iPhone genstarter tilfældigt efter iOS 14-opdatering? Tip til løsning af problemet

22. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

For alle, der er funktionsrige og sandsynligvis den største opdatering nogensinde, er iOS 14 ikke uden fejl. Hurtigt batteridrænning, UI-forsinkelse og den uventede genstart er nogle af de problemer, der ser ud til at have ødelagt joyriden. Mens jeg allerede har diskuteret de to første store problemer, synes jeg det er det rigtige tidspunkt at tale om de mulige løsninger til at rette problemet “iPhone genstarter tilfældigt efter opdatering af iOS 14”. Så hvis du har fundet dig selv i krydsild af problemet, så prøv disse rettelser.

Tip til løsning af tilfældig genstart af iPhone efter iOS 14-opdatering

Hvorfor iPhone genstarter uventet, problemet kan skyldes flere grunde. For eksempel kan det skyldes masser af widgets, som du muligvis har installeret på din enhed, og det kan også skyldes en skarp fejl.

Derfor er du muligvis nødt til at prøve flere løsninger for at slippe af med problemet. Nu hvor du ved, hvad der kan skade din iPhone, lad os komme i gang med fejlfindingsvejledningen!

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

Kraft Genstart din iPhone

Vær ikke overrasket over at se kraftgenstarten aka hård nulstilling lige øverst i denne vejledning. Den hårde nulstilling er kendt for at sortere problemer, der synes at udløse ud af ingenting. Så inden vi går videre til de radikale løsninger, skal du prøve det.

 • Tving genstart iPhone 8 eller senere / iPad uden startknap

Tryk på lydstyrke op-knappen. Tryk derefter på lydstyrkeknappen. Derefter skal du holde tænd / sluk-knappen nede, indtil Apple-logoet vises.

 • Tving genstart iPhone 7/7 Plus
Læs også  Del din WiFi kode ved hjælp af QR-koder på Android

Hold både volumen ned-knappen og tænd / sluk-knappen nede, indtil du ser Apple-logoet.

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Tving genstart iPhone 6s eller tidligere eller iPad med startknappen

Hold både tænd / sluk-knappen og startknappen nede, indtil du ser Apple-logoet på skærmen.

Slet alle unødvendige widgets og nulstil din enhed

Som jeg sagde ovenfor, kan problemet meget vel skyldes masser af ressource-hogging-widgets. Slip dig således af med alle de unødvendige widgets eller dem, du kan leve uden. Ryd desuden også alle de overflødige filer og data.

Når du har fjernet ubrugelige widgets og filer, skal du sætte din enhed til fabriksindstillingerne. Husk, at når du nulstiller din enhed, fjernes alle eksisterende indstillinger inklusive VPN-indstillinger. Imidlertid holder iOS alle dine medier og data beskyttet. Så det er ikke nødvendigt at bekymre sig om at miste data.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reset-Your-iPhone-or-iPad

Start Indstillinger app -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil alle indstillinger . Nu skal du indtaste din adgangskode og derefter trykke på Nulstil alle indstillinger igen for at bekræfte.

Opdater software

Hvis problemet fortsætter, selv efter at du har nulstillet din iPhone til fabriksindstillinger, kan problemet skyldes en fejl. Og i dette scenario er softwareopdateringen den mest potente løsning for at slippe af med problemet.

Med hver opdatering tilbyder Apple en række ydelsesforbedringer og fejlrettelser under emhætten. Så det er altid bedre at holde iOS-enheden opdateret til den nyeste version.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at opdatere enheden skal du åbne Indstillinger-app på din iPhone -> Generelt -> Softwareopdatering . Hit nu

  Download og installer mulighed for at opdatere softwaren som normalt. Update-software Gendan din iPhone som ny

  Hvis ingen af løsningerne har fungeret for dig med at rette den tilfældige genstart af iOS-enheden, skal du gendanne den som ny. Husk, at det vil slette alle eksisterende apps og data, så sørg for at sikkerhedskopiere din enhed via iCloud eller Finder / iTunes på forhånd.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Forbind din enhed til din computer for at komme i gang. Hvis din Mac kører macOS Catalina eller nyere,

   åbner Finder . Og hvis din Mac kører macOS Mojave eller tidligere eller pc, der kører Windows, start iTunes .

   Vælg derefter din enhed og tryk Gendan iPhone og bekræft. Når din enhed er gendannet, skal du konfigurere den som ny. Gendan den fra iCloud eller iTunes / Finder, mens du konfigurerer enheden.

   Løsninger til løsning af uventet genstart af iPhone

   Forhåbentlig har de ovennævnte løsninger fungeret for dig med at sortere den hyppige genstart af iPhone. Inden du bliver optaget af at tilpasse startskærmen på din iPhone eller begynder at udforske de kreative ideer til startskærmens design, så lad os vide de tricks, der klikkede på for dig.

   Artiklen fortsætter under annoncen