Sådan slukkes alle sensorer på Android Smartphone

25. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Vores Android-smartphones er fyldt med sensorer, der giver fantastiske funktioner som navigation, automatisk skærmlås, afspilning af racerspil uden brug af knapper på skærmen og mere. Uden disse sensorer bliver vores smartphones til dumme telefoner. Men som alle andre værktøjer kan disse sensorer vendes mod os. Hvis nogen hacker din smartphone, kan de logge dit tastetryk, optage din lyd og endda tænde kameraet. Heldigvis bringer Android 10 en ny funktion, der giver dig mulighed for at deaktivere alle disse sensorer med et enkelt tryk. Læs videre for at lære at gøre det.

Sluk for sporingssensorer på Android Smartphone

Gange når du har brug for absolut privatliv, muligheden for at slukke for alle sensorer på din Android smartphone kommer til nytte. Men det er ikke en funktion, som alle har brug for. Og at tænde det ved et uheld vil medføre normale brugere for meget hovedpine. Derfor har Google skjult denne funktion i Developer Options i Android Q. Men når du først ved, hvordan du får adgang til den, er det ret nemt at gøre det.

1. Først bliver vi nødt til at aktivere udviklerindstillinger på din smartphone. For at gøre det skal du gå til Indstillinger -> Om telefon og trykke på build-nummeret 7 gange. Når du gør dette, vises en besked, der siger, at du er en udvikler.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Turn Off Tracking Sensors on Android Smartphone

Hvis du allerede har aktiveret denne funktion, vil du se en meddelelse, der lyder “Intet behov, du er allerede en udvikler”.

1.1 Turn Off Tracking Sensors on Android Smartphone

2. Gå nu til System -> Udviklerindstillinger og tryk for at åbne det. Nogle gange er indstillingen inde i indstillingen Avanceret. Hvis du ikke kan finde den, skal du søge efter den ved hjælp af søgefunktionaliteten i indstillingsappen.

Læs også  Sådan bruges Snap Camera-filtre til zoom, Skype og Google Meet Video Chat
Artiklen fortsætter under annoncen

2. Turn Off Tracking Sensors on Android Smartphone

3. Rul ned og find og tryk på indstillingen “Hurtige indstillinger til udviklerfliser”. Her skal du aktivere skiftet til “Sensorer slukket”.

3. Turn Off Tracking Sensors on Android Smartphone

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Åbn nu panelet Hurtige indstillinger, så finder du “Sensors Off” -knappen. Du kan trykke på den for at aktivere den.

4. Turn Off Tracking Sensors on Android Smartphone

Hvis du af en eller anden grund ikke kan se skiftet, skal du trykke på redigeringsknappen og derefter trække og slippe skiftet fra skjult til synligt afsnit .

5. Turn Off Tracking Sensors on Android Smartphone

Artiklen fortsætter under annoncen

Stop folk fra at spionere på dig ved at deaktivere sensorer

Selvom dette er en funktion, som du ikke har brug for hver dag. Det føles godt at have mere kontrol over vores enheder. Hvad synes du om denne funktion? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.