Sådan slukkes Siri i iCloud og slettes, hvad Siri har lært

Sådan slukkes Siri i iCloud og slettes, hvad Siri har lært

14. november 2020 Slået fra Af Mathias

Lige siden den følsomme rapport om, hvordan Apple-entreprenører lyttede til private Siri-optagelser, kom ud i det fri, er beskyttelsen af mine personlige stemmeoptagelser begyndt at bekymre mig som aldrig før. Mens jeg er tilfreds med den måde, Apple har adresseret hele Siri-klassificeringskontroversen ved ikke kun at give en ligetil måde at slette Siri og dikteringshistorik på tværs af iDevices, men også give brugerne mulighed for at fravælge lydoptagelsesprogrammet, vil jeg stadig tilføje et ekstra skjold til de private stemmeoptagelser. Og det var præcis det, der fik mig til at slukke for Siri i iCloud og slette alt, hvad Siri har lært. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan udslette alt, hvad Siri har lært om dig ved at følge denne praktiske vejledning.

Deaktiver Siri i iCloud og slet, hvad Siri har lært

Er afvejen det værd?

Men inden jeg går videre med de hurtige trin, lad mig rydde et par skyer, der muligvis kører i baggrunden. Første ting først, det slukker kun den virtuelle assistent i iCloud og ikke på din enhed. Det betyder, at du kan fortsætte med at bruge den personlige assistent på din enhed uden problemer. Og for det andet begrænser det Siris læring til en individuel iDevice .

Vil det påvirke din brugeroplevelse? Det gør det selvfølgelig. Siri kan ikke tilbyde anbefalinger baseret på hvad det har lært på dine andre enheder synkroniseret med den samme iCloud-konto. At begrænse læringen kan dog spille en vigtig rolle i beskyttelsen af dit privatliv. Hvis du finder afvejningsværdien, lad os komme i gang med guiden!

Læs også  Sådan løses Bluetooth-problemer i iOS 13 på iPhone og iPad

Trin til deaktivering af Siri i iCloud og sletning af data

1. Start Indstillinger-appen på din iPhone eller iPad, og tryk derefter på profilbillede .

Open Settings and choose Profile photo

2. Tryk nu på iCloud.

Choose iCloud in Settings app

3. Sluk kontakten for Siri på den næste skærm.

Disable Siri in iCloud

4. Tryk derefter på Administrer lagerplads (placeret øverst under iCloud-lagringsmulighed).

Tap on Manage Storage

5. Rul nu ned og tryk på Siri i bunden.

Tap on Siri at the bottom

Næste klik på Deaktiver & slet . Nu vises en popup i bunden. Tryk på Deaktiver & Slet igen for at bekræfte.

Sådan slukkes Siri i iCloud og slettes, hvad Siri har lært

Fremadrettet vil læringen af Siri være begrænset til en bestemt enhed. Hvis du nogensinde beslutter at fjerne denne begrænsning, skal du blot navigere til de samme indstillinger og derefter tænde Siri i iCloud.

Sluk Siri i iCloud på din iPhone og iPad …

Når det kommer til privatlivets fred, lønner det sig altid at være bevogtet. Så brug denne funktion til at tilbyde en ekstra beskyttelse af din personlige samtale. Da processen er ret forudgående, antager jeg, at du ikke havde noget problem, mens du gennemgik trinnene. Hvad synes du om Siri, og hvor står det imod Google Assistant og Alexa. Kast feedbacken i kommentarerne.