Sådan redigerer du dine Facebook-annonceinteresser

16. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Du har sikkert også undret dig over, hvordan den populære sociale medieplatform Facebook formår at vise dig de mest relevante og præcise annoncer mange gange. Det skyldes, at Facebook har en kurateret liste over interesser, der er udarbejdet på baggrund af dine brugsmønstre og det, som algoritmerne forudsiger, at du måske er interesseret i. Heldigvis giver Facebook os mulighed for at få adgang til og ændre vores såkaldte “interesser”. Så hvis du spekulerer på, hvordan du redigerer Facebooks annonceinteresser, kan du her se, hvordan du kan gøre det:

Sådan ændrer du dine Facebook-annonceinteresser

1. Log ind på din Facebook-konto, og gå til Indstillinger.

2. I Indstillinger skal du kigge efter “Annoncer” i venstre panel.

3. Her vil du blive vist de annonceinteresser, som du har fået annoncer på platformen baseret på. Før musemarkøren hen over en bestemt interesse, og klik på knappen Fjern, der vises i øverste højre hjørne af interessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du har fjernet en interesse, kan du være sikker på, at du ikke vil se annoncer relateret til det pågældende emne igen. Hvis du ønsker at bringe en annonceinteresse tilbage, eller hvis du har fjernet en annonceinteresse ved et uheld, skal du tjekke afsnittet Fjernede interesser, som findes i afsnittet “Flere” i dine interesser.

Den samme metode gælder for annoncører og virksomheder, der henvender sig til dig i deres annoncekampagner. Du skal blot rulle ned og klikke på knappen Fjern, hvis du ikke længere ønsker at modtage annoncer fra irrelevante annoncører.

Rediger Facebooks annonceinteresser, og tag kontrol over de annoncer, du ser

Nå, det er sådan, du kan redigere dine annoncepræferencer på Facebook. Med denne metode kan du i det mindste få en vis grad af kontrol over de typer annoncer, du ser på platformen, så hvis du har set en virkelig irriterende annonce på Facebook, som bare ikke vil forsvinde, så prøv at bruge denne vejledning til at fjerne den pågældende interesse fra dine Facebook-annonceinteresser. Fandt du denne vejledning nyttig? Kender du til andre måder at ændre Facebooks annonceinteresser på? Lad os vide det i kommentarerne.

Læs også  Sådan installeres Android 11 Developer Preview på din Pixel
Artiklen fortsætter under annoncen