Guide: Aktiver “mørk tilstand” i Gmail på Sådan aktiveres mørk tilstand i Gmail på iPhone og Android

27. september 2020 Slået fra Af Mathias

“Mørk tilstand” er endelig blevet populært hos masserne, da næsten hver app har omfavnet funktionen for at forbedre brugeroplevelsen.

Forventeligt er Google med Gmail heller ikke interesseret i at blive efterladt tilbage. Google opdaterede for nylig den populære e-mail-app for at udrulle det længe ventede mørke tema. Da jeg gerne vil tage et hurtigt kig på nylige e-mails og svare på nogle vigtige ting, inden jeg lukker øjnene, glæder jeg mig over denne nye tilføjelse.

Hvis du også havde ventet på det, gå da ind under indstillinger for at aktivere mørk tilstand i Gmail på din iOS- eller Android-enhed.

Bemærk: Vi vedhæfter skærmbillederne til Android-enheden. Trinene er stort set de samme på iPhone, så du burde ikke have nogen problemer med at følge dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktiver mørk tilstand i Gmail på iOS og Android

Processen med at tænde mørket tilstand i Gmail-appen på iOS 13 og de nyeste versioner af Android er ret identiske. Interessant er det lidt anderledes på iOS 11 og 12. Uanset hvilke platforme du er på, skal du sørge for at opdatere appen, inden du fortsætter med guiden. Husk også, at det er en gradvis udrulning, så du muligvis ikke kan se funktionen på din enhed endnu.

1. Start Gmail -appen på din enhed.

Open Gmail app

2. Tryk nu på menuknappen øverst til venstre og vælg Indstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

choose Settings app

3. Tryk derefter på Generelle indstillinger.

Select General Settings

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Spring på trin 4 på din iOS- eller iPadOS-enhed, da du finder temaindstillingen lige inden for Indstillinger.

4. Vælg derefter Tema.

Læs også  Sådan ekskluderes filer og mapper fra Windows Defender

Tap on Theme

5. Til sidst skal du vælge indstillingen Mørk .

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose dark option

Vær opmærksom på at på din iPhone eller iPad, der kører iOS 11 eller iOS 12, får du et mørkt tema-skifte for at dreje det til eller fra. Da der ikke er nogen systemomfattende mørk tilstand før iOS 13, finder du ikke nogen “Systemstandard” -mulighed her.

Det er det! Gå nu videre og gennemse din e-mail med fuldstændig ro i sindet. Skærmen føles ret let for øjnene. Således vil de ikke belastes, når du tackler e-mails i mørket. Bortset fra at trøste dine øjne, vil det mørke tema også hjælpe din enhed med at vare lidt længere. Senere, når du vil deaktivere det, skal du vende tilbage til temaindstillingen igen og derefter vælge enten lys eller systemstandard.

Brug mørkt tema i Gmail-appen på iOS og Android

Som du kan se, er der meget at lide i et mørkt tema. Bortset fra at omdanne hele brugergrænsefladen, spiller den også en god rolle i at hjælpe enheder med at vare længere. Så jeg er glad for, at den populære e-mail-app endelig er kommet om bord. Er der nogen app, som du ønsker, at du får denne funktion hurtigere end senere? Hvis ja, så lad os vide dets navn i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen