Sådan tvinges mørk tilstand på websider i Microsoft Edge

4. november 2020 Slået fra Af Mathias

En af de vigtigste funktioner, der blev introduceret med den seneste stabile versionopdatering af Chrome, er muligheden for at tvinge mørk tilstand på websteder, der som standard ikke har en mørk version. Funktionen har endelig fundet vej til den nyeste kanariske opbygning af Chrom-baseret Edge.

Ligesom Google Chrome skal funktionen aktiveres ved hjælp af et eksperimentelt flag. Hvis du bruger Chromium-baseret Edge og gerne vil prøve funktionen Dark Dark Mode lige nu, her er hvordan du kan aktivere den.

Åbn Edge-browseren, og indsæt følgende adresse i adresselinjen i din browser.

Artiklen fortsætter under annoncen
 edge: // flags / # enable-force-dark 

Når du går til denne adresse, vil du se “Force Dark Mode til webindhold ” flag med en rulleliste, der siger Standard. Klik på det og vælg “Enabled” . Du får også andre muligheder som Aktiveret med simpel HSL-baseret inversion, CIELAB-baseret inversion, selektiv billedinversion, selektiv inversion af ikke-billedelementer og selektiv inversion af alt. Prøv dem en efter en, og vælg den der passer til din æstetik.

Sådan tvinges mørk tilstand på websider i Microsoft Edge

Hvis du ikke føler dig tilfreds med den mørke tilstand, der bliver aktiveret med dette flag, kan du deaktivere den ved at indtaste den samme adresse og vælge “Handicappet”. Dette vender din browser tilbage til det normale farveskema uden en mørk tilstand.

Jeg forsøgte at aktivere funktionen på Edge Canary version 80.0.318.0, og den fungerede fint som du kan se i billedet nedenfor. Flagget skulle snart komme til Dev-grenen og Beta-grenen af Edge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan tvinges mørk tilstand på websider i Microsoft Edge

Jeg har brugt dette kraftige mørke tilstandsflag lige siden det blev tilgængeligt i Chrome’s Kanariske version, og jeg synes det er en god indfødt måde at slippe af med øjet gør ondt hvidt tema. Mens flaget gør retfærdighed over for de fleste af hjemmesiderne, bryder det farveskemaerne på nogle websteder derude, og der skal gøres mere arbejde for, at flaget er kompatibelt med alle websteder.

Læs også  Sådan synkroniseres iPhone og iPad med Mac i macOS Catalina uden iTunes

Hvis du hører om Chrom-baseret Edge for første gang, skal du ikke bekymre dig. Se vores guide til installation af Chromium Edge på din pc. Prøv flagget, og fortæl os dine synspunkter om det i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen