Sådan tilføjes 90 Hz opdateringshastighed Hurtig skift i OnePlus 7 / 7T Pro

4. november 2020 Slået fra Af Mathias

En af de største forbedringer, som OnePlus introducerede med sine 2019-smartphones, er skærmene med høj opdateringshastighed, der giver brugerne en flydende oplevelse. OnePlus 7 pro, OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro leveres med en 90 Hz-skærm, der gør oplevelsen jævnere, når du spiller spil, ruller gennem indhold i apps eller bare krydser brugergrænsefladen. Fordelene ved 90 Hz-skærm er noget, der ikke kan forklares, men kun opleves personligt. Og tro mig, når jeg siger, at en skærm med høj opdateringsfrekvens er usædvanlig. Når det er sagt, kommer funktionen med en stor straf med hensyn til batterilevetid. OnePlus giver dig mulighed for at holde skærmen i 60 Hz-tilstand for at spare batterilevetid, men det er begravet dybt i appen Indstillinger. Så for at gøre livet lettere for dig vil vi vise dig, hvordan du aktiverer en 90 Hz opdateringshastighed, der hurtigt skifter i OnePlus 7 / 7T Pro.

Aktivér Visningsopdateringshastighed Hurtig skift

Mens jeg har talt om konsekvenserne af batteriets levetid ved at bruge 90 Hz opdateringshastighed, kan nogle brugere muligvis ikke være generet af det, da de kan oplade deres telefoner flere gange om dagen. I betragtning af de ultrahurtige opladningshastigheder på OnePlus-enheder kan ingen bebrejde dig, hvis du altid vil bruge telefonen i 90 Hz-tilstand. Nå, da hurtig skift giver dig mulighed for nemt at skifte mellem 60 Hz og 90 Hz opdateringshastighed, kan du bruge den til hurtigt at skifte til 90 Hz-tilstand, når du vil. Med det sagt er her trinene til at aktivere 90 Hz opdateringshastighed hurtig skift.

Tilføjelse af 90 Hz Skift til siden med hurtige indstillinger

1. Først installerer vi den app, som vi har brug for for at aktivere denne hurtige skift. Så klik på linket for at besøge GitHub-siden og download appen. Hvis du installerer en ekstern APK for første gang på din telefon, beder den muligvis om tilladelse. Tillad det at installere appen på din telefon.

Læs også  Sådan tilføjer du virtuelle baggrunde med zoom på Android
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Enable Display Refresh Rate Quick Toggle

2. Når du har installeret appen, tilføjer den 90 Hz opdateringshastighed til dit Quick Settings-panel. For at finde det skal du drop down i panelet Hurtige indstillinger og derefter trykke på redigeringsknappen . Hold nu og træk 90 Hz hurtigskift for at vise det i panelet Hurtige indstillinger.

2. Enable 90 Hz Display Refresh Rate Quick Toggle

Når du er færdig, skal du trykke på tilbage-knappen for at gemme ændringerne. Hvis du trykker på 90 Hz hurtigindstillingsskifteren, vil du opdage, at der ikke sker noget. Det er fordi vi først skal give det tilladelse ved hjælp af ADB . Hvis du ikke ved noget om ADB, skal du gå over til vores hurtige ADB-installationsvejledning til Windows og Mac og først installere værktøjet på din enhed. Når du er installeret, skal du følge trinene for at aktivere 90 Hz-skift.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktivering af 90 Hz hurtig opfriskningshastighed ved hjælp af ADB

1. Først bliver vi nødt til at aktivere “USB-fejlfinding” på vores OnePlus 7 / 7T Pro. For at gøre det skal du starte Indstillinger og derefter åbne “Om telefonen”. Her skal du trykke på “Build Number” 6-7 gange, indtil du får vist en meddelelse om “Developer Options Enabled” .

3. Enabling Developer Mode on OnePlus 7T Pro

2. Søg nu efter “USB-fejlretning”, og tryk på det første resultat. Aktiver det ved at tænde for skiften. Hvis du ikke kan finde det i søgningen, skal du gå til Indstillinger -> System -> Udviklerindstillinger -> USB-fejlretning og aktivere det.

Læs også  Sådan slettes hele sundhedsdata på iPhone i iOS 13
Artiklen fortsætter under annoncen

4. Enabling USB Debuggin on OnePlus 7 Pro

3. Tilslut nu OnePlus-enheden til din bærbare computer. Start Windows CMD Prompt / macOS Terminal og kør følgende kommando. Hvis du har installeret ADB korrekt , vil den vise din enhed under afsnittet “Liste over tilsluttet enhed” , som vist på billedet nedenfor.

 adb-enheder 

Når din enhed er anført, kør nedenstående kommando for at give de nødvendige tilladelser for hurtig skift til arbejde.

 adb shell pm grant me.molonosov.oprefreshrate android.permission.WRITE  SIKKER  INDSTILLINGER 

Granting Permissions

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Det er det. Din hurtige skift fungerer nu. Du kan bekræfte det ved at trykke på skiftet. Det bliver blåt, hver gang du bruger 90 Hz skærmopdateringshastighed. Tryk på det igen for at gå tilbage til 60 Hz opdateringshastighed, hvis du vil.

90 Hz Quick Toggle Working

SE OGSÅ: Sådan aktiveres fingeraftrykslås på WhatsApp på Android

Skift let mellem 60 Hz og 90 Hz Opdateringshastighed

Jeg elsker denne lille tweak, da det giver mig mulighed for nemt at skifte mellem 60 Hz og 90 Hz opdateringshastigheder. Jeg behøver ikke længere grave gennem indstillingsappen for at ændre mine præferencer. På denne måde kan jeg nyde den flydende animation af 90 Hz-displayet og skifte til 60 Hz opdateringshastighed, når jeg har brug for at spare lidt batterilevetid. Fortæl os dine tanker om denne enkle finjustering og still eventuelle spørgsmål, du har, væk ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen