Sådan får du Pixel 3 Night Sight og Live Google Lens på enhver Android Pie-telefon

27. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Jeg ved ikke med jer, men det, jeg ser mest frem til i en ny Pixel-telefon (inklusive Pixel 3), er altid kameraet. Ikke kun fordi de nye Pixel-telefoner vil bringe exceptionel kamerahardware med sig, men fordi Google altid har en fantastisk kameraoplevelse, der udnytter softwarebehandling til at tage utrolige billeder.

Det bedste ved denne tilgang fra Googles side er, at kameraappen generelt er porteret til at fungere på ældre enheder, hvilket betyder, at vi alle kan nyde godt af de nye kamerafunktioner, uanset om vi køber de nye Pixel-telefoner eller ej, på grund af det softwaretunge fokus.

Det skete sidste år, og det er sket igen. Selv om den porterede kameraapp stadig er i beta, har den allerede bragt to nye funktioner, herunder den meget omtalte Night Sight og Live Google Lens. Så hvis du selv vil have disse to nye funktioner, kan du her se, hvordan du kan gøre det:

Få Night Sight og Live Google Lens-funktionen på din Android-enhed

Google Pixel 3 kommer med et væld af nye kamerafunktioner. Udover Night Sight- og Live Google Lens-funktionerne, som allerede er blevet porteret, bringer den nye Google-kameraapp også funktioner som Top Shot, Photobooth og meget mere. Selv om disse funktioner er eksklusive for Pixel, kan du få dem på din Android-enhed ved at følge nedenstående trin. Bemærk, at appen i øjeblikket er i beta, og at den derfor ikke er perfekt og kan gå ned til tider Men når du har installeret den, kan du opdatere den regelmæssigt for at få de nyeste Google-kamerafunktioner i de kommende stabile builds:

Læs også  Sådan opretter du memes på Microsoft Teams
Artiklen fortsætter under annoncen
  1. Appen er blevet offentliggjort på XDA Developers’ forumside og kan downloades ved at klikke her:

2. Når du har downloadet APK-filen, skal du klikke på install-knappen for at installere den på din enhed og derefter starte appen.

3. Nu vil appen bede om tilladelser til at få adgang til dit kamera, mikrofon og meget mere. Giv disse tilladelser, for at appen kan fungere.

4. I kamerasøgeren skal du trykke på knappen “Mere” for at få adgang til Pixel 3 eksklusive funktioner såsom Photobooth, Night Light og Live lens.

5. Bare for at bekræfte, at funktionen fungerer korrekt, er her et skærmbillede, der viser Google Live Lens-funktionen i aktion. Som du kan se, var Live Lens i stand til at identificere og udtrække kontaktoplysninger fra kortet. Jeg har sløret teksten af hensyn til privatlivets fred. Google Live Lens var i stand til at opfange den uden problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

SEE ALSO: Sådan AirDrop Passwords i iOS 12

Nyd Pixel 3 Camera Features på din Android-enhed

Det afslutter vores vejledning, og jeg håber, at du kunne få appen til at fungere på din telefon. Appen er mest stabil på telefoner, der kører på Android P, så den vil køre bedre på nogle telefoner end andre.

Tjek den ud, og lad os vide, om du nyder disse nye funktioner på din telefon eller ej. Hvis du støder på problemer under installationen, kan du også stille dine spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor. Vi er her for at hjælpe.

Artiklen fortsætter under annoncen