Guide: Hvordan bruger jeg sang som ringetone på iPhone uden iTunes eller PC

10. april 2021 0 Af Patrick Nielsen

I modsætning til iOS tilbyder Android dig en ret ligetil måde at vælge et hvilket som helst nummer som din ringetone på. Selv om det ikke kan benægtes, at Apple har forenklet mange ting, har det i lang tid været svært at indstille en brugerdefineret ringetone på en iPhone. Og det er det stadig. Men fortvivl ikke, da vi i denne artikel beskriver en nemmere måde at indstille et hvilket som helst nummer som en iPhone ringetone uden iTunes eller PC. Lad mig guide dig gennem trinene.

Indstil en hvilken som helst sang som iPhone ringetone uden iTunes eller computer

Før du kaster dig ud i processen, skal du sørge for at tjekke kravene for at opsætte dit yndlingstrack til iPhone, uanset om det er Harry Styles eller Megan Thee Stallion.

Forudsætninger for at indstille et hvilket som helst nummer som ringetone på iPhone

Der er et par krav for at indstille et hvilket som helst nummer som ringetone på iOS. Først og fremmest skal du sikre dig, at du allerede har downloadet sangen og gemt den enten i dit musikbibliotek eller i appen Filer.

For det andet skal du bruge GarageBand-appen til at redigere sangen og eksportere den som din iPhone-klingetone. Appen er tilgængelig gratis og kræver iOS 14 eller nyere. Så sørg for at downloade denne lager-app, hvis den ikke allerede er tilgængelig på din iOS-enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os nu lave vores brugerdefinerede ringetone direkte på iPhone uden brug af iTunes eller pc. Følg nedenstående trin:

Opret en brugerdefineret ringetone på din iPhone

  1. Start GarageBand-appen på din iPhone.
Launch-GarageBand-app-on-iPhone

2. Sørg nu for, at fanen Tracks-fanen er valgt, hvis den ikke allerede er det. Derefter vælger du det ønskede instrument fra en håndfuld muligheder som f.eks. en trommeslager, keyboard, guitar og meget mere. I denne guide vælger jeg trommeslager.

Select drum

3. Tryk derefter på projektikonet øverst til venstre i hjørnet af skærmen.

tap on Project icon

4. Vælg derefter loop-ikonet øverst i venstre hjørne af skærmen.

Læs også  10 tip til forbedring af batterilevetiden i iOS 13 og iPadOS 13
Artiklen fortsætter under annoncen
Tap-on-the-loop-icon

5. Gå nu til fanen Filer øverst på fanen. Derefter skal du trykke på Gennemse elementer fra appen Filer. Hvis du har downloadet en ZIP/komprimeret fil, kan du lære, hvordan du udpakker filer på din iPhone lige her.

Browse songs in the Files app

6. I appen Filer navigerer du til den sang, du vil bruge som din iPhone-klingetone, og trykker på den. Sangen vil blive importeret til Garageband.

7. Træk og slip det importerede spor efter det instrument, der er indstillet som det første spor i lydredigeringsgrænsefladen.

8. Nu er det tid til at redigere sangen efter eget ønske og oprette en ringetone uden brug af iTunes eller en pc.

Artiklen fortsætter under annoncen
  •  
  • Vælg sangens startpunkt: Berør og hold sporet, og træk derefter håndtaget for at vælge startpunktet for din ringetone.
Drag the handle
  • Opdel sporet: Berør og hold sporet for at få adgang til de skjulte redigeringsværktøjer, og vælg derefter Split. Træk derefter det lille sakseikon nedad for at klippe sangen.

Split the songVælg Split-værktøjet drag the split iconBrug sakseikonet til at klippe sangen

  • Slet uønsket del af sangen: Vælg den uønskede del af sangen, og vælg derefter Delete i popup-menuen.
delete the unwanted part of the song
  • Fortryd ændringer: Tryk på ikonet med den omvendte pil i øverste højre hjørne af skærmen for at fortryde ændringer.
hit undo action
  • Afspil din redigerede ringetone: Når du har redigeret nummeret, skal du trykke på play knappen øverst for at kontrollere, om ringetonen er i overensstemmelse med det, du leder efter.
tap on the play button

Indstil en tilpasset ringetone på din iPhone

1. Når du er tilfreds med redigeringen af din brugerdefinerede ringetone, skal du trykke på det lille nedadgående ikon i øverste venstre hjørne og vælge Mine sange.

Choose My Songs option

2. Dernæst skal du berøre og holde dit projekt og vælge Share.

tap on Share button

3. Tryk derefter på “Ringtone” for at eksportere dit projekt som iPhone-ringtone (.m4r eller .m4a filtype).

Artiklen fortsætter under annoncen
Choose Ringtone

Note: Husk, at din tilpassede iPhone ringetone skal være på 30 sekunder eller mindre. Hvis den er længere, vil GarageBand-appen automatisk forkorte længden på det tidspunkt, hvor du eksporterer nummeret som en iPhone ringetone. Tryk på Fortsæt for at fortsætte.

iPhone ringtone length

4. Derefter giver du et passende navn til din ringetone og trykker på Eksporter knappen øverst til højre på skærmen.

Læs også  iOS 14.7 er nu tilgængelig med understøttelse af MagSafe Battery Pack og meget mere

5. Når det er lykkedes dig at eksportere sangen som en ringetone på din iPhone, skal du trykke på “Brug lyd som …” den indstilling, der kommer frem.

Tap on Use sound as

6. Endelig skal du vælge “Standard ringetone” i menuen for at indstille din yndlingssang som den brugerdefinerede iPhone ringetone.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er værd at nævne, at du også kan indstille den som en standard teksttone eller tildele ringetonen til en foretrukken kontakt. Bemærk, at hvis du ikke ønsker at bruge sangen som ringetone lige nu, skal du trykke på Udført for at afslutte. Senere kan du gå til appen Indstillinger -> Lyde og Haptics -> vælg din ringetone og vælg den brugerdefinerede ringetone fra listen.

Indstil din yndlingssang som en iPhone-klingetone uden iTunes

Sådan kan du altså lave og indstille en hvilken som helst sang som din ringetone på iOS 14. Selv om hele processen måske ikke synes at være ligefrem simpel, fungerer den pålideligt og udfylder tomrummet. Indtil Apple kommer med en bedre måde, kan du derfor udnytte dette trick bedst muligt.

Interessant nok er der også en måde at gøre et hvilket som helst stemmememo til en ringetone på iPhone. Det har vi også en guide til her på siden.

Artiklen fortsætter under annoncen