Sådan flyttes automatisk blokerede e-mails til papirkurven i Apple Mail på iOS og macOS

3. november 2020 Slået fra Af Mathias

Hvad sker der, når vi stadig får uønskede e-mails i Apple Mail? Nå, de fleste af os blokerer dem for at forhindre irriterende e-mails i at ødelægge indbakken. Men det største spørgsmål er, er det bare at blokere problemet med at blokere? Ingen! Desværre fortsætter de uønskede e-mails med at oversvømme indbakken, selv efter at du har sat dem på blokeringslisten. Og hvis du vil holde disse e-mails ude af syne, skal du tage det ekstra trin med at slette dem. Men gider ikke, der er en måde at flytte blokerede e-mails automatisk til papirkurven i Apple Mail på iOS og macOS-enhed. Lad mig vise, hvordan denne blokerede postfiltreringsfunktion fungerer i Apple Mail!

Flyt automatisk blokerede e-mails til papirkurven i Apple Mail på iPhone / iPad og Mac

Apple Maill markerer den blokerede e-mails, så du nemt kan se dem i indbakken og undgå at åbne dem. Årsagen til, at mail-appen ikke dumper dem direkte i papirkurven, er, at den mener, at du måske vil kontrollere disse e-mails, før du fjerner dem fra indbakken.

Selvom denne standardadfærd ikke synes at være ude af sammenhæng, tror jeg ikke for mange mennesker foretrækker at tjekke de blokerede e-mails, før de fjernes. Jeg antager, at mail-appen måske vil redde sig selv fra at blive forbandet for forkert at blokere en ægte e-mail.

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

Læs også  Sådan får du vist alle fotos i meddelelsestråde på iPhone og iPad

Send blokerede e-mails til papirkurven automatisk på iOS

 1. For at komme i gang skal du starte Indstillinger app på din enhed og vælg Post.
 2. Launch Settings app and choose Mail

  2. Gå nu til

  Artiklen fortsætter under annoncen
   Trådning sektion og vælg Blokerede afsenderindstillinger .

   Launch Settings app and choose Mail

   3. Vælg derefter

    Flyt til skraldespand mulighed.

    Artiklen fortsætter under annoncen

    Automatically move emails to trash

    Det er stort set det! Fremadrettet flyttes alle de blokerede e-mails automatisk til papirkurven på din iPhone og iPad. Hvis du nogensinde vil ændre denne adfærd og lade dem være i indbakken, skal du naturligvis vende tilbage til den samme indstilling og vælge

     “Efterlad i indbakke” i sidste ende.

     Send blokerede e-mails automatisk til papirkurven på macOS

 • Start Mail-appen på din Mac.
 • 2. Klik nu på menuen

  Artiklen fortsætter under annoncen
   øverst til venstre på skærmen og vælg

    .

    Launch Mail app

    3. Vælg fanen

    Artiklen fortsætter under annoncen
     Junk Mail og sørg for, at kontakten til Aktiver filtrering af blokeret / uønsket post er slået til.

     Enable junk mail filtering

     4. Derefter markerer

      cirklen til venstre for

      Artiklen fortsætter under annoncen
       “Flyt det til papirkurven.”

       Automatically move junk mails to the trash on Mac

       5. Nu vises en popup, der siger Automatically move junk mails to the trash on Mac “Flyt alle meddelelser markeret som uønsket i den valgte postkasse til uønsket postkasse. Afhængigt af hvordan du har indstillet dine indstillinger for postkasseadfærd i ruden Konti i Mailindstillinger, kan meddelelser i skrotpostkassen muligvis slettes automatisk . ” Klik til sidst på Flyt at bekræfte.

       Click on Move to confirm

       Artiklen fortsætter under annoncen

       Hold de blokerede e-mails ude af syne i Apple Mail

       Det er alt, hvad der er med det! Så det er sådan, du kan håndtere de blokerede e-mails på en bedre måde. Nu hvor du ved, hvordan denne uønsket mail-filtrering fungerer i Apple Mail, skal du drage fordel af den for at forhindre uønskede e-mails fra at rodne indbakken.

       Hvad siger du forresten om denne nyttige funktion? Del dine tanker med os i kommentarerne nedenfor. Fortæl os også om, hvor godt Apple Mail stabler op mod de bedste tredjeparts-e-mail-apps til iOS og macOS.

       / brugerdefineret css / .tdi_2_a92.td-a-rec { tekstjustering: center; } .tdi_2_a92 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_a92.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_a92.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_a92.td-a-rec-img {text-align: center; }}

       Artiklen fortsætter under annoncen