Sådan kan du fortsætte med at bruge opkaldsoptagelsesapps på Android Pie og Q

12. august 2020 0 Af Mathias

Android Pie gik officielt sidste år og bragte med sig en vaskeri-liste med nye funktioner såsom et nyt materialetema-brugergrænseflade til mange apps, bevægelsesnavigation, digital velvære og mere. Alle disse funktioner er fantastiske og vil praktisk komme til nytte i daglig brug, men der er en vigtig funktionalitet, der er fjernet fra Android Pie, dvs. telefonopkaldsoptagelse.

Google har nu foretaget nogle ændringer og tilsluttet den løsning, som gjorde det muligt for brugerne at optage opkald bruger en tredjepart-app uden at skulle rodfæste deres enheder. Den seneste Android-opdatering gør dog ikke-root-optagelsesapper ubrugelige, hvilket gør det vanskeligt for nogle brugere at optage opkald af sikkerheds- eller privatlivets fred. Det kan være relateret til Android Pie-sikkerhedsændringerne, som blokerer apps i baggrunden for at få adgang til din mikrofon og kamera.

Forankrede apps fungerer stadig, men hvis du er forsigtig med at annullere garantien ved at rodfeste din telefon, er du ikke alene. Så her er et par smarte løsninger til at overvinde Android P og nu Android Q-begrænsningen på opkaldsoptagelse.

Et kort overblik

Inden jeg forklarer løsningen, vil jeg stærkt foreslå, at du tjekker, om din smartphone har en indbygget optagelsesindstilling . Så vidt jeg ved, leveres OnePlus med en indbygget opkaldsoptager, og du kan optage opkald direkte fra opkaldsappen uden at skulle konfigurere noget. Det fungerer endda på Android 9 og 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilsvarende har Xiaomi og Realme indbyggede muligheder for opkaldsoptagelse i Indien og andre få regioner . Funktionen er dog slået fra som standard. På Xiaomi-telefoner, der kører MIUI 10, MIUI 11 og ældre versioner, skal du åbne standardtelefonappen -> tryk på hamburger-menuen -> Indstillinger -> Opkald til opkald -> Aktivér begge skifter. Du er færdig. Ligeledes på Realme-enheder skal du åbne Indstillinger -> Systemapps -> Opkald -> Opkaldsoptagelse -> Aktivér knappen for “Optag alle opkald”. Det er det. Nu finder du knappen “Optag” i opkaldsappen.

A Brief Overview
MiUI og ColorOS

På den anden side Samsung også har en indbygget optagelsesindstilling, men for nylig fjernede de denne funktion fra mange lande på grund af lovbestemmelser. Du kan dog kontrollere, om indstillingen er tilgængelig i din region. Åbn Dialer-appen -> tryk på i 3-punktsmenuen -> Indstillinger -> Opkaldsoptager. Aktivér her indstillingen “Auto-optag opkald”. I tilfælde af at den dedikerede indstilling ikke vises i dit område, bliver du nødt til at gennemgå løsningen. Med hensyn til enheder fra andre mærker, hvis din smartphone ikke leveres med en indbygget opkaldsoptager, skal du følge instruktionerne, som jeg har nævnt nedenfor.

Læs også  Sådan overføres filer fra Android TV til PC eller smartphone

Som en side antydede Google for nylig, at de bringer opkaldsoptagelsesfunktionalitet på deres lageropkalds-app, som XDA opdagede på Pixel 4. Hvad det betyder er, at fremtiden alle smartphones med Lager Android har indbygget funktion til opkaldsoptagelse, når funktionen er rullet ud. Xiaomi sender muligvis også lageropkald på MIUI i EU-regionen, så brugere fra den bestemte region også kan nyde oprindelig opkaldsoptagelse. Men igen kan der være begrænsninger i visse regioner, så husk det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu hvor vi har gennemgået det grundlæggende, lad os finde ud af, hvordan vi kan optage opkald på Android Pie og Q-enheder, der ikke har en indbygget indstilling til opkaldsoptagelse.

Optag opkald på Android Pie og Q

1. Cube Recorder ACR

I vores test fandt vi ud af, at Cube Recorder er en af ​​de håndfulde apper til optagelse af opkald, der er i stand til at optage opkald, selv på enheder, der ikke har bygget -i opkaldsoptager og kører Android Pie eller Q. Vi testede Cube ACR på Pixel 2 XL med Android 10, og det fungerede fint. Tilsvarende testede vi det på Samsung S10e, der kører One UI 2.0, baseret på Android 1 0, og det registrerede opkald uden problemer. Javisst, lyden var lidt grødet, men den indspillede ikke desto mindre begge sider af opkaldet. Så du kan installere Cube ACR på din Xiaomi, Realme, Nokia eller en hvilken som helst anden smartphone og kontrollere, om den fungerer eller ej. For at få den bedste optagelsesoplevelse skal du åbne appindstillingerne og vælge “Stemmegenkendelsessoftware” som inputindstillingen.

2 - cube call recorder

Artiklen fortsætter under annoncen

Download: Cube Call Recorder ACR af Catalina Group (gratis)

2. Opkaldsoptager – ACR

Opkaldsoptager – ACR er en anden app, der ser ud til at arbejde på en masse enheder, inklusive Samsung Galaxy-enheder. Play Store-versionen af ​​denne app kan dog ikke optage opkald, medmindre din enhed kører Android Oreo. Så du bliver nødt til at downloade unchained version af denne app fra APKMirror . Du kan være sikker på, at appen er ægte og udviklet af NLL – virksomheden bag begge apps. På grund af nogle Play Store-politikker kan NLL ikke være vært for appen i den officielle Google Play Store. Så alt hvad jeg vil foreslå er, at downloade APK fra nedenstående link og installere det på din smartphone. Kontroller derefter, om appen optager begge ender af dit opkald. Vi testede denne app på Mi A1, der kører Android Pie og på Samsung-enheder, og det fungerede fint.

Læs også  Safari kører langsomt efter macOS Catalina-opdatering? Her er løsningen

acr call recording

Hent: ACR 32.9-unChained APK fra APKMirror (Gratis)

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Call Recorder af Boldbeast

Call Recorder af Boldbeast er den tredje og den sidste app på denne liste, der fungerer , der fungerer godt på Samsung, LG, Xiaomi , Nokia og enheder fra andre større mærker. Især hvis du har Samsung S10, Note 10, S9 og Note 9, fungerer denne app ud af boksen. Du bliver imidlertid nødt til at aktivere et par vigtige tilladelser som tilgængelighedstjenesten for Boldbeast-opkaldsoptager og andre sådanne indstillinger. Bortset fra det har udvikleren hævdet, at han på en eller anden måde er i stand til at omgå Android Pie and Q-begrænsningen og fastholder, at den vil fungere på et flertal enheder. Jeg testede denne app på min OnePlus 7T, der kørte Android 10 i Indien, og det fungerede ganske godt. Så fortsæt med at installere denne app, og kontroller, om appen klart er i stand til at optage opkald på din Android 9 eller 10-enhed. Derudover er der også en root-metode i denne app , så hvis du har root-adgang, skal du give den, så appen kan optage samtalen fejlagtigt.

3. Call Recorder by Boldbeast

Download: Opkaldsoptager af Boldbeast (gratis, tilbyder køb i appen)

Sidste udvej: Opdater ikke til Android Pie eller nyere

Hvis du er en person, der er nødt til at optage opkald til juridiske eller posteringsmæssige formål og ikke ønsker at tage opkald på højttaleren, det nemmeste alternativ for dig er at holde fast ved en smartphone, der kører en ældre smag af Android . Det er faktisk ganske let med Android-økosystemet, som er meget fragmenteret, og kun et par udvalgte enheder modtager Android Pie eller Q-opdatering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan kan du fortsætte med at bruge opkaldsoptagelsesapps på Android Pie og Q

Vi håber, at mindst en af ​​foranstaltningerne kan komme godt med til optagelse af opkald, når du bruger Android Pie eller Q. Har du fundet en anden arbejdsløsning til opkaldsoptagelse på Android 9 eller 10? Fortæl os, hvordan du fik det til at fungere i kommentarerne herunder, og vi vil helt sikkert medtage det som en opdatering til denne historie.