Sådan begrænses appklip i iOS 14 på iPhone

26. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Download af en hel app bare for at bruge en bestemt funktion virker ret ubelejligt. Det er grunden til, at appklip bliver meget værdsat for at lade iPhone-ejere bruge en bestemt funktion i en app uden at skulle installere den. Denne nye funktion har ikke kun ændret den måde, vi ser på apps på, men har også tilbudt en smartere måde at administrere lagring på. Når det er sagt, er ikke alle fan af denne funktion. Hvis du også i bedste fald finder denne funktion irriterende, kan du her begrænse appklip i iOS 14 på iPhone og deaktivere den.

Sådan afvises appklip på iPhone

Apple har tilføjet en ny indstilling skjult inde i skærmtid for at lade brugerne tillade / ikke tillade appklip i iOS 14. Det betyder, at hver gang du vil deaktivere for at aktivere denne funktion, bliver du nødt til at dykke dybt ned i sektionen Indholds- og privatlivsbegrænsninger, der findes i skærmtid.

Selvom processen kan synes at være en kedelig opgave, tilbyder den den nødvendige kontrol. Så så længe du ikke har noget imod at tage et par ekstra trin, vil du sætte pris på denne virtuelle lås designet til at blokere adgangen til App Clips.

Artiklen fortsætter under annoncen
  1. Start appen Indstillinger på din iPhone.

Open Settings app on your iPhone

2. Tryk nu på Skærmtid .

Tap on Screen Time

3. Tryk derefter på Indholds- og privatlivsbegrænsninger .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Content and privacy restrictions

4. Tryk derefter på Indholdsbegrænsninger .

Tap on Content Restrictions

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Tryk derefter på Appklip .

Tap on Content Restrictions

6. Til sidst skal du vælge Tillad ikke og luk derefter appen Indstillinger.

Disallow App Clips

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan slettes hele sundhedsdata på iPhone i iOS 13

Det er stort set det! Fremadrettet er der ingen, der kan bruge appklip på din enhed. Selvfølgelig, hvis du tilfældigvis skifter mening og vil tillade det igen, skal du gå tilbage til sektionen Indholdsrestriktioner og vælge indstillingen Tillad til sidst.

Stop nogen fra at bruge appklip på iOS 14

Så det er sådan, du kan begrænse appklip i iOS 14 på din iPhone. Selvom jeg gerne ville have fået en lidt lettere måde at administrere dens adgang på, har jeg ikke noget imod at tage et par ekstra trin, så længe det giver bedre kontrol.

Hvad har du at sige om appklip? Del din feedback med os. Hvis du vil indhente mere lige så interessante iOS 14-funktioner, skal du tjekke vores nyeste indlæg om emner som at bruge musikgenkendelse til at identificere sange i iOS 14.2, de bedste tredjeparts-startskærmwidgets og hurtig måde at oprette brugerdefineret startskærm på. widgets.

/ brugerdefineret css /. tdi_2_1bf.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_1bf .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_1bf.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_1bf.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_1bf.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Artiklen fortsætter under annoncen