstbeskeder på enhver Android-smartphone. Det andet er at bruge den indbyggede funktionalitet, som visse Android-OEM’er som Samsung, Xiaomi og LG tilbyder. Vi har inkluderet begge disse metoder, så du kan springe til det afsnit, du vil læse.

Send beskeder senere ved hjælp af tredjepartsapps

Der er nogle OEM’er, der inkluderer denne funktion indbygget i deres smartphones, men for det meste bliver du nødt til at bruge en tredjepartsapp til at gør brug af denne funktion. Fordelen ved at bruge tredjeparts messaging-klienter er, at de ikke kun bringer muligheden for at sende beskeder senere, men også inkluderer masser af andre funktioner, der gør messaging sjovt og let. Apps giver temafunktioner, så du kan ændre alt fra farveskema på tværs af appen til skrifttyperne og dens størrelser. Den eneste ting at huske er, at vi fokuserer på planlægning af meddelelser, hvorfor andre specifikke funktionssæt ikke vil påvirke placeringen af apps.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Textra

Textra er en af de mest populære messaging-apps fra tredjepart, der er tilgængelige i Play Butik. Selvom appen er kendt for at give brugerne mulighed for at tilpasse udseendet og følelsen af messaging-appen, kan den også udføre mange seje funktioner, som din native messaging-app ikke kan. En af disse funktioner er muligheden for at sende planlagte meddelelser. For at planlægge en besked ved hjælp af Textra, når du komponerer en besked, skal du trykke på plusknappen og trykke på urikonet som vist på figuren.

1. Textra 1a

Her kan du vælge dato og klokkeslæt for, hvornår din besked skal sendes fra din telefon. En pæn ting, jeg kan lide ved Textra, er at den markerer de planlagte meddelelser med et grønt urikon . Når du trykker på ikonet, vil du kunne se tidsstemplet (når det er planlagt til at blive sendt) for den besked. For det meste er appen gratis at bruge med køb i appen for at låse op for nogle ekstra funktioner.

1. Textra 2a

Installer: (Gratis , Køb i appen)

2. Pulse SMS

Pulse SMS er en af de få messaging-apps, der virkelig forny den måde, folk bruger almindelige meddelelser på. Appen bringer mange seje og unikke funktioner, der kan forbedre din messaging-oplevelse. En af disse funktioner er evnen til at planlægge tekstbeskeder. For at planlægge en besked, når du er i en samtale, skal du trykke på menuen med 3 prikker til stede i øverste højre hjørne af appen. I rullemenuen skal du trykke på “Planlæg en meddelelse” og derefter indtaste dato, klokkeslæt og indholdet af meddelelsen. Når du er færdig, skal du trykke på send.

2. Pulse SMS 1a

Artiklen fortsætter under annoncen

En ting, som jeg ikke kan lide ved denne app, er den måde, den gemmer dine planlagte meddelelser på. De planlagte SMS’er gemmes ikke i den originale samtale , men de gemmes i deres egen mappe. Selvom jeg ikke kan lide denne tilgang, kan mange mennesker elske den, da den også giver dig mulighed for at se alle dine planlagte meddelelser ét sted. For at finde alle dine planlagte beskeder skal du åbne hamburger-menuen og tryk derefter på “Planlagte meddelelser”. Her kan du se alle dine planlagte meddelelser.

2. Pulse SMS 2a

Installer: (Gratis køb i appen)

3. Gør det senere

Gør det senere er en af de nyeste meddelelsesplanlægningsapps i Play Butik, og det er også en af de bedste. Appen giver ikke kun brugere mulighed for at planlægge tekstbeskeder, men også e-mails, opkald og tweets. Hvis du ikke vil planlægge beskeder, men bare ønsker at få mindet om dem, kan du også indstille påmindelser lige inde i appen. Det, jeg elsker mest ved denne app, er, hvor let det er at bruge. Start bare appen og tryk derefter på knappen “+”. Du vil se alle de planlægningsindstillinger, der kan vælge imellem, herunder meddelelser, e-mails, Twitter og mere. Da vi vil planlægge meddelelser, trykker vi på meddelelsesikonet.

Artiklen fortsætter under annoncen

3.Do It Later 1a

Når du har gjort det, kan du tilføje kontakter (enkelt eller flere) og udarbejde din besked. Nedenfor kan du enten bestemme det nøjagtige tidspunkt for meddelelsen eller vælge et tidsinterval. Endelig kan du indstille beskeden til at gentage. Tidsintervalfunktionen er især nyttig, hvis du sender gentagne beskeder, da den sender beskeden på et tilfældigt tidspunkt, så de ikke ser automatiseret. Der er også en knap, som en gang er markeret, beder dig om tilladelse, inden du sender beskeden. Appen er helt gratis at bruge sammen med annoncer med en købsmulighed i appen for at fjerne dem. Hvis du vil have alle disse funktioner, skal du helt sikkert prøve appen.

3. Do it Later 2a

Installer: Gratis køb i appen

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Planlæg SMS

Hvis du kan lide din Android-messaging-app og ikke vil skifte til en anden app , kan du bruge denne app som et tilføjelsesprogram, da dette kun bruges til at sende planlagte tekstbeskeder. For at planlægge en tekstbesked skal du starte appen og derefter trykke på plusknappen for at begynde at komponere beskeden. Her kan du planlægge en besked ved at tildele dato og klokkeslæt til den. Appen er meget let og hurtig. Imidlertid brugergrænsefladen føles lidt gammel . Appen er gratis at bruge sammen med annoncer. Men det gode er, at du kun vil se annoncerne, når du trykker på send-knappen.

Læs også  Sådan afinstallerer du Cortana fra Windows 10

4. Schedule SMSa

Installer : (Gratis)

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug af den indbyggede meddelelsesplanlægningsfunktion (Samsung, LG og Xiaomi)

Som jeg nævnte tidligere, inkluderer nogle af OEM’erne denne funktion indbygget. Samsung, LG og Xiaomi er kendt for at inkludere denne funktion på deres håndsæt . En ting at huske på er dog, at ikke alle deres tilbud får denne funktion. Også, hvis du har købt en operatørlåst telefon, afhænger den oprindelige integration af denne funktion også af din mobiloperatør.

5. Samsunga

For at kontrollere, om din smartphone har denne funktion eller ej, skal du åbne enhver besked eller samtale i den oprindelige besked-app, og tryk på plusknappen , og tryk derefter på “Planlæg besked”. For eksempel på min Samsung Galaxy M40, da jeg bankede på plusknappen, fik jeg en mulighed for at oprette en tidsplanmeddelelse. Billedet ovenfor viser det samme.

5. Samsunga

Artiklen fortsætter under annoncen

Xioami gør det på samme måde. Du bliver nødt til at trykke på “+” knappen ved siden af skrivevinduet . Herfra vælger du “Tidsindstillet” for at planlægge din besked. Hvis du ikke kan finde en planlægningsindstilling på din Android-enhed ved hjælp af en af disse metoder, kan du lave en simpel Google-søgning, og du vil finde ud af, om din OEM understøtter det eller ej. Eller du kan bare bruge en af de ovennævnte apps til at planlægge meddelelser.

Bemærk : Hvis din Samsung-enhed ikke er opdateret til One UI, kan du finde planlægnings-SMS-funktionen ved at klikke på i trepunktsmenuen til højre i meddelelsesappen.

Planlæg tekstbeskeder på Android med lethed

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg har brugt denne funktion til at redde mig selv. Den menneskelige hjerne (i det mindste min) har en tendens til at glemme ting, når det er det rigtige tidspunkt. Brug denne app til at løse glemsomhedsproblemet og planlæg tekstbeskeder på Android for at levere dem til tiden. På samme måde kan du også lære at planlægge meddelelser på WhatsApp. Del dine historier med os, når du har glemt at sende nogen en vigtig besked på det rigtige tidspunkt. Fortæl os også, hvis du kender en bedre app, der gør det samme, men ikke er på listen, i kommentarfeltet nedenfor.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_3b1.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_3b1 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_3b1.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_3b1.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_3b1.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Artiklen fortsætter under annoncen