3 måder at nulstille skærmtidskode på iPhone i iOS 13

27. september 2020 Slået fra Af Mathias

For at forhindre nogen i at få uautoriseret adgang til indstilling af skærmtid foretrækker jeg at bruge en firecifret adgangskode til at låse den. Da adgangskoden til skærmtid er forskellig fra min iPhone-adgangskode (en 6-cifret alfanumerisk adgangskode), gled den desværre ud af sindet. For pokker! Sådan begyndte min kamp for at gendanne adgangskoden til Screen Time. Undervejs fandt jeg nogle nyttige måder at nulstille skærmtidsadgangskoden på iPhone og iPad. Hvis du læser denne artikel, antager jeg, at du også har glemt adgangskoden og desperat forsøger at nulstille den. Så uden at spilde mere tid, lad os udforske måder og midler til at skære jagten!

Nulstil skærmtidskode på iOS og iPadOS

Først og fremmest er der gode nyheder og dårlige nyheder. Mens den gode nyhed er, kan du nulstille adgangskoden til forældrekontrol på din iOS- eller iPadOS-enhed ved at gendanne enheden fra en krypteret sikkerhedskopi. Den dårlige nyhed er, at hvis du ikke havde lavet en krypteret sikkerhedskopi af din enhed, bliver du nødt til at konfigurere den som ny efter at have slettet alle data. Bare i tilfælde af, at du ikke ønsker at gå igennem grinden, kan du bruge et tredjepartsværktøj som “iPhone Backup Extractor” til at gendanne det. Husk, det har en stor pris.

1. Gendan din iPhone eller iPad fra en krypteret sikkerhedskopi ved hjælp af iTunes / Finder

Følgende proces sletter alle data på din enhed. Så sørg for, at Find min iPhone / iPad er deaktiveret. Åbn Indstillinger-app> Profil> Find min> Find min iPhone / iPad . Sluk nu kontakten. Som nævnt ovenfor skal du sørge for at have den krypterede sikkerhedskopi af din enhed.

Læs også  Sådan er du vært for en Spotify-lyttefest på Discord

1. Tilslut din enhed til Mac eller pc. Start derefter iTunes / Finder på din computer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Open Finder on your Mac

Bemærk: Med macOS Catalina har Apple fjernet iTunes. Nu giver Finder brugere mulighed for at synkronisere iOS-enheder, sikkerhedskopiere eller gendanne en sikkerhedskopi.

2. Vælg nu din enhed. I iTunes skal du se din enhed øverst til venstre. I Finder vises din enhed under sektionen Steder .

Select-iPhone-in-Finder-sidebar-

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik derefter på Gendan iPhone / iPad.

Click on Restore iPhone/iPad

4. Nu får du en popup, der spørger, om du vil sikkerhedskopiere din enhed, inden du går til gendannelsen. Vælg Sikkerhedskopier .

Artiklen fortsætter under annoncen

Click on Back Up

Når firmwareopdateringen er slut, har du mulighed for at vælge den foretrukne sikkerhedskopi, der skal gendannes din enhed. Sørg nu for at vælge den sikkerhedskopi, du havde lavet, før du glemte din skærmtidskode. Sørg også for, at den er krypteret.

2. Slet din iPhone eller iPad, og konfigurer den som ny

En anden løsning er at udslette hele din enhed og konfigurere den som ny. Ja, det er ret kedeligt og tager masser af tid. Men når du ikke har en ligetil måde, tøv aldrig med at gå gennem de lange ruter. Bare vær sikker på at du allerede har sikkerhedskopieret din enhed via iTunes / Finder eller iCloud ( Indstillinger-app> Profil> iCloud> iCloud Backup ).

  1. Åbn Indstillinger app på din enhed> Generelt> Nulstil.

2. Tryk nu på Slet alt indhold og indstillinger . Bekræft derefter. Når enheden er slettet, skal du konfigurere den som ny.

Artiklen fortsætter under annoncen

Now erase all content and settings

3. Nulstil skærmtidskode ved hjælp af iPhone Backup Extractor

  1. Download iPhone Backup Extractor på din computer. Sørg for, at du har premiumversionen af softwaren ($ 59,95). Derefter skal du slutte din enhed til din computer og starte softwaren. Vælg derefter din enhed i sidepanelet.
Læs også  Sådan begrænses Apple Music Storage Space på iPhone og iPad

Select your iPhone or iPad

2. Derefter skal du klikke på Hjælpeprogrammer og vælge Skærmtid. Derefter skal du deaktivere Find min iPhone / iPad (Indstillinger> Profil> iCloud> Find min), hvis den er tændt for din enhed. Klik derefter på Gendan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose Screen Time option

Én gang processen er afsluttet, genstarter din enhed. Når den er genstartet, vises den på installationsskærmen. Da alle data forbliver på din enhed, skal du sørge for at vælge Overfør ikke apps og data. Det vil stille dig mange spørgsmål under opsætningen, alt hvad du skal gøre vælges “Fortsæt” for at gennemgå dem alle. Derefter kan du nulstille adgangskoden til skærmtid som normalt.

Mulige måder at nulstille skærmtidskode

Jeg håber, du har nulstillet skærmtidskode på din iOS-enhed. Da Apple siges at arbejde på en mere bekvem måde at gendanne adgangskoden på, så ting kan blive meget lettere i fremtiden. I betragtning af hvor vigtigt det er at have et gendannelsesværktøj, bør tech-giganten introducere det uden fejl, ligesom iCloud-gendannelsesværktøj. Har du alligevel feedback? Del det med os.

Artiklen fortsætter under annoncen