Sådan tilpasses Safari-startsiden i macOS Big Sur

27. juli 2020 0 Af Mathias

Mens fuld tilpasning på macOS muligvis stadig er et par år ned, ser Apple mere villig end nogensinde til endelig at bevæge sig i denne retning. Og hvilken bedre måde at sætte pris på macOS 11 på end at kigge på Safari og give et cool personligt præg på bestandswebbrowser? For det første kan du tilpasse Safari-startsiden i macOS Big Sur efter dit hjerte.

Baseret på hvad der passer bedre til din smag, kan du indstille et pænt tapet til Safari-startsiden, fjerne favoritter og holde rapporter om beskyttelse af personlige oplysninger ude af syne. Derudover har du friheden til selv at slippe af med Siri-forslag, hvis du finder dem irriterende. Lang historie kort, du har mere kontrol over Safaris startskærm og kan vælge at indstille den perfekt synkroniseret med din prioritet.

Nu hvor du ved hvad der kommer frem, lad os dykke lige ind for at komme i gang!

Tilpas Safari-startsiden på macOS Big Sur

Vi har nævnt flere tilpasningsmuligheder. Du kan klikke på nedenstående links for at flytte til dem, der fanger din fantasi, hvis du ikke ønsker at læse hele artiklen:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Fjern Rod fra Safari-startsiden
  • Fjern specifikke elementer fra Safari-startsiden
  • Indstil et brugerdefineret tapet til Safari-startsiden

Fjern rod fra Safari-startsiden

  1. Start Safari på din Mac, der kører macOS Big Sur.

Open Safari on your Mac

2. Klik nu på menuknappen (tre vandrette linjer) i bunden højre hjørne.

Open Safari on your Mac

3. Fjern derefter afkrydsningsfeltet til venstre for hvert element, som du ikke har t vil se på din Safari-startside. For eksempel kan du skjule / fjerne flere ting som favoritter, ofte besøgte websteder, Siri-forslag, fortrolighedsrapporter, læseliste og baggrundsbilledet.

Læs også  Bedste gaming headset i 2021
Artiklen fortsætter under annoncen

Customize Safari start page

Hvis du nogensinde ønsker at få dem tilbage, skal du bare vende tilbage hit og markere afkrydsningsfeltet for hvert element, du vil se på Safari-hovedskærmen.

Fjern specifikke elementer fra Safari-startsiden

Hvis du ikke længere ønsker at se specifikke elementer som et bogmærke, læseliste eller et bestemt Safari-forslag, du kan vælge at fjerne det fra webbrowserens startskærm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Slet et særligt foretrukket bogmærke

Hvis bogmærket du Ønsker at slette vises ikke på hovedskærmen, hold musepekeren over musen ved siden af ​​et favoritafsnit og klik på Vis mere . Højreklik nu på det pågældende emne og vælg Slet i pop op.

Click on Show More

Click on Delete in the popup

Artiklen fortsætter under annoncen

Fjern et specifikt ofte besøgt websted

Bare i tilfælde af at du ikke ønsker at vise et bestemt websted, som du ofte besøger på Safaris hjemmeside, kan du nemt skjule det. Du skal blot højreklikke på webstedet og vælge Slet i popup. Fremover vises dette websted ikke længere under det ofte besøgte afsnit.

Delete a frequently visited website

Artiklen fortsætter under annoncen

Fjern et specifikt Siri-forslag

Find det Siri-forslag, du vil slippe af med under Siri-forslag. Højreklik derefter på det bestemte forslag og vælg Foreslå ikke dette websted i popup.

Siri Suggestions in Safari

Fjern en særlig læsningsliste

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal se alle dine læselisteemner under afsnittet Læseliste nederst på skærmen. Højreklik på et bestemt emne, og vælg Fjern element i popup-vinduet.

Remove item

Angiv et brugerdefineret tapet til Safari-startsiden

Nå, denne lille smarte funktion er en af ​​mine bedste valg til Safari i macOS Big Sur. Og jeg er sikker på, at mange Mac-brugere også ville elske det. Hvis du er en af ​​dem, skal du indstille et pænt foto som baggrundsbillede for Safari.

  1. Klik på Safari-hovedsiden på menuknap i nederste højre hjørne af skærmen.
Læs også  Sådan får du Windows Startup Sound tilbage i Windows 10

Open Safari on your Mac

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik nu på “+” -knappen.

Click on the plus button

3. Vælg derefter et smukt billede og ramt Vælg .

Artiklen fortsætter under annoncen

Click on Choose

Voila! Du har angivet et cool baggrundsbillede på Safari-startskærmen.

Set a custom Safari start page wallpaper

Tilpas Safari-startsiden på Mac i macOS 11

Så det er sådan, du kan finjustere Safari’s hovedside i macOS 11. Trods at være i udvikler beta, har macOS Big Sur kørt ganske problemfrit på min MacBook. Med hensyn til det nydesignede look er det lige begyndt at vokse på mig, da det ser synkroniseret ud med iOS 14. Funktioner som Control Center, intuitive widgets og smartere Siri er nogle af de største højdepunkter i den seneste iteration af macOS. Hvad er dine bedste valg i Big Sur? Del dine tanker i kommentarerne herunder. Lad os også vide dine to cent om, hvorvidt det er en værd at opgradere fra macOS Catalina.

Artiklen fortsætter under annoncen