Sådan aktiveres tofaktorautentisering på Microsoft-konto

27. juli 2020 0 Af Mathias

Microsoft offentliggjorde for nylig en rapport på RSA-sikkerhedskonferencen og afslørede et overraskende tal. Ingeniører hos Microsoft sagde, at 99,9% af hackede Microsoft-konti ikke bruger multifaktor-godkendelse (populært kendt som 2FA – to-faktor-godkendelse). Det er næsten hver Microsoft-konto, der er hacket på en enkelt dag. Microsoft siger, at aktivering af en enkel 2FA på Microsoft-konto let kan stoppe automatiserede kontoangreb. Så for at gøre din online oplevelse sikker, bringer vi dig en trinvis vejledning i, hvordan du aktiverer tofaktorautentisering på Microsoft-konto. Det tilføjer et yderligere lag af sikkerhed og fungerer som et skjold til kontoovertagelser. Lad os nu gå igennem trinnene med det i tankerne.

Aktivér tofaktorautentisering på Microsoft-konto

Før vi kommer til vores tutorial, her er flere artikler om 2FA, som du skal læse for at sikre dine andre konti:

  • Konfigurer din iPhone som en Sikkerhedsnøgle til Googles 2FA
  • Aktivér tofaktorautentisering på Facebook, Instagram og Twitter
  • Brug en Android-enhed som 2FA fysisk sikkerhedsnøgle

Glem ikke at læse ovennævnte artikler og sikre dine konti. Når det er sagt, lad os komme til vores tutorial, skal vi?

1. Åbn først Microsofts sikkerhedsside og klik på “ Flere sikkerhedsindstillinger ”. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med din Microsoft-konto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enable Two-factor Authentication (2FA) For Microsoft Account

2. På næste side kan det bede dig om at bekræfte din identitet igen. Når du gør det, skal du klikke på “ Konfigurer totrinsbekræftelse “.

Læs også  Hvad er den røde prik på Apple Watch, og hvordan man fjerner den

Enable Two-factor Authentication (2FA) For Microsoft Account

3. Klik på “Næste” og gå videre. Vælg nu et telefonnummer eller e-mail-konto i rullemenuen og indtast detaljerne. Klik til sidst på “Næste” for at afslutte 2FA-installationsprocessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan aktiveres tofaktorautentisering på Microsoft-konto

4. I tilfælde af at du mister adgangen til din 2FA-konto eller dit telefonnummer, anbefales det at få gendannelseskoder. I et sådant scenario giver gendannelseskoder dig mulighed for at logge ind på din Microsoft-konto. Klik på “Erstat gendannelseskode” i menuen “ gendannelseskode ” ”, og du får flere gendannelser koder til nødsituation. Sørg for at opbevare det på et sikkert sted.

Enable Two-factor Authentication (2FA) For Microsoft Account

Artiklen fortsætter under annoncen

Beskyt din Microsoft-konto med 2FA

Så det er sådan du kan aktivere 2FA på Microsoft-konto og beskyt dig mod kontoovertagelse. Hvis du er tæt på Microsofts økosystem, er det nødvendigt at aktivere 2FA. Bortset fra det, hvis du bruger Microsofts app på din smartphone, kan du endda konfigurere en sømløs tofaktor-godkendelse ved hjælp af appen, ligesom Google-godkendelse. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt, at artiklen var nyttig, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det.