3 hurtige måder at flette iCloud-kalendere på Mac på

12. august 2020 0 Af Mathias

Apple Kalender-app til macOS giver brugerne mulighed for at oprette flere kalendere til at styre det personlige og professionelle liv på en bedre måde. Så baseret på dit behov kan du lave separate kalendere til at håndtere specifikke begivenheder uden nogen form for kompleksitet. Når som helst finder du en kalender unødvendig, kan du enten slette den eller flette den med en anden. I denne hands-on guide vil jeg vise dig tre hurtige måder at flette iCloud-kalendere på Mac på.

Sådan flettes iCloud-kalendere på Mac

Bemærk, at når du fusionerer en kalender med en anden, overføres alle begivenheder til den anden. Og macOS sletter den kalender, du har fusioneret. Så gå videre med trin, der holder denne vigtige ting i tankerne. Hvad angår kompatibilitet, kan du få det gjort selv på ældre macOS-versioner og behøver ikke den nyeste macOS Catalina. Nu hvor du kender alle de grundlæggende regler, så lad os komme i gang!

  • Brug træk og Drop Gesture

1. Start kalenderen Kalender-appen på din Mac for at komme i gang

Apple Calendar app for macOS

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Sørg nu for, at kalenderlisten kan ses i sidefeltet. Hvis det er skjult, skal du klikke på knappen Kalendere på værktøjslinjen for at Vis det.

Click on Calendar button

3. Under afsnittet iCloud finder du de kalendere, du vil flette. Hvis du for eksempel vil slå din hjemmekalender sammen med Arbejde, skal du trække hjemmekalenderen og slippe den på Arbejdskalenderen.

Læs også  Sådan forbedres Voice Memo-optagelser i iOS 14 på iPhone og iPad

iCloud calendars

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Dernæst vises en pop-up, der siger, “Er du sikker på, at du vil flette” X “-kalenderen med” Y ”kalender?” Hvis du gør det, flyttes alle begivenheder fra “X” til “Y” -kalender og “X” vil blive slettet. Dette kan ikke fortrydes. ” Endelig, hit Flet for at bekræfte.

Click on Merge

  • Brug det enkle højre eller kontrol-klik-trick

En anden hurtig måde at flette iCloud-kalendere på macOS på er at Brug det højreklikke trick. Bare højreklik eller kontrol-klik på kalenderen du ønsker at slette og vælge Flet i menuen. Nu vælg kalenderen , hvor du vil flytte alle begivenheder .

Artiklen fortsætter under annoncen

Right Click

  • Brug Rediger menu

Du kan også bruge menuerne øverst til at flette kalendere let på macOS. Vælg simpelthen den kalender , du vil slette i sidebjælken og klik derefter på Edit øverst. Klik nu på Flet kalender og derefter vælg kalenderen , hvor du vil flytte alle begivenheder.

Slip af uønskede iCloud-kalendere med lethed på Ma

Der går du! Så det er sådan, du kan administrere kalendere i Apple Kalender-appen og fjerne de unødvendige. Selvom aktiekalender-appen muligvis ikke er så funktionsrig som nogle af tredjeparts-apps som Fantastical (gratis, in-app-køb) og BusyCal ($ 49.99), har den alle de grundlæggende værktøjer til at gøre det nemt at styre begivenheder. Uanset hvad er din yndlingsfunktion i macOS-kalender-app, og hvad er de ændringer, du vil se i den? Skyd dine tanker i kommentarerne herunder.

Læs også  Sådan får du Windows Startup Sound tilbage i Windows 10
Artiklen fortsætter under annoncen