Sådan bruges lys baggrund i noter, når du bruger mørk tilstand på iPhone

25. september 2020 Slået fra Af Mathias

Lige siden Dark Mode rullede ud i iOS 13, er det (slags) blevet min standardindstilling af flere grunde. Bortset fra at tilbyde en let synlig grænseflade forlænger det sorte tema også batteriets levetid. Når det er sagt, forleden dag noterede jeg mine tanker i app’en. Da jeg havde aktiveret mørk tilstand på min iPhone, var baggrunden for noten tonehvid, som jeg ikke kunne lide. Og det var da jeg ønskede at bruge den lyse baggrund i Notes-appen til et relativt rent udseende uden at skulle deaktivere den systemdækkende mørke tilstand på iPhone eller iPad. Heldigvis fandt jeg et ligefrem hack for at få det gjort. Interesseret? Lad mig vise dig, hvordan det fungerer på den rigtige måde!

Indstil lys baggrund i Apple Notes uden at slukke for mørk tilstand på iOS 13 og iPadOS 13

Først og fremmest giver Apple Notes-appen en hurtig måde at indstille en lys baggrund for en note uden at skulle slukke for det mørke tema. Så der er naturligvis ikke tale om at gennemgå en rundkørselsmetode eller installere et tredjepartsværktøj. Den eneste betingelse er, at din iPhone eller iPad skal køre henholdsvis iOS 13 eller iPadOS 13.

1. Forudsat at mørk tilstand allerede er aktiveret på din iPhone eller iPad, skal du starte Notes app.

Open Notes app on iPhone or iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Nu skal enten oprette en ny note eller vælge en eksisterende . Jeg vælger en eksisterende note.

Læs også  Sådan tilpasser du iOS-startskærmen som en professionel gratis

Select any note

3. Tryk derefter på knappen Del øverst til højre.

Tap on the share button

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Derefter skal du rulle lidt ned og vælge “Brug lys baggrund” i delearket. Voila! Ændringen træder i kraft med det samme (tjek skærmbilledet nedenfor). Fortsæt nu og gør dit job som normalt.

Choose Use Light Background option

Skift mellem lys og mørk baggrund i Apple Notes på iOS og iPadOS

Det er en no brainer, er det? Du kan følge de samme trin som nævnt ovenfor for at skifte mellem den lyse og mørke baggrund i Notes-appen (husk, den mørke tilstand skal være tændt på din enhed). Antag, at du tidligere havde valgt et lyst tema til et bestemt tema og nu vil tilbage til den tonesorte. Alt hvad du behøver er at trykke på deleknappen og vælge Brug mørk baggrund i delearket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Switch between light and dark themes

Nem måde at vælge lyse og mørke temaer i Apple Notes

Så sådan kan du skift mellem lyse og mørke temaer i Apple Notes. For dem der bruger app’en til notering af aktier, kan dette være en ret praktisk funktion. Apple har forbedret Notes-appen betydeligt ved at introducere flere nyttige funktioner som en indbygget dokumentscanner og mappedeling. Så jeg synes, det er mere end i stand til at påtage sig tredjepartsnoteringsapps som Evernote og Microsofts OneNote. Hvad har du at sige om det? Lad os vide i kommentarerne.

Læs også  Sådan aktiveres Touchpad-bevægelser på Chromebook